• NEUROASPIS PLP10

• Αλλές εγκεκριμένες ή μη αγωγές, χρήσιμα φαρμακευτικά & παραφαρμακευτικά σκευάσματα για την αντιμετώπιση της νόσου.
Αλλές εγκεκριμένες ή μη αγωγές, χρήσιμα φαρμακευτικά & παραφαρμακευτικά σκευάσματα για την αντιμετώπιση της νόσου.
 #114046  από MARINA21
 Σάβ Δεκ 12, 2015 4:14 pm
Είναι κανείς που παίρνει neuroaspis ,ενω παράλληλα παίρνει και φαρμακευτική αγωγή είτε ενέσεις ιντερφερόνης είτε χάπια; Κάνει; Και γιατί αν είναι τόσο καλό όπως διαβάζω, δεν το προωθούν κι αυτό όπως άλλα, τα λεγόμενα ακριβά;
 #114047  από adrCy
 Σάβ Δεκ 12, 2015 4:43 pm
MARINA21 έγραψε:Είναι κανείς που παίρνει neuroaspis ,ενω παράλληλα παίρνει και φαρμακευτική αγωγή είτε ενέσεις ιντερφερόνης είτε χάπια; Κάνει; Και γιατί αν είναι τόσο καλό όπως διαβάζω, δεν το προωθούν κι αυτό όπως άλλα, τα λεγόμενα ακριβά;
Λογικά κάνει, εφόσον το PLP10 είναι συμπλήρωμα διατροφής.

Δεν ξέρω αν το προωθούν ή όχι αλλά αν δεν το προωθούν ίσως είναι επειδή από τα ακριβά όπως λες φάρμακα, βγάζουν περισσότερα χρήματα. It's all about money!
 #114048  από Yiannis
 Σάβ Δεκ 12, 2015 4:47 pm
MARINA21 έγραψε:Είναι κανείς που παίρνει neuroaspis ,ενω παράλληλα παίρνει και φαρμακευτική αγωγή είτε ενέσεις ιντερφερόνης είτε χάπια; Κάνει; Και γιατί αν είναι τόσο καλό όπως διαβάζω, δεν το προωθούν κι αυτό όπως άλλα, τα λεγόμενα ακριβά;

Nai mporeis na to pareis me opoiadipote alli farmakeutiki agogi... apla den to proothoun giati piso tou den exei kamia farmakeutiki eteria... den katalaveneis to giati? den tous simferei... kai ola simera einai simferon kai se deuteri mira ola ta alla..lene omos oti xekinoun Ellada opote tha proothithei me kapoious tropous..
 #114139  από kath
 Παρ Δεκ 18, 2015 8:56 pm
Καλησπερα ευχαριστω πολυ ολους για τις απαντησεις σας και τις χρησιμοτατες πληροφοριες. Δεν εγραψα νωριτερα επειδη περιμενα πρωτα να ερθει το plp. Το παρηγγειλα με e-mail ακολουθοντας αυτα που ειχατε γραψει,η απαντηση ηταν αμεση και ηρθε σε 3 μερες. Το ξεκινησα αποψε και θα ενημερωσω για εντυπωσεις στην πορεια. Παντως ρε παιδια εγω με τη γευση πραγματικα δεν ειχα κανενα θεμα. Πριν το δοκιμασω,απο φοβο ειχα κι ενα ποτηρι με γαλα διπλα μου,αλλα δεν χρειαστηκε να πιω ουτε μια γουλια. Μπορει καποιοι να θεωρησουν οτι ειμαι υπερβολικη αλλα ενω περιμενα να γευτω ψαριλα,περισσοτερο προς πορτοκαλι μου θυμησε η γευση του.
 #114141  από you can do it
 Σάβ Δεκ 19, 2015 12:13 am
kath έγραψε:Καλησπερα ευχαριστω πολυ ολους για τις απαντησεις σας και τις χρησιμοτατες πληροφοριες. Δεν εγραψα νωριτερα επειδη περιμενα πρωτα να ερθει το plp. Το παρηγγειλα με e-mail ακολουθοντας αυτα που ειχατε γραψει,η απαντηση ηταν αμεση και ηρθε σε 3 μερες. Το ξεκινησα αποψε και θα ενημερωσω για εντυπωσεις στην πορεια. Παντως ρε παιδια εγω με τη γευση πραγματικα δεν ειχα κανενα θεμα. Πριν το δοκιμασω,απο φοβο ειχα κι ενα ποτηρι με γαλα διπλα μου,αλλα δεν χρειαστηκε να πιω ουτε μια γουλια. Μπορει καποιοι να θεωρησουν οτι ειμαι υπερβολικη αλλα ενω περιμενα να γευτω ψαριλα,περισσοτερο προς πορτοκαλι μου θυμησε η γευση του.

Καλή συνέχεια να έχεις, όλα θα πάνε καλά αν το πιστεύεις!
Πολύ καλό που δεν έχεις πρόβλημα με τη γεύση, εγώ έχω ακόμα μετά από δύο μήνες, αλλά για την ακρίβεια δεν είναι η γεύση, είναι η "λαδίλα" που με ενοχλεί. Χωρίς γάλα (αμυγδάλου ή σόγιας γιατί δεν λαμβάνω λακτόζη) δεν πάει κάτω με τίποτα. Αλλά πιστεύω ότι αξίζει μια ψιλή ταλαιπωρία, δε με πειράζει.
Όλα καλά σου εύχομαι :emojis-8:
 #114174  από kath
 Τρί Δεκ 22, 2015 9:04 pm
you can do it έγραψε:
kath έγραψε:Καλησπερα ευχαριστω πολυ ολους για τις απαντησεις σας και τις χρησιμοτατες πληροφοριες. Δεν εγραψα νωριτερα επειδη περιμενα πρωτα να ερθει το plp. Το παρηγγειλα με e-mail ακολουθοντας αυτα που ειχατε γραψει,η απαντηση ηταν αμεση και ηρθε σε 3 μερες. Το ξεκινησα αποψε και θα ενημερωσω για εντυπωσεις στην πορεια. Παντως ρε παιδια εγω με τη γευση πραγματικα δεν ειχα κανενα θεμα. Πριν το δοκιμασω,απο φοβο ειχα κι ενα ποτηρι με γαλα διπλα μου,αλλα δεν χρειαστηκε να πιω ουτε μια γουλια. Μπορει καποιοι να θεωρησουν οτι ειμαι υπερβολικη αλλα ενω περιμενα να γευτω ψαριλα,περισσοτερο προς πορτοκαλι μου θυμησε η γευση του.

Καλή συνέχεια να έχεις, όλα θα πάνε καλά αν το πιστεύεις!
Πολύ καλό που δεν έχεις πρόβλημα με τη γεύση, εγώ έχω ακόμα μετά από δύο μήνες, αλλά για την ακρίβεια δεν είναι η γεύση, είναι η "λαδίλα" που με ενοχλεί. Χωρίς γάλα (αμυγδάλου ή σόγιας γιατί δεν λαμβάνω λακτόζη) δεν πάει κάτω με τίποτα. Αλλά πιστεύω ότι αξίζει μια ψιλή ταλαιπωρία, δε με πειράζει.
Όλα καλά σου εύχομαι :emojis-8:
5η μερα που το παιρνω σημερα και αυτη τη λαδιλα ακριβως ειναι που καταλαβαινω κι εγω,ειδικα στη χωνεψη μου πεφτει λιγο βαρυ ισως επειδη ειναι βραδυ και το στομαχι μου γενικα με πειραζει ευκολα. Πιστευω θα χωνευα καλυτερα αν μπορουσα να το παρω πρωϊ. Που θα παει θα συνηθισω κι ελπιζω οντως να αξιζει. Καλη συνεχεια και σε σενα τα καλυτερα ευχομαι,καλες γιορτες να εχουμε
 #114175  από Φώτης Πετράτος
 Τρί Δεκ 22, 2015 9:38 pm
Χαχα...ναι πράγματι και γω το ίδιο.Περίμενα ψαρίλα και θυμίζει πορτοκάλι.Θεματάκι με τη χώνεψη του,και γω έχω.Όχι σοβαρό.Όλα καλά λοιπόν...συνεχίζω στο 2ο μπουκάλι,έχω ήδη δει ενθαρρυντικά αποτελέσματα και αναμένω τα αποτελέσματα της μελέτης για την δυνατότητα επαναμυελίνωσης μέσα του 2016.Χρόνια πολλά και κυρίως καλά σε όλους.:-)
 #114176  από kath
 Τρί Δεκ 22, 2015 10:33 pm
Φώτης Πετράτος έγραψε:
Χαχα...ναι πράγματι και γω το ίδιο.Περίμενα ψαρίλα και θυμίζει πορτοκάλι.Θεματάκι με τη χώνεψη του,και γω έχω.Όχι σοβαρό.Όλα καλά λοιπόν...συνεχίζω στο 2ο μπουκάλι,έχω ήδη δει ενθαρρυντικά αποτελέσματα και αναμένω τα αποτελέσματα της μελέτης για την δυνατότητα επαναμυελίνωσης μέσα του 2016.Χρόνια πολλά και κυρίως καλά σε όλους.:-)
:emojis-8: Και νομιζα οτι ημουν μονο εγω :emojis-8:
Ευχομαι να πηγαινεις ολο και καλυτερα κ μακαρι το 2016 να μας φερει καλα νεα! Χρονια πολλα
 #114198  από Φώτης Πετράτος
 Σάβ Δεκ 26, 2015 12:56 am
kath έγραψε:
Φώτης Πετράτος έγραψε:
:emojis-8: Και νομιζα οτι ημουν μονο εγω :emojis-8:
Ευχομαι να πηγαινεις ολο και καλυτερα κ μακαρι το 2016 να μας φερει καλα νεα! Χρονια πολλα
Θα φέρει kath.Σίγουρα θα φέρει.Σε όλους μας.
Χρόνια πολλά!
 #114236  από litsa
 Πέμ Δεκ 31, 2015 12:45 am
χαιρετώ!!
το παίρνετε μόνο το βράδυ, ??
δεν γίνεται κάποια το πρωί?
σας ειπαν για ποιο λόγο?

άντε καλή πρωτοχρονιά σε όλους μας!!
  • 1
  • 15
  • 16
  • 17