• Καφεδάκι στην Αθήνα;

• Προώθηση της επικοινωνίας, της συνεργασίας και συναντήσεων μεταξύ των μελών του φόρουμ.
Προώθηση της επικοινωνίας, της συνεργασίας και συναντήσεων μεταξύ των μελών του φόρουμ.
 #48333  από popi
 Δευ Φεβ 21, 2011 8:33 pm
Γιαννη, θελουμε και τη Λιζα μαζι μας!!
 #48350  από loulou_1976
 Τρί Φεβ 22, 2011 2:16 pm
Καλησπέρα κ απο εμένα!!!
Μας ενδιαφερει κ εμάς η συνάντηση. Δεν έχουμε έρθει ποτέ σε κάτι τέτοιο κ πολύ θα ήθελα να γνωριζόμασταν. (Ο πληθυντικός αναφέρεται σε μένα κ τον σύζυγο μου που έχει ΣΚΠ.)
Δυστυχώς δεν γνωρίζω κανέναν απο την παρέα...
Αν θα μπορούσε κάποιος να μου δώσει κάποιο κινητό για να μπορεσω να σας βρω.
By the way ίσως κ να ΄μην είμαστε απο τις 12 μιας κ πρόκειται να πάμε στην έκθεση για να ακουσουμε μια ομιλία που σχετίζεται με τα τελευταία νέα.
Ευχαριστώ πολυ!!!!!
 #48354  από Π.Μ79
 Τρί Φεβ 22, 2011 3:06 pm
Θα είμαι και γω στις 12 εκεί, να κάνω παρέα στο Γιάννη, γιατί βλέπω τον κακομοίρη να παγώνει μόνος του μέχρι να φτιαχτείτε και να καλλωπιστείτε.

Τουλάχιστον δεν θα παγώνει μόνος του. :-D

Λουλού, σου έστειλα πμ με το κινητό.
 #48356  από loulou_1976
 Τρί Φεβ 22, 2011 3:26 pm
Λουλού, σου έστειλα πμ με το κινητό.[/quote]

Κατάφερα κ βρήκα το πμ οπότε δεν θα φανώ εντελώς ανίδεη κ να ρωτήσω!!!!
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ.

Ακόμα μια ερώτηση μόνο....

Σε ποιά καφετέρια θα μαζευτούμε????

Αν το έχετε αναφέρει κ δεν το έχω δει ζητώ συγνώμη για την ταλαιπωρία!!!!

Ευχαριστώ κ πάλι
 #48359  από NikoleScully
 Τρί Φεβ 22, 2011 5:19 pm
Γεια σας παιδια!!!!!Μεχρι στιγμης δεν εχει αλλαξει κατι...θα ερθω και εγω οποτε....μονο μην μας κανουν καμια μ*ια τα ΜΜΜ γιατι αλλιως για ποδαροδρομο ειναι πολλλλλαααα χιλιομετρα :teasing-tease: !!!!!!!!!Εγω οπου δω μεγαλη παρεα θα χωθω!!!!!Θα αφησω το ενστικτο μου να μιλησει για να σας βρω,και αν παω αλλου,ελα μωρε δεν χαλασε και ο κοσμος!!!!!
 #48360  από Γιάννης
 Τρί Φεβ 22, 2011 5:20 pm
Λοιπόν Λούλου, τα πράγματα μ' εμάς τους Αθηναίους σκληρυντικούς είναι λίγο περίεργα. Στο Mall έχουμε ξανασυναντηθεί και το φχαριστηθήκαμε τόσο πολύ ώστε οι τελευταίοι φύγαμε έξι ώρες μετά, ΟΜΩΣ...
Είχαμε πει να συναντηθούμε στο flocafe αλλά τελικά βρεθήκαμε στη διπλανή καφετέρια η οποία εγώ προσωπικά δεν ξέρω πως λέγεται.
ΠΑΝΟ ΞΕΡΕΙΣ?
Π.Μ79 έγραψε:Θα είμαι και γω στις 12 εκεί, να κάνω παρέα στο Γιάννη, γιατί βλέπω τον κακομοίρη να παγώνει μόνος του μέχρι να φτιαχτείτε και να καλλωπιστείτε.

Τουλάχιστον δεν θα παγώνει μόνος του.
Παγώνουν ωρέ τα παλλικάρια;
 #48363  από loulou_1976
 Τρί Φεβ 22, 2011 5:47 pm
[quote="Γιάννης"]Λοιπόν Λούλου, τα πράγματα μ' εμάς τους Αθηναίους σκληρυντικούς είναι λίγο περίεργα. Στο Mall έχουμε ξανασυναντηθεί και το φχαριστηθήκαμε τόσο πολύ ώστε οι τελευταίοι φύγαμε έξι ώρες μετά, ΟΜΩΣ...
Είχαμε πει να συναντηθούμε στο flocafe αλλά τελικά βρεθήκαμε στη διπλανή καφετέρια η οποία εγώ προσωπικά δεν ξέρω πως λέγεται.

ok .... ενταξει λοιπον!!!!
έτσι κ αλλιώς κράτησα το τηλ σου οπότε μόλις φτάσουμε θα μιλήσουμε για να δουμε που είσαστε..

cu all guys!!!!!!!!!!
 #48364  από panos59
 Τρί Φεβ 22, 2011 6:30 pm
Γιάννης έγραψε:Είχαμε πει να συναντηθούμε στο flocafe αλλά τελικά βρεθήκαμε στη διπλανή καφετέρια η οποία εγώ προσωπικά δεν ξέρω πως λέγεται.
ΠΑΝΟ ΞΕΡΕΙΣ?
χμμμμμμ...
εγκώ ντεν ξέρει, αλλά τυμάται ότι συμβούλεπσε :character-oldtimer: ......

δείτε παρακάτω πού είναι το καθένα, όπως και πού είναι τα ασανσέρ, τα WC, κλπ ....
(επιλέξτε 3ος όροφος και ... βουαλά!)
http://www.themallathens.gr/index.php?o ... &Itemid=62

οπότε, αν το flocafe είναι το (26)
τότε ήταν το (27) ή το (25)
δηλαδή το BE TWINS (27)
ή
το GOURMET BURGER (25) ... :eusa-naughty: (που δεν νομίζω .. δεν ακούγεται καφετερια)
εμένα πάλι (αν δεν έχω χάσει τον προσανατολισμό μου) πιο πιθανό να κάτσαμε μου μοιάζει το BLENDER (24) που είναι και καφετέρια ...
....
αλλά,
γιατί το πεδεύουμε τοσο Γιάννη μου????
αφού εσύ θα πας πρώτος!
Κάτσε λοιπόν όπου εσύ κρίνεις καλύτερο και, απλά,
όταν σε καλέσουμε,
μας το ανακοινώνεις/επιβεβαιώνεις ...

ή είσαι ο Big Chief ή δεν είσαι ...
Εικόνα
 #48378  από Γιάννης
 Τετ Φεβ 23, 2011 11:48 am
Έχουμε γίνει πολύ τσοπάνηδες αλλά μ' αρέσει !!!

Λοιπόν... δίνουμε ραντεβού περίπου στο flocafe. Εγώ με τον Πάρη θα είμαστε στις 12 εκεί, θα σκανάρουμε το χώρο, θα δούμε που είναι καλύτερα και που μπορούμε να ενώσουμε τραπέζια.
Μη φρικάρει κανείς. Θα είμαστε ή στο flocafe ή σε διπλανή καφετέρια.

Επαναλαμβάνω
Όποιος δεν γνωρίζει κανέναν ας στείλει π/μ να του στείλουμε κινητό τηλέφωνο.

Κυριακή 27/2 Mall 12.00 3ος όροφος

Καλό θα ήταν να δηλώσουμε τελικές συμμετοχές για να ξέρουμε πόσες θέσεις να κρατήσουμε.
Εγώ και η Λίζα = 2 άτομα
 #48382  από loulou_1976
 Τετ Φεβ 23, 2011 3:13 pm
Καλησπερα!

Λυκούργος και Όλγα = 2 άτομα
  • 1
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 24