• Καφενείο "Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ"

• Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #11818  από elena
 Παρ Νοέμ 20, 2009 10:26 am
Καλημέρα σε όλη την παρέα!!!
ύστερα από τα χτεσινά ,την πτώση του "χρηματιστηρίου",την πτώση των "μετοχών",και όλων των άλλων σχετικών ,αφού προηγήθηκε το σχετικό ξεμάτιασμα , μια χαρά θα είμαστε σήμερα!!!

τι κάνετε?όλα καλά?

πάω να βρω κανένα τραγουδάκι να μας ανεβάσει στον "ουρανό"και επανέρχομαι....

[youtube]OzbCE8XutaM[/youtube]

βρήκα και ένα από τα αγαπημένα μου!!!θα σηκωθείτε να χορέψουμε? :D
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος elena την Παρ Νοέμ 20, 2009 11:21 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #11820  από aoratos
 Παρ Νοέμ 20, 2009 10:56 am
Την καλημέρα μου αγαπητές κυρίες, κύριοι και αξιαγάπητα παιδιά. :lol:

Το χρηματιστήριο γενικά μας έχει τσακίσει τον τελευταίο μήνα αλλά πάντα ελπίζουμε στην άνοδο.

Την ξεματιάστρα την έφερα πρώτος και μερικοί εδώ πάνε να μου φάνε τα πρωτεία. :P
aoratos έγραψε:Για να κάνω ένα γρήγορο ξεμάτιασμα. :lol:
Σε λίγο θα ηχήσουν και οι σειρήνες πολέμου... μην τρομάξετε, είναι απλά μια άσκηση "λένε".

Ακόμα μπορείτε να διαβάσετε μια έρευνα που αφορά γυναίκες. http://www.in.gr/news/article.asp?lngEn ... gDtrID=252

Αυτά για την ώρα.

Από την πανέμορφη Βενεζουέλα καλή σας μέρα.
 #11821  από elena
 Παρ Νοέμ 20, 2009 11:17 am
Καλημέρα aorate!!! :D
δεν το είχα δει ,ότι κρυβόταν βιντεάκι...νόμιζα ότι απλά είχες μαρκάρει την λέξη ....
πάω να το αποσύρω...αν μπορέσω!!!
για ποιές σειρήνες μιλάς?μας δουλεύεις?

εντάξει το απέσυρα,εύκολο ήταν!!!
 #11822  από aoratos
 Παρ Νοέμ 20, 2009 11:26 am
Καλή σου μέρα ΄Ελενα. :D

Δεν χρειάζεται να αποσύρεις τίποτε καλή μου, αμάν πια ούτε ένα πείραγμα δέχεσαι. :P
Το κατάλαβα ότι δεν είδες τι κρύβεται πίσω από τις λέξεις... (όχι ο Αλέξης :lol: )

Αυτό εδώ εννοούσα http://www.in.gr/news/article.asp?lngEn ... gDtrID=244 αλλά δεν άκουσα τίποτε, κανένας άλλος άκουσε κάτι;
 #11823  από βικυ
 Παρ Νοέμ 20, 2009 11:52 am
Καλημερα!
Εχω πολλες δουλειες στο σπιτι αλλα βαριεμαι φρικτα!ΟΥΦ
Κατα τα αλλα καλα!
Aoratos τις σειρηνες τις ακουσαμε εδω πανω!χαχαχα
Αντε να κανω την αρχη με τις δουλειες γιατι μεσημεριασα!
Αυτα!Γεια σας! :mrgreen:
 #11824  από elena
 Παρ Νοέμ 20, 2009 12:15 pm
Ούτε εγώ άκουσα τίποτα...μάλλον μας δουλεύουν...ή δεν λειτούργησε το σύστημα :D
και μην λες συνέχεια ότι δεν σηκώνω πειράγματα!!!άντε γιατί θα θυμώσω...
θα βάλεις τώρα τίποτα να γελάσουμε? :D και μέχρι να το κάνεις ,ας γράψω μερικές συμβουλές για τα κοριτσάκια του forum :D

ΤΙ ΕΝΝΟΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΟΤΑΝ ΛΕΝΕ..

"πάω για ψάρεμα"
σημαίνει..."θα μεθύσω με την παλιοπαρέα,μέχρι να γίνουμε ντέφι.Θα πάμε στη θάλασσα με όλα τα
συμπράκαλα ,και θα προσπαθώ να σταθώ στα πόδια μου ,με ένα καλάμι στο χέρι,ενώ τα ψαράκια θα κολυμπάν ανενόχλητα"

"να βοηθήσω να στρώσεις τραπέζι?"
σημαίνει..."γιατί δεν είναι όλα έτοιμα?"

"ναι μωρό μου"
δεν σημαίνει τίποτα...απλά διάθεση να αποφύγει τον καυγά...

"καλή ιδέα"
σημαίνει τι μ..α σκέφτηκε τώρα..

"δεν με καταλαβαίνεις"
σημαίνει δεν μπορώ να την παραμυθιάσω...τι θα κάνω?

"αγαπώ το βιβλίο"
σημαίνει ...έχω όλη την συλλογή αστερίξ,λούκυ λουκ....

"μωρό μου,δεν χρειαζόμαστε δώρα για να αποδείξουμε την αγάπη μας"
ξέχασα την επέτειό μας!ποιός την ακούει τώρα...

"μην ανησυχείς χτύπησα λίγο"
σημαίνει...έσπασα τα παίδια μου αλλά προτιμώ να πεθάνω ,παρά να της το πω...

"τι έκανα τώρα?"
σημαίνει ...με τσάκωσες ,αλλά για ποιό από όλα?"

"σου πάει πολύ αυτό το φόρεμα"
σημαίνει...σταμάτα να δοκιμάζεις όλα τα φορέματα και πάμε να φύγουμε...

"θα το φτιάξω μετά"
σημαίνει ...σε λίγο θα το έχει ξεχάσει...

για αυτό κορίτσια το νού σας :D :D
έχει και άλλα πολλά...αύριο τα υπόλοιπα!!!
 #11827  από mary_d_ath
 Παρ Νοέμ 20, 2009 1:14 pm
Καλημέρα σε όλους/όλες!!
Αόρατε, η ηλεκτρονική ξεματιάστρα "χειρότερα" μ' έκανε!! :lol: :lol:
Όσον αφορά το αρθράκι, που μας παρέπεμψες, σχετικά με τα χημικά που παίρνει η κάθε γυναίκα, καλό θα είναι να το σκεφτούμε όλες!! Ναι, να βαφόμαστε, να περιποιούμαστε τους εαυτούς μας αλλά με μέτρο!! Όλα αυτά τα χημικά που περιέχουν, ποιος ξέρει τι μπορούν να μας προκαλέσουν στο μέλλον (πάω να δω τώρα τι περιέχει η ενυδατική μου κρέμα, αν δεν έχει φύκια και γενικά φυτικά συστατικά θα την πετάξω!! Θα φτιάχνω μόνη μου κρέμες με γιαούρτια και αγγούρια και ελαιόλαδο!! Θα βάζω και λίγο σκορδάκι και θα φτιάχνω ένα ωραιότατο σπιτικό τζατζικάκι :lol: :lol: )
Και τα τακούνια που φοράμε, ξέρετε τι "προβλήματα" μπορούν να μας προκαλέσουν μακροπρόθεσμα; (πέρα από τις τούμπες που είναι πιο εύκολες με αυτά! :lol: )
:arrow: http://www.madata.gr/index.php/diafora/health/43506.htm
Το καλύτερο είναι τακούνια μέχρι 4 εκατοστά και όχι για παραπάνω από 4-5 ώρες τη φορά!!
Τελοσπάντων, θα ξαναμπώ αύριο για να διαβάσω τις υπόλοιπες "συμβουλές" της Έλενας!! :lol: :lol:
Τώρα λέω να πάω να κοιμηθώ 2 ωρίτσες, γιατί νυστάζω.... (Το "μάτι" τετραπλασιάστηκε, κομπογιανίτισσα η ξεματιάστρα!! :lol: :lol: Πλάκα-πλάκα, πιστεύετε στο "μάτι";)
Άντε "καληνύχτα"!!
 #11837  από αλεξανδρος1
 Παρ Νοέμ 20, 2009 5:22 pm
Καλησπέρα σε όλη την παρέα. Λειτούργησε κανονικά το σύστημα Έλενα απλώς δεν τις άκουσες.
Mary στο μάτι πιστεύω και μάλιστα πολύ. Στην αρχή έλεγα τι βλακείες μου λένε μέχρι που κάποιος με μάτιασε και δεν έλεγε να μου περάσει ο πονοκέφαλος με τίποτα βρε τι παναντόλ εξτρα πήρα τι ντεπόν τίποτα μέχρι που με ξεμάτιασε η μάνα μου και ηρέμησα.
 #11851  από Maria77
 Παρ Νοέμ 20, 2009 9:51 pm
Να πω και εγώ μία βιαστική καλησπέρα σε όλους! :D
Γύρισα απο την θεραπεία με το Tysabri...όλα καλά, ευτυχώς! Σήμερα ήταν μία άλλη νοσοκόμα, δόξα το Θεό! Την άλλη φορά που θα πετύχω την προηγούμενη, θα τους πω ότι δεν δέχομαι να με τρυπήσει αυτή, είναι πολύ άτσαλη :shock:
Είμαι πολύ κουρασμένη, πάω να ξεκουραστώ...

Επιφυλάσσομαι για τη διακόσμηση του καφενείου!

Πολλά φιλιά...καλό βράδυ :D
 #11853  από elena
 Παρ Νοέμ 20, 2009 10:59 pm
Καλησπέρα αγαπητοί μου φίλοι!!!
ελπίζω να είστε όλοι καλά!!!και να μην είστε ματιασμένοι!!!γιατί πολύ κυκλοφορεί το "μάτι"τώρα τελευταία....προσέχετε λοιπόν :D :D :D

Αλέξανδρε ...γιατί να μην τις ακούσω τις σειρήνες?που ήμουν?περίμενα...αλλά ....
και το νόημα αυτό δεν είναι?να τις ακούσουν όλοι?
και κάτι άλλο...άντε και τις ακούγαμε...τι έπρεπε να κάνουμε?να τρέξουμε που???

τώρα όσον αφορά τις μάσκες ομορφιάς...έχει περρισέψει παστίτσιο...να το κάνω επιθέματα στο πρόσωπο? :D :D

πολύ ωραίο που πήγαν όλα καλά Μαρία...την επόμενη φορά ,να μην ντραπείς να της το πεις της νοσηλεύτριας...στο κάτω-κάτω εσύ τρυπιέσαι...έτσι δεν είναι?

σήμερα είδα και κάποια σπίτια και δρόμους που έχουν στολιστεί για τις γιορτές!!!ωραία είναι!!!

τι θα κάνετε σήμερα το βράδυ?θα πάτε πουθενά?εγώ για ύπνο,μόλις πριν από λίγο ήρθα στο σπίτι ,και είμαι ελαφρά κουρασμένη :D :D

ένα πολύ παλιό έργο με μια ραπτομηχανή και μια κοπέλα που την κάνανε σε κάποιον προξενιό ,το έχετε δει?που έλεγε ο πατέρας της ότι είναι ελαφρά μεταχειρισμένη,αλλά εννοούσε την ραπτομηχανή? :D :D ότι θυμάμαι χαίρομαι :D :D

καλό βράδυ σε όλους
πολλά φιλιά
elena trikolore :D
  • 1
  • 157
  • 158
  • 159
  • 160
  • 161
  • 2901