• Gilenya....... εντυπώσεις!!!!

• Συζητήσεις για το πρώτο φάρμακο σε χάπι γνωστό ως Gilenya (φιγκολιμόδη) για την θεραπεία της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Συζητήσεις για το πρώτο φάρμακο σε χάπι γνωστό ως Gilenya (φιγκολιμόδη) για την θεραπεία της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #94137  από Mihalis
 Κυρ Σεπ 01, 2013 11:56 am
costas έγραψε:
sofi2009 έγραψε:καλο μεσημερι σε ολους.... :happy-smileyinthebox:
θα ηθελα βρε παιδια να ρωτησω για το GILENYA
αν γνωριζετε ποτε θα αισθανθω καποια βελτιωση
το ξεκινησα με παρακολουθηση γιατρου
στις 3 Ιουλιου
πηγα καλα
σε ενα μηνα εξετασεις αιματος
σε τρεις οφθαλμολογικες
και βλεπουμε :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow:
να ειστε καλα
φιλακια :banana-stoner: :banana-stoner:
Mόνο και μόνο που σταμάτησες τις ενεσεις , ειδες βελτίωση !!!! :banana-stoner: :banana-stoner:
αυτο ξαναπες το κωστα! :banana-stoner: :banana-dreads:
 #94144  από costas1968
 Κυρ Σεπ 01, 2013 3:42 pm
costas έγραψε:
costas έγραψε:Γεια σας!!! Δε ξέρω εαν βοηθησε η ... Σουπερμαντολινι αλλα αυτα που θα σας πω δεν τα πιστευω και εγω !!!!!!! :scared-shocked: :scared-shocked: :scared-shocked: :scared-shocked: :scared-shocked:
Ελειπα σχεδον ενα μηνα σε ταξιδι (Απο 21-5 έως 21-6) :banana-stoner: !!! Υπερέβαλα εαυτόν !!!! Ενας υγιης αγυμναστος όμως ανθρωπος δε μπορει να κανει αυτα που έκανα !!!!
Ενα - δυο θα σας πω : Τεσσερις μερες στο Αγιον Ορος με μέσο ημερήσιο περπάτημα ΤΕΣΣΕΡΙΣ (04) ώρες!!!!! Οδήγηση : Καβαλα ουρανούπολη , Ουρανούπολη Αθηνα , Αθήνα Πύργος!!!!!! κ.λ.π. :banana-stoner: :banana-stoner: :banana-stoner:

ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ.ΟΙ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΣΟΥ ΑΥΤΕΣ ΓΙΑ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ 4ΩΡΩΝ ΤΗΝΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΟΔΗΓΗΣΗ ΤΟΣΩΝ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΘΑΥΜΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ.ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΜΟΝΟ : ΜΗΠΩΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΟΡΤΙΖΟΝΗ Ή ΚΑΠΟΙΟ ΑΝΑΒΟΛΙΚΟ KAI TA KANEIS OLA AYTA? ΣΕ ΡΩΤΑΩ ΓΙΑΤΙ Η ΚΟΡΤΙΖΟΝΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝΑΒΟΛΙΚΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ.
ΘΑ ΣΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΠΕΡΥΣΙΝΗ.ΣΡΝΟΜΟΥΝΑ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΕΠΙ ΚΑΝΕΝΑ ΤΕΤΡΑΜΗΝΟ ΚΑΙ!!!ΚΑΝΩ 5 ΜΕΡΗ ΔΟΣΗ ΚΟΡΤΙΖΟΝΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΠΕΝΤΕ ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΗΣ ΕΚΑΝΑ ΑΠΟΣΤΑΣΗ 1 ΚΜ ΣΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ 5 ΛΕΠΤΑ ΜΕ ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΧΩΡΙΣ ΚΟΥΡΑΣΗ ΚΑΙ ΧΑΣΙΜΟ ΙΣΣΟΡΟΠΙΑΣ.ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ Η ΣΚΠ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΜΟΥ ΚΑΘΟΛΟΥ!!ΜΕΤΑ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΣΕ 9 ΜΗΝΕΣ ΕΠΑΝΗΛΘΑ ΑΡΚΕΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ..ΧΑΛΙ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ!!!ΞΑΝΑΠΗΡΑ ΣΕ ΧΑΠΙΑ ΚΟΡΤΙΖΟΝΗ ΓΙ 15 ΜΕΡΕΣ ΣΤΑΝΙΑΡΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ....
:confusion-seeingstars:
 #94145  από costas
 Κυρ Σεπ 01, 2013 4:44 pm
Κορτιζονη έχω να πάρω από το 2009 !!! Το μόνο που παίρνω είναι το τζιλένια !!! Τιποτε άλλο !!!!
 #94147  από pan.pap
 Κυρ Σεπ 01, 2013 7:31 pm
Καλό μήνα σε όλους! Από πότε παίρνεις τζιλένια; Και πότε είδες αυτές τις θετικές αλλάγες; Πάντα είναι ωραία να μαθαίνουμε τόσο θετικά γεγονότα
 #94209  από costas1968
 Πέμ Σεπ 05, 2013 1:27 pm
costas έγραψε:Κορτιζονη έχω να πάρω από το 2009 !!! Το μόνο που παίρνω είναι το τζιλένια !!! Τιποτε άλλο !!!!

καλημερα.και μρτα απο 2 μηνες που εγραφες για τις σωματικες αντοχες και επιδοσεις εξακολουθουν να ισχυουν?Εννοω δηλαδη οτι ολα ακομα καλα? :text-thankyouyellow:
 #94648  από costas
 Πέμ Σεπ 19, 2013 6:51 pm
costas1968 έγραψε:
costas έγραψε:Κορτιζονη έχω να πάρω από το 2009 !!! Το μόνο που παίρνω είναι το τζιλένια !!! Τιποτε άλλο !!!!

καλημερα.και μρτα απο 2 μηνες που εγραφες για τις σωματικες αντοχες και επιδοσεις εξακολουθουν να ισχυουν?Εννοω δηλαδη οτι ολα ακομα καλα? :text-thankyouyellow:

Φυσικά όλα καλά , αλλά εαν το σκεφτόμαστε και το συζητάμε μήνα μήνα ή ... καθε μερα................. ζήσε μάη μου .... δηλαδή είμαι 44 χρονών θα με κουραζε να λέω είμαι και σήμερα καλά , αύριο; και αύριο είμαι καλά , μεθαύριο;
Σκέφτομαι θετικά είμαι καλά τώρα στα 44 , θα το ξαναδώ στα 50 χαχαχαχαχαχααχαχα!!!!!!!!!!!!
 #94680  από costas1968
 Παρ Σεπ 20, 2013 1:56 pm
costas έγραψε:
costas1968 έγραψε:

Φυσικά όλα καλά , αλλά εαν το σκεφτόμαστε και το συζητάμε μήνα μήνα ή ... καθε μερα................. ζήσε μάη μου .... δηλαδή είμαι 44 χρονών θα με κουραζε να λέω είμαι και σήμερα καλά , αύριο; και αύριο είμαι καλά , μεθαύριο;
Σκέφτομαι θετικά είμαι καλά τώρα στα 44 , θα το ξαναδώ στα 50 χαχαχαχαχαχααχαχα!!!!!!!!!!!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ.
ΜΙΛΑΣ ΣΩΣΤΑ.Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΣΕ ΡΩΤΑΩ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟΣ:ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΕΝΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΜΕ ΧΑΠΙ.ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ...
ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΡΩ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΡΝΟΥΝ.
ΘΑ ΜΙΛΗΣΩ ΜΕ ΤΗΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΡΕΜΠΙΦ (Ή ΡΟΣΜΠΙΦ ΠΟΥ ΛΕΩ ΕΓΩ) ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΤΣΙΜΠΗΜΑ.ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΧΑ[ΠΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ Η ΕΝΕΣΗ..ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ...
ΒΕΒΑΙΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΣΚΠ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΥΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ...
Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.ΝΑ ΠΕΡΝΑΣ ΚΑΛΑ!!
:text-thankyouyellow:
 #95004  από fillcinefil
 Σάβ Σεπ 28, 2013 2:37 am
Δηλαδή αν βγώ πχ εγώ και πώ: καλά είναι, πρόσεξε μόνο μην πέσουν κάτω από τα 1234 ΟΚ ησύχασες; :confusion-shrug:
Προσοχή. Αυτό, μαζί με κάτι άλλο, μπορεί να σημαίνει κάτι (άλλο), που μόνο γιατρός θα μπορούσε να καταλάβει. Όχι bloger.
Μια ερώτηση. Γιατρός δεν σε παρακολουθεί; Κανονικά θα έπρεπε να έχετε ανοιχτή γραμμή. Πάρε κανά τηλέφωνο. Δεν θα τον κουράσεις με μιά ερώτηση.
 #95018  από costas1968
 Σάβ Σεπ 28, 2013 3:32 pm
[quote="fillcinefil"]Δηλαδή αν βγώ πχ εγώ και πώ: καλά είναι, πρόσεξε μόνο μην πέσουν κάτω από τα 1234 ΟΚ ησύχασες; :confusion-shrug:
Προσοχή. Αυτό, μαζί με κάτι άλλο, μπορεί να σημαίνει κάτι (άλλο), που μόνο γιατρός θα μπορούσε να καταλάβει. Όχι bloger.
Μια ερώτηση. Γιατρός δεν σε παρακολουθεί; Κανονικά θα έπρεπε να έχετε ανοιχτή γραμμή. Πάρε κανά τηλέφωνο. Δεν θα τον κουράσεις με μιά ερώτηση.[/quote

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΕΦΙΚΤΟ ΠΑΝΤΑ ΜΕΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ.ΕΜΕΝΑ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΤΗΝ ΨΑΧΝΩ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΛΛΑ ΑΦΑΝΤΗ.ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΡΙΣΚΩ.
ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΟΤΙ ΣΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΣΚΠ.ΑΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΥΤΟΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΩΝ.ΣΤΑ ΑΘΗΝΑΙΚΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΟΔΙΝΗ...
:banana-stoner:
  • 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 22