• Καφεδάκι στην Αθήνα;

• Προώθηση της επικοινωνίας, της συνεργασίας και συναντήσεων μεταξύ των μελών του φόρουμ.
Προώθηση της επικοινωνίας, της συνεργασίας και συναντήσεων μεταξύ των μελών του φόρουμ.
 #48100  από Γιάννης
 Τρί Φεβ 15, 2011 4:11 pm
Ο mister no rakes :angelic-flying: έχει να σου πει οτι αν έρχεσαι με τέτοιες προθέσεις μη φέρεις αυτοκίνητο, πάρε το ΚΤΕΛ
 #48118  από NikoleScully
 Τετ Φεβ 16, 2011 8:37 am
Καλημερα.....ισως δειτε και μια καινουργια φατσα...εμενα.....αλλα δεν ειναι σιγουρο 100% αλλα θα προσπαθησω παιδια να σας κουβαληθω!!!!!Αλλα παιδια σας το λεω απο τωρα..ειμαι ντροπαλουλα και δεν πολυ μιλαω .....ασχετα με το εδω μεσα.... :teasing-tease: :teasing-tease:
 #48122  από Μιμικαμ
 Τετ Φεβ 16, 2011 10:09 am
Καλημέρα ντροπαλούλα!!!! Αν και δεν το πολυπιστεύω οτι υπάρχουν ντοπαλοί
η οχι άνθρωποι!!! Νομίζω οτι γενικά το παν είναι το ποιόν έχεις απέναντί σου και
το τι σου εκπέμπει, το πόσο άνετα σε κάνει να νιώθεις και στο πόσο θα σε βοηθήσει
να απελευθερωθείς!!!!
Ειμαι σίγουρη οτι θα αισθανθείς τόσο άνετα με τα παιδιά σαν να τα γνωριζεις χρόνια,
και θα αφήσεις τον εαυτό σου ελεύθερο να εκδηλωθεί!!!
Θα προσπαθήσω εάν δεν βρίσκομαι εκτός Αθηνών να είμαι κι εγώ εκεί!!!!!
Πολλά φιλιά
:romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:
 #48161  από panos59
 Πέμ Φεβ 17, 2011 8:19 am
NikoleScully έγραψε:Καλημερα.....ισως δειτε και μια καινουργια φατσα...εμενα.....αλλα δεν ειναι σιγουρο 100% αλλα θα προσπαθησω παιδια να σας κουβαληθω!!!!!Αλλα παιδια σας το λεω απο τωρα..ειμαι ντροπαλουλα και δεν πολυ μιλαω .....ασχετα με το εδω μεσα.... :teasing-tease: :teasing-tease:
Καλώς τηνα, να μας έρθεις!
Κάτσε κοπελάρα μου κοντά στον Γιαννάκη και/ή σε μένα
και σου εγγυώμαι θα δεις τι καλά που θα περάσουμε
και θα πέσουν και οι αναστολές και οι ντροπές
και θα γίνουμε και πάλι μια ΤΡΕΛΛΗ-ΤΡΕΛΛΗ, ΑΠΙΘΑΝΗ ΠΑΡΕΟΥΛΑ!

...
Μόνο, μη φορέσεις ..μάσκα του Ζορρό,
σαν κάποιο άλλο μέλος (ονόματα να μη λέμε τώρα...),
σε μια άλλή, παλαιότερη συνάντηση!
Έλα όπως είσαι,
Και, φέρε μαζί σου αυτό που είσαι! ΑΦΟΒΑ !!!
:-D :-D
Εικόνα
 #48239  από panos59
 Σάβ Φεβ 19, 2011 9:41 am
Γιάννης έγραψε:Μην ξεχνιόμαστε... Κυριακή 27 Φλεβάρη 12.00 Mall (Μωλ) ΜΑΡΟΥΣΙ 3ος ΟΡΟΦΟΣ
... και να πούμε πού θα κάτσουμε .... FLOCAFE, STARBUCKS, KFC, RUBY TUESDAY, GOODY'S, HAAGEN DAZS, DEJA VU CAFE, GYROS PROEDRIKOS, ...

και, για όσους δεν μας ξέρουν φυσιογνωμικά,
να δωθούν έγκαιρα (με Π.Μ.) και τα κινητά όσων πάνε νωρίς,
ώστε να μην κάνουμε άσκοπους κύκλους ψάχνοντας το "πού ??"...

"Έχουμε κάτσει (εκεί) και είμαστε η παρέα που (πίνει ρακές και είναι ντίρλα... λέω εγώ τώρα)"
:lol: :lol: :lol: :lol:

δείτε παρακάτω πόσα καφε/φαγάδικα έχει, πού είναι το καθένα, όπως και πού είναι τα ασανσέρ, τα WC, κλπ ....
(επιλέξτε 3ος όροφος και ... βουαλά!)

http://www.themallathens.gr/index.php?o ... &Itemid=62

... έτσι για την ιστορία ....
την προηγούμενη φορά είπαμε να κάτσουμε στο FLOCAFE (26) :P
αλλά τελικά κάτσαμε (μάλλον) στο BLENDER (24) :-D :-D :-D
θα μου πείτε ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΣΑΜΕ, ΤΙ ΕΓΙΝΕ :?: :?: :?: WHO CARES :?: :?: :?: --- :lol: :lol: :lol:

υ/γ
όσο για το παρκινγκ, δείτε το παλαιότερο (4/2/2011) σχόλιό μου, στη σελίδα 5...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος panos59 την Σάβ Φεβ 19, 2011 11:06 am, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
 #48243  από geor.gia
 Σάβ Φεβ 19, 2011 10:58 am
παντως απο οσα ανεφερες πανο, μονο απο το ονομα κρινοντας κατι μου ηρθε οταν διαβασα DEJA VU CAFE. :think:
 #48271  από Γιάννης
 Σάβ Φεβ 19, 2011 6:05 pm
ET... VOILA !!!
Συνημμένα
giro.jpg
giro.jpg (47.09 KiB) Προβλήθηκε 627 φορές
  • 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16