litsa έγραψε:sofia13 έγραψε:Kαι' γω ΝΕΤ παρακολουθουσα. Αρα , καλά υπέθεσα οτι εσένα άκουσα να μιλάς. Ενστικτωδως. Ευχαριστούμε πολλυ Αννα για την εκπροσώπηση. Καπυ μάλλον πηρε το μάτι μου και τον Κώστα. Ηταν σε αμαξίδιο με φίλο του συνοδό; Παντως σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ολους.

Σοφια, μαλλον , εχουμε ...ψυχικη επικοινωνια ! Δυστυχως, οπως ειπα και πριν, ΔΕΝ ακουστηκαν ολα, στο δελτιο ειδησεων ! Μονο, εκεινα που ειπα για τη συμμετοχη στα φαρμακα , ενω ειχα μιλησει ΚΑΙ για τους ανασφαλιστους συνασθενεις ...ΚΑΙ για την πολυμηνη αναμονη στα ΚΕ.Π.Α......ΚΑΙ για τους γιατρους που μας ''κοβουν'' , επειδη ''περπαταμε'' ! Καλεσα , επισης, τους Νευρολογους των ΥΕ, να ΜΗΝ ΞΕΧΝΟΥΝ τι ειναι η σκπ !!!! Καλεσα ΚΑΙ τον κοσμο, ΝΑ ΜΑΘΕΙ τι ειναι η σκπ !!!!!! Αυτα ΔΕΝ ακουστηκαν ! Δεν πειραζει ! Ετσι ειναι τα δελτια ειδησεων ! Ειμαι ευχαριστημενη, ομως ! Πρωτη φορα βγηκαμε δυναμικα στους δρομους !!!!! Ειμαι ευχαριστημενη, που συναντηθηκα με τους φιλους της ομαδας αλληλεγγυης, με αλλους ΑμεΑ , που ηρθαν μαζι μας ! Ειμαι πολυ χαρουμενη που συναντηθηκα με κοριτσια απο το φορουμ μας ...!!!! Εφη , Μιμικαμ, Ληδα , Κασσανδρα, Ελενη, Μαρινα........

Φυσικα, επεται συνεχεια !!!!!!!!!!