• sxeseis...

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #48494  από ΑΝΔΡΙΑΝΑ
 Παρ Φεβ 25, 2011 9:43 pm
Biskoto10 έγραψε:
sou έγραψε: Μην κακοφανεί σε κανέναν αν τελικά δεν ανταμοιφθεί μέχρι το τέλος της ζωής του, εκτός και αν καθαυτό το τέλος είναι, τελικά, η ανταμοιβή.
Μα δεν ειναι ετσι τα πραγματα. Δεν ειδες το βιντεακι στην αρχικη σελιδα πως μας λεει πως ολα ειναι beautiful day...? :teasing-tease:
Πραγματικα το πιο προπαγανδιστικο βιντεο που εχω δει...

ok παιδιά, έχετε δίκιο, άντε καλοτάξιδοι! Πείτε το και στους άλλους να αυτοκτονήσουμε ομαδικά! Ζήτω η παραίτηση!
 #48497  από LL--MM
 Παρ Φεβ 25, 2011 10:52 pm
sou έγραψε:
Μιμικαμ έγραψε:Αλλωστε, είμαι πλέον τώρα πεπεισμένη, οτι η ζωή μας κάνει ατελείωτους κύκλους,
και σε κάποια φάση της ζωής μας θα μας ανταποδώσει ο,τι μας έχει στερήσει ισως με
κάποια αλλη μονάδα μέτρησης, αλλά σίγουρα θα πάρουμε αυτό μας μας αναλογεί,
διότι υπάρχει δικαιοσύνη στο ΣΥΜΠΑΝ και απέραντη ΣΟΦΙΑ
Δικαιοσύνη... Άπειρη, ειδικά για τα ακρωτηριασμένα παιδιά του Ιράκ που θα ανταμοιφθούν αργότερα. Επέτρεψέ μου να διαφωνήσω κάθετα. Δεν ξέρω στα άλλα τμήματα του σύμπαντος, αλλά σε αυτό ΣΙΓΟΥΡΑ δεν υπάρχει δικαιοσύνη.
Ασφαλώς, αυτό είναι από τα πιό επίπονα... Και συσχετισμός αυτός μας κάνει να φαινόμαστε επιπόλαιοι... Δυστυχώς όμως, δε χρειάζεται να περάσουμε τα σύνορα για να δούμε αδικίες και κακοήθειες παντός επιπέδου και παντός είδους... Ούτε οι εφιαλτικότερες επιπτώσεις μερικών μπορούν ποτέ να δικαιολογήσουν τις λιγότερο επωδυνες συμπεριφορές...

Σοφία... Χμμμμ, Σου, μου θυμίζεις το παμπάλαιο φίλμ με τη Ντέμπορα Κερρ και το Γιούλ Μπρύννερ: Του εξήγησε ότι από τη μία οι επιστήμονες, από την άλλη οι "άνθρωποι της πίστης" έφταναν στα ίδια συμπεράσματα, οπότε και οι αντιδράσεις του υπήρξαν εντυπωσιακές... Ωστόσο, το δεύτερο βίντεο αναδεικνύει το σκεπτικό του, το οποίο συμμερίζεται και η ταπεινότης μου, κι άς μην είμαι βασιλιάς του Σιάμ...[youtube]j-t7uVdID3s[/youtube][youtube]kxrSprn74Nw[/youtube]

Μην κακοφανεί σε κανέναν αν τελικά δεν ανταμοιφθεί μέχρι το τέλος της ζωής του, εκτός και αν καθαυτό το τέλος είναι, τελικά, η ανταμοιβή.
Οπωσδήποτε μας κακοφαίνεται, εκτός κι αν είμαστε και στρουθοκάμηλοι για να επιμένουμε να το αγνοούμε... ή όταν, εσκεμμένα, δε θέλουμε να δούμε το πως και το γιατί...
Και ας πάνε ν'αυτοκτονήσουν όσοι επιμένουν να μη ζουν παρά μόνο όταν πείσουν τον εαυτό τους ότι είναι ευτυχείς! Απλά, οι υπόλοιποι κάνουμε ότι και ο Βασιλιάς του Σιάμ: Κλπ, κλπ, κλπ... :teasing-neener:
Η γιαγιά η Κασσάνδρα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος LL--MM την Σάβ Φεβ 26, 2011 1:04 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #48499  από Μιμικαμ
 Σάβ Φεβ 26, 2011 12:21 am
Γιατί βρε παιδιά τέτοια παραίτηση, τόσος σουρεαλισμός, μήπως η ανταμοιβή μας
ειναι ο θανατός μας?????

Κάποτε σε μια πολύ δύσκολη περίοδο της ζωής μου με είχε απασχολήσει αρκετά,
μετά απο αρκετό ψάξιμο, διάβασμα ανακάλυψα και την αλλη πλευρά της ζωής,

Πιστεύω οτι πρέπει να διεκδικούμε και να δίνουμε ψυχή καθημερινά στο δικαίωμα
και το προνόμιο της υπαρξής μας αποφεύγοντας τις κακοτοπιές και καθετι που μας
χαλάει την διάθεση, και φυσικά ΟΧΙ παραίτηση ακόμα και στα πολυ δύσκολα,
οσο για τις αδικίες της ζωής, δεν φταίμε εμεις, ισως μετά την πρώτη μεγάλη εκρηξη
της υλης, καποιο απειροελάχιστο κομματάκι της μας στόχευε, αλλον περισσότερο
αλλον λιγότερο, τι να κάνουμε να αυτοκτονήσουμε γι'αυτό?????

:violence-pistoldouble: :violence-pistoldouble: :violence-pistoldouble:
 #48501  από Biskoto10
 Σάβ Φεβ 26, 2011 3:31 am
Μιμικαμ έγραψε:Γιατί βρε παιδιά τέτοια παραίτηση, τόσος σουρεαλισμός, μήπως η ανταμοιβή μας
ειναι ο θανατός μας?????
Κοριτσια δηλαδη αν εθελοτυφλουμε τοτε ολα θα ειναι οκ? Να μην λεμε οτι η σκλ δεν ειναι ενα βιντεο με ενα ομορφο τραγουδακι αλλα μια σκληρη κατασταση? Δηλαδη απο την στιγμη που εγω δεν εχω αυτοκτονησει ακομη αυτο δεν δειχνει οτι το παλευω ? Πραγματικα πειτε μου ενα καλο που μας προσφερει η σκλ για να μπορω να χαρω και γω ρε γμτ! :bow-yellow:
 #48513  από Thor
 Σάβ Φεβ 26, 2011 11:42 am
Καλο ειναι που αποκαλυπτονται τα πραγματικα προσωπα των ανθρωπων και πεφτουν οι μασκες
και δεν χαραμιζουμε τη ζωη μας με ανθρωπους που δεν αξιζουν
και επισης αποκτα αλλο βαθος η υπαρξη μας σκεπτομενοι ποιο πολυ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Thor την Σάβ Φεβ 26, 2011 12:05 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #48521  από soulla
 Σάβ Φεβ 26, 2011 12:05 pm
[youtube]fIorybS6Ro8[/youtube]δυστυχώς και εμείς μάσκα βάζουμε και κάνουμε ότι γελάμε,και κάνουμε τους δυνατούς..αυτοί που δεν μπορούν???????????απλά έχουν κατάθλιψη
 #48532  από ΑΝΔΡΙΑΝΑ
 Σάβ Φεβ 26, 2011 1:24 pm
Γεια σε όλους! θεωρώ πως αυτό το forum έχει ανοιχτεί προς ανταλλαγη απόψεων και με διάθεση να
βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον, ο καθένας απ τη σκοπιά του. Τα πράγματα όπως τα αντιλαμβάνομαι εγώ μετά από 10 χρόνια εμπειρίας και μετα από μια σειρά δυσκολιών είναι :

- η σκλήρυνση είναι μία εξαιρετικά δύσκολη και ψυχοφθόρα νόσος, δε χρυσώνω το χάπι!
- Η σκλήρυνση απαιτεί και πιο σωστά θεωρώ ότι εμείς απαιτούμε από τους εαυτούς μας, αν τους αγαπάμε, προσπάθεια τόσο ψυχική όσο και σωματική.
- Θεωρώ ότι το μεγαλύτερο αγαθό που δεν μπορεί να πλήξει η σκλήρυνση, είναι το μυαλό μας. Μπορούμε να το δυναμώνουμε διαρκώς όσο θέλουμε, μπορούμε όμως και να μην κάνουμε τίποτα για την ψυχική μας ολοκλήρωση και "όλα να τα φταίει " η σκλήρυνση.
- δε θα χαροποιησω αυτούς που θα το ήθελαν, δεν θα αυτοκτονήσω! Δεν προσπαθώ να παραστήσω την ευτυχισμένη, ΕΙΜΑΙ!
- Είμαι περήφανη για τον εαυτό μου, δεν πέφτω λίγη σε κανέναν!
-Συγνώμη Σταύρο αν θεωρείς ότι σε έθιξα, δεν είχα καμία τέτοια πρόθεση. ίσως το ύφος μου να ήταν ειρωνικό, δεν το ήθελα συγνώμη, αλοίμονο αν καταλήξουμε να επιτιθόμαστε ο ένας στον άλλον.
- ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΕΥΤΥΧΕΙΣ!

αυτές είναι οι θέσεις μου, ξέρω ότι πολλοί θα διαφωνήσετε, ο καθένας πορεύεται όπως νομίζει!
Να είστε όλοι καλά!
 #48535  από Μιμικαμ
 Σάβ Φεβ 26, 2011 1:37 pm
Δυστυχώς η ευτυχώς, ζούμε μέσα μέσα στην αυτοκρατορία του Σύμπαντος
το οποίο είναι προκλητικό, σημαντικό και πολυεπίπεδο, με αποτέλεσμα
να μας κάνει ο,τι είμαστε, αλλοτε ξίφος, αλλοτε ασπίδα αλλοτε απειλή!!!!

Ολοι μας θα υποχρεωθούμε εκ των πραγμάτων να περάσουμε απο ολα τα στάδια,
μέχρι να βρούμε την ΝΙΡΒΑΝΑ της ψυχής!!!!!! χρειάζεται πολύ μεγάλη
προσπάθεια και κόπος δυστυχως!!!!!

Και οχι φυσικά δεν παρεξηγώ ουτε κρίνω κανέναν, δεν αισθάνομαι αλλωστε ικανή
για κάτι τέτοιο. :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:
 #48546  από ΑΝΔΡΙΑΝΑ
 Σάβ Φεβ 26, 2011 6:16 pm
σας επικολλώ ένα από τα πολύ αγαπημένα μου video που με συγκινούν πολύ! ο καθένας ας βγάλει τα συμπερασματά του!

δεν ξέρω πως να το κάνω να φανεί σαν Video!
 #48553  από ΑΝΔΡΙΑΝΑ
 Σάβ Φεβ 26, 2011 7:13 pm
Ευχαριστώ!

[youtube]LnLVRQCjh8c[/youtube]
  • 1
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 37