• ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΟΜΑΔΑΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΕ ΣΚΠ

• Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
 #77393  από ΑΝΝΑ59
 Τετ Σεπ 12, 2012 4:02 pm
Mixalis87 έγραψε:Η ξανθιά που βγήκε και μίλαγε για την ΣΚΠ στο δελτίοMega την ξέρουμε?
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ! Δεν ειδα το δελτιο ! Γυρισα στο σπιτι, κατα τις 3μμ ! Ειδα το δελτιο της ΝΕΤ, οπου βγηκα εγω, αλλα ΔΕΝ ακουστηκαν ολα, οσα ειχα πει !!!!!! Η Μαρινα, βγηκε στην απ'ευθειας συνδεση της ΝΕΤ ! :greetings-waveyellow:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑΝΝΑ59 την Πέμ Σεπ 13, 2012 12:19 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #77394  από ΑΝΝΑ59
 Τετ Σεπ 12, 2012 4:16 pm
Τωρα , ειδα το δελτιο του MEGA ,στο λαπτοπ ! Αυτη η ξανθια, ειναι μια συνασθενης , που δεν ξερω το ονομα της !!!! Αυτο που ξερω ειναι οτι , μιλησε σωστα !!!!!!!!!! :greetings-waveyellow:
 #77397  από sofia13
 Τετ Σεπ 12, 2012 4:41 pm
Kαι' γω ΝΕΤ παρακολουθουσα. Αρα , καλά υπέθεσα οτι εσένα άκουσα να μιλάς. Ενστικτωδως. Ευχαριστούμε πολλυ Αννα για την εκπροσώπηση. Καπυ μάλλον πηρε το μάτι μου και τον Κώστα. Ηταν σε αμαξίδιο με φίλο του συνοδό; Παντως σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ολους.
 #77399  από litsa
 Τετ Σεπ 12, 2012 4:55 pm
sofia13 έγραψε:Kαι' γω ΝΕΤ παρακολουθουσα. Αρα , καλά υπέθεσα οτι εσένα άκουσα να μιλάς. Ενστικτωδως. Ευχαριστούμε πολλυ Αννα για την εκπροσώπηση. Καπυ μάλλον πηρε το μάτι μου και τον Κώστα. Ηταν σε αμαξίδιο με φίλο του συνοδό; Παντως σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ολους.
:text-thankyouyellow: :text-thankyouyellow: :text-thankyouyellow: :text-thankyouyellow: :text-thankyouyellow: :text-thankyouyellow: :text-thankyouyellow: :text-thankyouyellow: :text-thankyouyellow: :text-thankyouyellow:
 #77404  από κατερινα 55
 Τετ Σεπ 12, 2012 6:17 pm
Άννα :text-thankyouyellow: και από εμένα την απούσα...... :text-imsorry:
Λόγοι ανωτέρας βίας βλέπεις...
 #77412  από popi
 Τετ Σεπ 12, 2012 7:12 pm
ΝΤΡΟΠΗ αισθανομαι που δεν μπορεσα να ειμαι εκει!!
ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ που δε κρατησα την υποσχεση μου, πρωτα στον εαυτο μου και υστερα στα κοριτσια, οτι θα τα καταφερνα να κατεβω!!
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ σε ολους οσους μας εκπροσωπησαν επαξια!!
ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στην Αννα, την Ελενη, την Μαρινα και οοολους τους υπολοιπους για την ενημερωση, τον ενθουσιασμο τους, την παρουσια τους, την αγωνιστικοτητα τους,για τις ωρες που αφιερωνουν στον υπολογιστη για να παρουμε κι εμεις χαμπαρι τον καιαδα που ηδη εχει ερθει!!
Σιγουρα θα υπαρχει συνεχεια. Θελω να πιστευω οτι την επομενη φορα θα ειμαι εκει, οπως και πολλοι αλλοι που σημερα δεν τα καταφεραν.Γιατι αλλιως αλοιμονο μας.
 #77419  από ΑΝΝΑ59
 Πέμ Σεπ 13, 2012 12:12 am
litsa έγραψε:
sofia13 έγραψε:Kαι' γω ΝΕΤ παρακολουθουσα. Αρα , καλά υπέθεσα οτι εσένα άκουσα να μιλάς. Ενστικτωδως. Ευχαριστούμε πολλυ Αννα για την εκπροσώπηση. Καπυ μάλλον πηρε το μάτι μου και τον Κώστα. Ηταν σε αμαξίδιο με φίλο του συνοδό; Παντως σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ολους.
:text-thankyouyellow: :text-thankyouyellow: :text-thankyouyellow: :text-thankyouyellow: :text-thankyouyellow: :text-thankyouyellow: :text-thankyouyellow: :text-thankyouyellow: :text-thankyouyellow: :text-thankyouyellow:
:greetings-waveyellow: Σοφια, μαλλον , εχουμε ...ψυχικη επικοινωνια ! Δυστυχως, οπως ειπα και πριν, ΔΕΝ ακουστηκαν ολα, στο δελτιο ειδησεων ! Μονο, εκεινα που ειπα για τη συμμετοχη στα φαρμακα , ενω ειχα μιλησει ΚΑΙ για τους ανασφαλιστους συνασθενεις ...ΚΑΙ για την πολυμηνη αναμονη στα ΚΕ.Π.Α......ΚΑΙ για τους γιατρους που μας ''κοβουν'' , επειδη ''περπαταμε'' ! Καλεσα , επισης, τους Νευρολογους των ΥΕ, να ΜΗΝ ΞΕΧΝΟΥΝ τι ειναι η σκπ !!!! Καλεσα ΚΑΙ τον κοσμο, ΝΑ ΜΑΘΕΙ τι ειναι η σκπ !!!!!! Αυτα ΔΕΝ ακουστηκαν ! Δεν πειραζει ! Ετσι ειναι τα δελτια ειδησεων ! Ειμαι ευχαριστημενη, ομως ! Πρωτη φορα βγηκαμε δυναμικα στους δρομους !!!!! Ειμαι ευχαριστημενη, που συναντηθηκα με τους φιλους της ομαδας αλληλεγγυης, με αλλους ΑμεΑ , που ηρθαν μαζι μας ! Ειμαι πολυ χαρουμενη που συναντηθηκα με κοριτσια απο το φορουμ μας ...!!!! Εφη , Μιμικαμ, Ληδα , Κασσανδρα, Ελενη, Μαρινα........ :romance-kisscheek: Φυσικα, επεται συνεχεια !!!!!!!!!! :greetings-waveyellow:
 #77431  από sofia13
 Πέμ Σεπ 13, 2012 12:37 pm
Αννα, Εφη, Μιμικαμ, Ληδα, Κασσάνδρα, Ελένη, Μαρίνα........Γιίωργος, Κώστας, Ανδρέας ,η Ελλα΄δα που αντιστέκεται , η Ελλάδα που..... το παλιό τραγούδι του Σαββόπουλου. Η Ελλάδα στούς δρόμους.....ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 #77462  από Κώστας
 Πέμ Σεπ 13, 2012 10:12 pm
sofia13 έγραψε:Αννα, Εφη, Μιμικαμ, Ληδα, Κασσάνδρα, Ελένη, Μαρίνα........Γιίωργος, Κώστας, Ανδρέας ,η Ελλα΄δα που αντιστέκεται , η Ελλάδα που..... το παλιό τραγούδι του Σαββόπουλου. Η Ελλάδα στούς δρόμους.....ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Παιδιά, αν αναφέροντας το όνομα Κώστας εννοείτε εμένα, μην μ΄ ευχαριστείτε γιατί δεν κατάφερα να πάω.
Με τη σειρά μου ευχαριστώ έναν προς έναν όσους πήγαν και τους ζητώ συγνώμη που δεν κατάφερα να ενώσω τη φωνή μου με τις δικές τους.
  • 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14