• Η ΧΕΝΦΑ και εγω

• Η πάθηση της Χρόνιας Εγκεφαλονωτιαίας Φλεβικής Ανεπάρκειας, η θεωρία της και η θεραπεία της.
Η πάθηση της Χρόνιας Εγκεφαλονωτιαίας Φλεβικής Ανεπάρκειας, η θεωρία της και η θεραπεία της.
 #38378  από sunny
 Πέμ Σεπ 09, 2010 3:52 pm
homer έγραψε:Και κάτι άλλο. Δεν είναι νευρολόγοι. Είναι σεισμολόγοι! Για περισσότερ όποιος δεν κατάλαβε ρωτήστε τον sou... :lol:

Μήπως επειδή οι σεισμολόγοι μονίμως ''παρακολουθούν με προσοχή το φαινόμενο'' αλλά αξιολογούν τα γεγονότα ή τα δεδομένα μετά απο την σεισμική εκδήλωση και ποτέ από πριν? ;)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sunny την Πέμ Σεπ 09, 2010 3:54 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #38379  από Isolexion
 Πέμ Σεπ 09, 2010 3:54 pm
Το "μήπως" τι το ήθελες??
Επίσης οι σεισμολόγοι δεν "θεραπεύουν" τον σεισμό!!!! Απλά τον μετρούν...
 #38398  από dnorman42
 Πέμ Σεπ 09, 2010 6:54 pm
geia sas

Eimai kainourgia kai tha ithela plirofories gia ΧΕΝΦΑ. Basica tha ithela giatous se Athina pou kanoun tin epemvasi.
 #38400  από κωστας
 Πέμ Σεπ 09, 2010 7:20 pm
dnorman42 έγραψε:geia sas

Eimai kainourgia kai tha ithela plirofories gia ΧΕΝΦΑ. Basica tha ithela giatous se Athina pou kanoun tin epemvasi.
καλησπερα,μηπως πρωτα πρεπει να κανεις ενα triplex σφαγιτιδων?
 #38401  από homer
 Πέμ Σεπ 09, 2010 7:20 pm
Sou: Ο άνθρωπος που επέκτεινε την έννοια του σεισμολόγου-νευρολόγου. Γι'αυτό σας λέω. Τον sou να ρωτάτε... :-D
 #38418  από litsa
 Πέμ Σεπ 09, 2010 9:25 pm
:!: :!: :!: :!: :!:
 #38576  από FANTOMAS
 Σάβ Σεπ 11, 2010 9:08 am
Εχει ο καιρος γυρισματα,

αφου προσπαθουσα να πεισω τον αγγειοχειρουργό, δημόσιου νοσοκομείου , τι θελω να κανω αυτος με αγνοούσε και τωρα μαθαίνω οτι προσεγγιζει τους βοηθους του DR Κ.Κ. για να μαθει λεπτομεριες για τον τροπο.

Αν θελεις μεγαλε κανε μου την οικονομικη :twocents-twocents: σου προσφορα, να σου δωσω και το dvd της επεμβασης μου.....
 #38614  από tas
 Σάβ Σεπ 11, 2010 3:37 pm
Γεια σας φίλοι μου.
Την Πέμπτη 9 Σεπτέμβρη έκανα την αγγειοπλαστική και σας καταθέτω την εμπειρία μου.
Σφραγίτιδες στένωση 99%.
Διάφραγμα στην έκφυση τους στην άζυγο το οποίο έσπασε με τον καθετήρα πριν την εισαγωγή μπαλονιού.
Δημιουργία παράπλευρου δυκτίου το οποίο παροχέτευε μέρος της ποσότητας του αίματος από την αριστερή σφραγίτιδα στην άζυγο.
Έγινε αγγειοπλαστική η οποία πήγε πολύ καλά.
Αμέσως μετά την επέμβαση η οποία κράτησε μία ώρα και κάτι αισθάνθηκα το κεφάλι μου πιό ελαφρύ.
Σήμερα δύο μέρες μετά,το αριστερό μου πόδι ,στο οποίο έχω το πρόβλημα μου φαίνεται πιό ελαφρύ,το σηκώνω δηλ.με μεγαλύτερη ευχέρεια.Αυτή η κούραση που την αισθανόμουν κάθε μέρα από το πρωί δύο μέρες τώρα με εγκατέλειψε και αισθάνομαι όπως πριν πολλάααααα χρόνια.
Κάτι άλλο που παρατήρησα και που δεν θυμάμαι να το έχει αναφέρει κανείς.Εδώ και πολύ καιρό,αρκετές φορές μέσα στη μέρα,άκουγα τον χτύπο της καρδιάς μου πίσω από τα αυτιά μου,ένα αίσθημα πολύ ενοχλητικό το οποίο δύο μέρες τώρα δεν έχει εμφανιστεί.

Για την ώρα τα μηνύματα που μου στέλνει το σώμα μου είναι πολύ ελπιδοφόρα.Ελπίζω να μην είναι της...........φαντασίας μου και να συνεχιστεί η βελτίωση.
Φιλιά.
  • 1
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 41