• Καφενείο "Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ"

• Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #11128  από mary_d_ath
 Τετ Νοέμ 04, 2009 2:16 pm
elena έγραψε: τώρα που το θυμήθηκα έχετε παίξει ένα παιχνίδι που λέγετε paintball?αν δεν κάνω λάθος...
θέλω να παίξω και εγώ...είπα του γιού μου να κανονίσει να πάμε όλη η οικογένεια :D :D
πλάκα έχει :D
Αχ... Όχι, δεν έχω παίξει και θέλω πολύ, αν και μου έχουν πει ότι "πονάει" αν σε πετύχουν με τη μπογιόσφαιρα (=σφαίρα με μπογιά :lol: )!!
Κάπου μου είχαν πει ότι έχει "πίστα", αλλά ήταν λίγο μακριά!! Αν βρείτε κάπου κοντά, ενημερώστε κι εμένα για να ξέρω να το επισκεφτώ κι εγώ το μέρος!! Θέλω πολύ να παίξω!!
Φοράς ειδική στολή, σαν κομάντο είσαι απ' ό, τι έχω δει σε φωτογραφίες!!

Τελοσπάντων... Το έφτιαξα το τουτου!! Αλλαγή μπαταρίας ήθελε, είχε ξεραθεί λέει η μπαταρία, δεν είχε καθόλου υγρά!! Δεν πολυκατάλαβα, αλλά δε νομίζω να με κορόιδεψαν κιόλας αφού ήταν γνωστοί του πατέρα μου οι μάστορες!!
Και καλά εγώ θα έπρεπε να το καταλάβω, τι σόι μηχανολογικά έμαθα στη σχολή οδηγών (αφού τα 'χα μάθει παπαγαλία καλέ, μη μου τα "πρήζετε", ξέρω όμως τα βασικά-να ελέγχω τα επίπεδα λαδιού, να βάζω νερό στους υαλοκαθαριστήρες... φτάνουν αυτά :lol: :lol: !! Λαμπάκι δεν άναψε πάντως!! Το ότι είχα αφήσει τα φώτα ανοιχτά όμως, αυτό τους το έκρυψα!! :lol: :lol: )
Τελοσπάντων, πάω να ετοιμαστώ σιγά-σιγά για τη δουλειά!!
Καλό μεσημεροαπόγευμα σε όλους/όλες!!
 #11129  από elena
 Τετ Νοέμ 04, 2009 2:36 pm
Γειά σας και πάλι!!!

θα μάθω που είναι Μary_d_ath και θα σου πω...
στολές κομάντο ....αυτές τις παρδαλές εννοείς....όχι γμτ!!!δεν μου πάνε καθόλου αυτά τα χρώματα!!!πειράζει αν πάρω μία δική μου ?έχω μία "ποντικάκι" δεν κάνει λες?
:D :D :D :D :D

καλό μεσημέρι :D
 #11132  από aoratos
 Τετ Νοέμ 04, 2009 2:54 pm
Γεια σας και χαρά σας.

Σήμερα πλάκωσε πολύ δουλειά και έτρεχα από το πρωί. Τρεις φορές μόνο στο υπόγειο κατέβηκα να φανταστείτε. Με κουράσανε πάλι και δεν έχω όρεξη να κάνω άλλη δουλειά σήμερα. :lol:
Αφήνω λοιπόν για αύριο τα υπόλοιπα που θα είναι κυρίως γράψιμο στο PC.

Λοιπόν ερώτηση κρίσεως στην Έλενα... Μήπως έχεις μυωπία; :P
Γιατί αλλιώς θα έβλεπες ότι δεν ήταν μπλε σύννεφο αλλά πράσινο ποτιστήρι που πότιζε όόόόόλα τα "φυτά"! :P :D

Εικόνα

Άντε σε καμια ώρα φεύγω από το γραφείο να πάρω τον μικρό από το σχολείο και μετά συνέχεια στο σπίτι.

Καλό σας απόγευμα και καλά να είστε όλοι οι ζώντες φυτικοί και μη οργανισμοί. :D :lol: :P
 #11134  από litsa
 Τετ Νοέμ 04, 2009 2:55 pm
mary....
ισως αν τους το έλεγες για τα φώτα ... να σου την επαναφορτίζσν... :) :) :) :D :D
 #11140  από mary_d_ath
 Τετ Νοέμ 04, 2009 3:38 pm
Δεν πειράζει!! Εξάλλου, κάποια στιγμή θα 'θελε άλλαγμα η μπαταρία, καλύτερα από το να γινόμουν ρεζίλι (έτσι μας έχουν βγάλει το όνομα εμάς των γυναικών, δεν ξέρουμε λέει τίποτα από μηχανολογικά-[νομίζετε! :lol: ], ξέρω που ακριβώς είναι η μπαταρία και θεωρητικά ξέρω ν' αλλάζω και λάστιχο, να μη χρειαστεί ωστόσο ποτέ...)!! Εξάλλου, 5 ώρες να αποφορτιστεί η μπαταρία, δεν είναι και πολύ "φυσιολογικό"...
Έλενα, είχα δει σε κάτι φωτο ενός φίλου ότι φορούσαν όλοι στρατιωτικά, τι να σε πω τώρα... Άμα πας ντυμένη "ποντικάκι", θα 'σαι πολύ πιο εύκολος στόχος αφού δεν θα μπορείς να κρύβεσαι κι εύκολα από τον "εχθρό" (όλο και κάτι θα βλέπουν, αυτιά, ουρά κ.τ.λ)!! :lol: :lol:
Να πας και να μου πεις κιόλας αν πονάει ο πυροβολισμός!! Γιατί μου τα παρουσίασαν πολύ τραγικά, αλλά τι να πιστέψεις από τους άντρες... Λίγο να πονάει το κεφάλι τους, νομίζουν ότι θα πεθάνουν κιόλας!! χ*ζ*νται πάνω τους!! :lol: :lol:
Τελοσπάντων!! Καλό απόγευμα!!
 #11149  από elena
 Τετ Νοέμ 04, 2009 9:58 pm
Καλησπέρα αγαπητοί μου φίλοι!!!

πρέπει να σας πω ότι σήμερα έκλεισα 14 ώρες στο δρόμο!!!μαζί με όλα τα παρελειπόμενα!!!
είμαι φυτό,το ομολογώ!!!οπότε aorate καλά έκανες και έβγαλες το ποτιστήρι...άτακτο αγόρι...μάλλον ώριμε μεσήλικα...και προς τα πάνω :D :D

κατέστρεψα μία ένεση σήμερα ...ξέχασα να βγάλω το κάλυμα από το ακροφύσιο του μηχανήματος...και είχα μια χαρά...σκεφτόμουν...τι ελαφρύ χέρι που έχω!!! :D
τελικά την έκανα τώρα το βράδυ με διαφορά 4 ώρες...πειράζει? :?

θα τα πούμε το πρωί...

καλό βράδυ και καλό ξημέρωμα
elena trikolore
 #11150  από Maria77
 Τετ Νοέμ 04, 2009 10:14 pm
Καλησπέρα σε όλους! :D
Έλενα καλή αρχή με την Rebif, όλα να πάνε καλά! Είναι πιό εύκολη απο την Avonex?

Μary-d-ath, πολύ μου αρέσουν οι περιγραφές σου με το αμάξι σου...γελάω πολύ! :lol:
Θυμήθηκα όταν είχα πρωτοπάρει την άδεια οδήγησής μου που γεμάτη χαρά τους παρακαλούσα όλους για να τους πάω μία βόλτα...κανείς δεν ερχόταν :roll: ...όλοι μου έλεγαν, πήγαινε εσύ, μας παίρνεις μία άλλη φορά :shock:

Καλή σας νύχτα, πολλά φιλιά!
 #11151  από mary_d_ath
 Τετ Νοέμ 04, 2009 10:15 pm
Καλησπέρα σε όλους/όλες!!
Αυτό με το κάλυμμα το έχω πάθει κι εγώ Έλενα (κι εγώ σκεφτόμουν "μα καλά γιατί δεν αισθάνθηκα το τσίμπημα;", μιλούσα ταυτόχρονα και στο τηλέφωνο και με το που καταλαβαίνω τη μλκ που έκανα απλά ξεκαρδίζομαι στα γέλια!!), αλλά τι εννοείς την κατέστρεψες την ένεση; Δεν παθαίνει τίποτα η ένεση, απλά επανασυναρμολογείς το μηχανηματάκι και φτου κι από την αρχή...
Και δεν πειράζει που την έκανες βράδυ, να εγώ τώρα θα την κάνω να φανταστείς (είναι καλύτερα το βράδυ), απλά να προσέχεις την διαφορά 48ωρου...
Τελοσπάντων...
Καληνύχτα σε όλους/όλες!! Καλό ξημέρωμα να 'χουμε!!
 #11153  από litsa
 Τετ Νοέμ 04, 2009 11:00 pm
χε χε!!!
το εχω παθει και εγώ αυτό με το κάλυμα ΄μία φορά όμως.. την χανεις αυτή την ένεση, αφού έχει φύγει το υγρό με το χτύπημα.. μαιρη ..λάθος κάνω??? :roll: :roll:

και να δεις πλάκα όταν δεν μου στέλναν τις ενέσεις γιατί λέει έχω χάσει πολλές, τι τις έκανες?? μου έλεγαν απο το ικα..δες πίσω απο το τυρί την φέτα.. :!: :roll: :lol: :lol: :lol:
και εγώ τους άκουγα και έλεγα τι?? (έχω κάμερα στο σπίτι και δεν το ξέρω??)
μόλις λεει μας πήρε μια κυρία και μας έλεγε να της στείλουμε φαρμακα και αυτή τα είχε κρύψει πίσω απο τα τυριά..
εγώ τους λεώ δεν τα κρύβω τα κουτιά... και μετρούσανε τις μέρες...
και βέβαια αυτή την φορά μου τις στείλανε 2 εβδομάδες πριν .. ότι να΄ναι δηλ..

η ένεση έχει φορές που ψιλοτσούζει και φορές που λέω τώρα την έκανα??
εξαρτάται αν εχει φύγει όλο το οινόπνευμα και αν είναι κάθετη στο δέρμα.. έχει και αλλους παράγοντες??

εγώ μετά απο γκάλοπ την κάνω 10 το βράδυ για να βγαινουν οι ηλίθιες οι παρενέργειες την νύχτα!!! :twisted: :twisted: :evil: :evil: :lol: :lol:
 #11155  από BISTONAS
 Πέμ Νοέμ 05, 2009 12:31 am
οινοπνευμα :?: :?: :?: που βαζετε το οινοπνευμα :?: :?: 4 χρονια κανω τη rebiff και κανεις δε μου ειπε κατι για οινοπνευμα!!!!! αμ.. το αλλο? τι μηχανακι ειναι αυτο :?: και τι καυσιμο παιρνει?θα μου πει καποιος να βγω απο την αγνοια μου....... :?: χεχεχε..... να εισται παντα καλα.

Σοβαρα τωρα οσο αφορα το τσουξιμο τις rebiff μεγαλο ρολο παιζει η θερμοκρασια της ναι ειναι οσο το δυνατον πιο κοντα στη θερμοκρασια του σωματος μας. Αλλα βγαζοντας την απο το ψυγειο να μην τη ζεστανουμε τριβοντας την. περιπου 20 λεπτα την αφηνουμε να ζεσταθει και μετα την κραταμε λιγο στο χερι χωρις να την τριψουμε. Ετσι απεφυγα τα τσουξιματα εδω και πολυ καιρο.

Καλο βραδυ σε ολους
  • 1
  • 140
  • 141
  • 142
  • 143
  • 144
  • 2901