• Καφενείο "Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ"

• Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #10329  από elena
 Τετ Οκτ 21, 2009 12:39 pm
Γεώργιε ...κατ'αρχήν είμαι ανήσυχο μυαλό,και ως γνήσια ξανθοπορτοκαλοκκόκινη,ψάχνω τρόπους εκπαίδευσης του.... :D :D βέβαια συμμερίζομαι τον πόνο σου ,και για την ομάδα σου ,και για την έξοδο ...είσαι σίγουρος όμως ότι θα σε αφήσει η γυναίκα σου?δεν ρωτάς πρώτα καλού-κακού?
γιατί από ότι θυμάμαι την τελευταία φορά <φάγαμε >ένα στήσιμο που βάλαμε και στις τσέπες..... :D
 #10331  από litsa
 Τετ Οκτ 21, 2009 12:57 pm
XAIRETO τα πλήθη!!
ειπαμε Γεώργιε αν συμφωνούν και οι υπόλοιποι από 4/12 μέχρι 7/12 μια χαρά είναι καλυτερα όμως Κυριακή νομίζω ότι θα ήταν.. και βλέπουμε. βέβαια ότι πείτε ΕΣΕΙΣ!!!!!!!!!!
.
όπου με πάτε θα έρθω ... μια που αρχίζω να παίρνω τα ...πάνω μου!!!
αυτό θα το αναλύσω μια άλλη φορά!!

άντε να κάνουμε σπέσιαλ μίτινγκ!!!!

ΦΙΛΙΆ ΠΟΛΛΆ :D
 #10332  από ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΡΩΤΟΓΕΡΟΣ
 Τετ Οκτ 21, 2009 1:02 pm
Έλενα κορίτσι μου σωστά το θυμάσαι . Τότε όμως πιστεύω ότι ήταν αλλιώς. Τελικά οι εκπρόσωποι γυναικείου φύλλου είτε έχουν φοβερό μνημονικό είτε πολύ μεγάλο πείσμα .
 #10333  από elena
 Τετ Οκτ 21, 2009 1:06 pm
:D :D :D :D :D
δηλαδή Γεώργιε τι άλλαξε από τότε?για πες....!!!και ναι έχεις δίκιο...και μνήμη μεγάλη έχουμε και πείσμα...πάντως και εγώ σε αγαπώ :D :D :D :D
 #10334  από aoratos
 Τετ Οκτ 21, 2009 1:11 pm
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΡΩΤΟΓΕΡΟΣ έγραψε:Τελικά οι εκπρόσωποι γυναικείου φύλλου είτε έχουν φοβερό μνημονικό είτε πολύ μεγάλο πείσμα .
Θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες στην αρμονική συνύπαρξη αυτών των δύο γυναικείων αρετών! :P
 #10335  από elena
 Τετ Οκτ 21, 2009 1:21 pm
Φυσικά και είναι αρετές!!!από τις πολλές που έχουμε...!!!
και πιστεύω ότι είναι πολύ δύσκολο να αντιμετωπίσεις μια γυναίκα σε αυτά τα δύο σημεία :D :D :D την πατήσατε !!!

τέλος πάντων ...ότι κανονίσετε με τον Αλέξανδρο ,πείτε μας και μας ...μπορεί να έρθουμε!!!
 #10336  από ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΡΩΤΟΓΕΡΟΣ
 Τετ Οκτ 21, 2009 1:26 pm
Έλενα για μια ακόμη φορά συγνώμη για το τρομερό στήσιμο . Ότι και να δικαιολογηθώ δεν συγχωρείται με τίποτα . Επέτρεψε μου να πιστεύω πως τώρα τα πράγματα είναι αλλιώς ,
 #10338  από elena
 Τετ Οκτ 21, 2009 1:29 pm
Μην είσαι κουτός δεν χρειάζεται να ζητάς συγνώμη...πλάκα κάνω για το στήσιμο!!!
αλλά τι σε κάνει να πιστεύεις ότι τώρα θα είναι αλλιώς?τι της έκανες της συζύγου?μπας και της έκανες κανένα bebe και δεν μας έχεις πει τίποτα? :shock: :shock:
 #10339  από ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΡΩΤΟΓΕΡΟΣ
 Τετ Οκτ 21, 2009 1:36 pm
Κορίτσι μου ήδη έχω δύο παιδιά και για το μέλλον δεν χρειάζονται και άλλα . Τώρα για αυτό που ρωτάς , μεγάλοι άνθρωποι είμαστε και οι δύο με λίγη παραπάνω σκέψη όλα μπορούν να λυθούν .
 #10340  από elena
 Τετ Οκτ 21, 2009 1:43 pm
Συμφωνώ ...εξάλου και οι κυρίες της παρέας..ΚΥΡΙΕΣ είμαστε!!!δεν έχει κανείς να φοβηθεί τίποτα...όπως και οι κύριοι ΚΥΡΙΟΙ ...
  • 1
  • 124
  • 125
  • 126
  • 127
  • 128
  • 2901