ΤΡΕΙΣ ΛΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΟΡΕΥΟΥΝ!!!-Ο ΧΟΡΤΑΤΟΣ , ΤΟΝ ΝΗΣΤΙΚΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ !!!
Σκλήρυνση κατά πλάκας

Κώστας έγραψε:Αντιγράφω από το disabled.grΣΩΣΤΑ !!!!!!!!Ακομα και οι πιο συγκροτημενοι ανθρωποι , συνθλιβονται και ακυρωνονται !!!!!!! Οχι μονο απο τον ''ανορθολογισμο'' ***** του κρατους , αλλά , κυριως, απο την πολυπροσωπη εχθρικη σταση της κοινης γνωμης !!!!! Αυτην , που κρυβεται πισω απο τη μασκα της (δηθεν) αλληλεγγυης ........!!!!!!!!!!!! ***** Για μενα, δεν προκειται για ''ανορθολογισμο'' !!!!! Προκειται για συγκεκριμενη πολιτικη εξοντωσης ολου του λαου, που φυσικα, εκφραζεται πιο αγρια στις πλατες των....αδυναμων......!!!!!!!!
Ακόμη και άνθρωποι με συγκροτημένο τρόπο σκέψης και ζωής, όπως η Κική Τσακίρη, όταν βρίσκονται αντιμέτωποι με τον ανορθολογισμό του ελληνικού κράτους συνθλίβονται και ακυρώνονται.
Κάθε άνθρωπος με συγκρότηση, αναπόφευκτα, εφαρμόζει πιστά αυτά που του λέγονται από τους γιατρούς. Εάν οι γιατροί πουν πως ο καλύτερος τρόπος για την αντιμετώπιση της «γρίπης των χοίρων» είναι η τραχειοτομή, τότε κάθε πειθαρχημένος πολίτης, που ανήκει σε αυτή την κατηγορία, θα κάνει τραχειοτομή. Για ποιο λόγο να μην πειθαρχούσε η Κική Τσακίρη στην έμπειρη γνώση και στην αυθεντία των γιατρών; Για την Κική Τσακίρη η πειθαρχία στη γνώση ήταν τρόπος ζωής και επάγγελμα. Δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά.
Κανένας κοινωνικά και πολιτικά πειθαρχημένος άνθρωπος δεν διανοείται να αμφισβητήσει την εγκυρότητα των επιστημονικών ανακοινωθέντων για τις νέες θεραπείες (με βλαστοκύτταρα ή άλλες γονιδιακές), ούτε μπορεί να φανταστεί πως πίσω από τα επιστημονικά ανακοινωθέντα κρύβεται μια «φούσκα» με θανατηφόρες επιπλοκές. Για ποιο λόγο λοιπόν ένας άνθρωπος με τη συγκρότηση της Κικής Τσακίρη να αμφισβητήσει την περιεκτικότητα σε αλήθεια αυτών των ανακοινωθέντων; Πώς μπορεί να φανταστεί ένας άνθρωπος πως, ύστερα από τόση πλύση εγκεφάλου που έχουμε υποστεί για τα βλαστοκύτταρα και τις άλλες νέες θεραπείες, υπάρχουν και οι άγνωστες και συχνά θανατηφόρες επιπλοκές;
Είναι μια πραγματικότητα που τη βιώνουμε καθημερινά από πρώτο χέρι. Δυστυχώς οι ανακοινώσεις και τα μεγάλα ελπιδοφόρα λόγια είναι φρούδες ελπίδες. Οι συμβουλές των γιατρών το ίδιο! Δεν έχουμε παρά μονάχα τους εαυτούς, τη θέλησή και τους πιστούς μας αγαπημένους συντρόφους. Αλλά όχι! Έχουμε και κάτι ακόμη! Έχουμε και τη κοινωνία μας. Τη δική μας κοινωνία! Αυτή που δημιουργήθηκε και ζει μέσα από τις σελίδες αυτού του forum!
ΑΝΝΑ59 έγραψε:
Κώστας έγραψε:Αντιγράφω από το disabled.grΣΩΣΤΑ !!!!!!!!Ακομα και οι πιο συγκροτημενοι ανθρωποι , συνθλιβονται και ακυρωνονται !!!!!!! Οχι μονο απο τον ''ανορθολογισμο'' ***** του κρατους , αλλά , κυριως, απο την πολυπροσωπη εχθρικη σταση της κοινης γνωμης !!!!! Αυτην , που ειναι κρυβεται πισω απο τη μασκα της (δηθεν) αλληλεγγυης ........!!!!!!!!!!!! ***** Για μενα, δεν προκειται για ''ανορθολογισμο'' !!!!! Προκειται για συγκεκριμενη πολιτικη εξοντωσης ολου του λαου, που φυσικα, εκφραζεται πιο αγρια στις πλατες των....αδυναμων......!!!!!!!!
Ακόμη και άνθρωποι με συγκροτημένο τρόπο σκέψης και ζωής, όπως η Κική Τσακίρη, όταν βρίσκονται αντιμέτωποι με τον ανορθολογισμό του ελληνικού κράτους συνθλίβονται και ακυρώνονται.
Κάθε άνθρωπος με συγκρότηση, αναπόφευκτα, εφαρμόζει πιστά αυτά που του λέγονται από τους γιατρούς. Εάν οι γιατροί πουν πως ο καλύτερος τρόπος για την αντιμετώπιση της «γρίπης των χοίρων» είναι η τραχειοτομή, τότε κάθε πειθαρχημένος πολίτης, που ανήκει σε αυτή την κατηγορία, θα κάνει τραχειοτομή. Για ποιο λόγο να μην πειθαρχούσε η Κική Τσακίρη στην έμπειρη γνώση και στην αυθεντία των γιατρών; Για την Κική Τσακίρη η πειθαρχία στη γνώση ήταν τρόπος ζωής και επάγγελμα. Δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά.
Κανένας κοινωνικά και πολιτικά πειθαρχημένος άνθρωπος δεν διανοείται να αμφισβητήσει την εγκυρότητα των επιστημονικών ανακοινωθέντων για τις νέες θεραπείες (με βλαστοκύτταρα ή άλλες γονιδιακές), ούτε μπορεί να φανταστεί πως πίσω από τα επιστημονικά ανακοινωθέντα κρύβεται μια «φούσκα» με θανατηφόρες επιπλοκές. Για ποιο λόγο λοιπόν ένας άνθρωπος με τη συγκρότηση της Κικής Τσακίρη να αμφισβητήσει την περιεκτικότητα σε αλήθεια αυτών των ανακοινωθέντων; Πώς μπορεί να φανταστεί ένας άνθρωπος πως, ύστερα από τόση πλύση εγκεφάλου που έχουμε υποστεί για τα βλαστοκύτταρα και τις άλλες νέες θεραπείες, υπάρχουν και οι άγνωστες και συχνά θανατηφόρες επιπλοκές;
Είναι μια πραγματικότητα που τη βιώνουμε καθημερινά από πρώτο χέρι. Δυστυχώς οι ανακοινώσεις και τα μεγάλα ελπιδοφόρα λόγια είναι φρούδες ελπίδες. Οι συμβουλές των γιατρών το ίδιο! Δεν έχουμε παρά μονάχα τους εαυτούς, τη θέλησή και τους πιστούς μας αγαπημένους συντρόφους. Αλλά όχι! Έχουμε και κάτι ακόμη! Έχουμε και τη κοινωνία μας. Τη δική μας κοινωνία! Αυτή που δημιουργήθηκε και ζει μέσα από τις σελίδες αυτού του forum!ΒΑΡΕΘΗΚΑ, πια, να ειμαι συγκροτημενο ατομο, να παλευω ΜΟΝΗ !!!!!!! Βαρεθηκα, να υποκρινομαι οτι ''δεν τρεχει τιποτα'' !!!!! Βαρεθηκα, να υποφερω και να προσποιουμαι οτι ''ειμαι μια χαρα'' !!!!!!!!!! ΒΑΡΕΘΗΚΑ!!!!! Τωρα, ομως, που επαψα να προσποιουμαι την ηρωϊδα, η μ@λ@κο-κοινη γνωμη, πεταει τη μασκα του θαυμασμου-σεβασμου και με φτυνει καταμουτρα!!!!!!!!!Γυριζει την πλατη ενοχλημενη !!!!!!!!!! Στην καλυτερη περιπτωση με αποκαλει ''γκρινιαρουλα'' και μου υπενθυμιζει την μ@λ@κο-θετικη σκεψη !!!!!!! ΟΥΣΤ , πια !!!!!!!!!!! Κουραστικα !!!!! Βαρεθηκα !!!!!!Ειμαι αρρωστη, εχω πολλα προβληματα, κι ας μη φαινονται !!!!!!!! ΟΥΣΤ πια !!!!!! Βαρεθηκα !!!!!!!!!!Ειλικρινα , αν ξανακουσω τις μ@λ@κο-ηλιθιες κουβεντες ''εισαι μια χαρα...παραμενεις σε σταθερη κατασταση...ευτυχως που περπατας.....σκεψου θετικα.........'' ΘΑ κανω φονο !!!!! Μακαρι να μπορουσα να βαλω, ολους αυτους, μεσα στο σωμα μου, για μια , μονο, μερα ....να νοιωσουν τι περναω..........!!!!!Αν δεν μπορουν ή δεν θελουν να βοηθησουν , ας το βουλωσουν !!!!!! Ας μη ''μου τη λενε'' κι απο πανω !!!!!!!Ας σταματησουν να εχουν την απαιτηση να ειμαι , εγω, η...τελεια .......και να προσποιουνται οτι με θαυμαζουν !!!!!!ΟΥΣΤ πια !!!!!!! Βαρεθηκαααααααα....
Ξεφυγα, απο το θεμα ''ΔΑΝΕΙΣΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ'' !!!! Συγγνωμη, αλλά ΔΕΝ αντεχω άλλο.......