• Επόμενη συνάντηση

• Προώθηση της επικοινωνίας, της συνεργασίας και συναντήσεων μεταξύ των μελών του φόρουμ.
Προώθηση της επικοινωνίας, της συνεργασίας και συναντήσεων μεταξύ των μελών του φόρουμ.
 #4460  από babis
 Κυρ Μάιος 24, 2009 8:47 pm
Καλά να περάσετε εκεί στο Σαρωνικό... ;)
 #4462  από elena
 Κυρ Μάιος 24, 2009 11:01 pm
επειδή τώρα είμαι κουρασμένη θα σας γράψω αναλυτικά αύριο!!!πάντως περάσαμε πολύ ωραία!!!

ΑΛΛΑ βρε αγόρια που μας αφήσατε μόνα μας τα κορίτσια ....?μας πείραζαν και από τα διπλανά τραπέζια!!!ευτυχώς που την κατάλληλη στιγμή ήρθε ο prince και φυσικά φέρθηκε σαν πρίγκηπας....έσωσε την κατάσταση ;)

Για κάποιους ,θα σας στολίσω αύριο!!!
Για ποιόν χτυπάει η καμπάνα? :? για ποιόν?πάντως εμείς και τα κρασιά μας ήπιαμε ,και τα μεζεδάκια
μας φάγαμε ,και τα γλυκά μας ,και τους καφέδες μας!!!!
 #4463  από litsa
 Κυρ Μάιος 24, 2009 11:31 pm
καλά μα κανένας δεν γράφει τίποτα????
χμ!!! ευτυχώς και η έλενα και αύριο θα μας τα πεί ΟΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!! ;) ;) ;) ;)
 #4470  από LL--MM
 Δευ Μάιος 25, 2009 12:58 am
Oμολογούμε, ομολογούμε! φάγαμε απ'όοολα τα γλυκα του μαγαζιού, επομενως, μια και ήμασταν μόνο πέντε και εκλεκτοί, μας αναλογούσαν από δύο πάστες στον καθένα, βεβαια με τα κουταλάκια γιναν πολλαπλές δοκιμές από παντού!!! :D Κρίμα που δεν ήσασταν εκεί, θα είχαμε φάει λιγότερες πάστες :lol: Καλή σας νύχτα :!:
 #4472  από elena
 Δευ Μάιος 25, 2009 7:43 am
Χάρηκα που είχα την ευκαιρία να γνωρίσω την Αλεξάνδρα,την maraki12,τον prince και χάρηκα που ξαναείδα την ήδη γνωστή και αγαπημένη ,από την πρώτη συνάντηση LL-MM!!!
Εξαιρετικά παιδιά και οι τρεις και ελπίζω να ξανασυναντηθούμε!!!!
maraki12 τα φιλιά μας στον babis και manos81,θα περάσετε ωραία ,γιατί γνωρίζοντας,έναν έναν
και από την υπόλοιπη παρέα (της Αθήνας)βλέπω ότι έχουμε έναν περίεργο τρόπο να επικοινωνούμε ,να πειραζόμαστε,να καταλαβαινόμαστε....τελικά είναι πολύ εύκολο!!!
το ίδιο ισχύει και για σας Λίτσα στην συνάντηση της Θεσσαλονίκης,θα είναι εύκολο να <ανοιχτήτε>!!!
 #4475  από litsa
 Δευ Μάιος 25, 2009 8:46 am
καλά ο Γιωργάκης μας δεν ήρθε?? το γλυκό του ποια το έφαγε????
 #4480  από princeofathens2004
 Δευ Μάιος 25, 2009 9:41 am
Καλημέρα.

Καλά να πάθετε όσοι δεν ήρθατε. ΖΗΛΕΨΤΕ.
Το μέρος ήταν καταπληκτικό. Η θέα υπέροχη και ο κόσμος καλός.Το σέρβις ήταν λίγο αργό. Να φανταστείτε ότι και για να πληρώσουμε παραλίγο να μας έπαιρνε ο ύπνος. Φύγαμε τελικά γιατί δεν είχαμε πάρει πυζάμες.

Ακολουθεί πολιτική διαφήμιση (λάθος λόγω συνήθειας των ημερών).
Ακολουθεί σχόλιο:

Μου έκαναν εντύπωση- Σχόλιο:
η τρομερή "αισιοδοξία" της "LL-MM" που Εγώ μια χαρά σε είδα
νομίζει ότι είναι άρρωστη παιδάκι μου, πάρε λίγο τα πάνω σου

η μαγκιά της "Αλεξάνδρας", συνέχισε να ζεις με τσαμπουκά

ο αυθορμητισμός-ενθουσιασμός της "Maraki12" να χαίρεσαι τη ζωή όπως κάνεις τώρα

η δίψα για νέα πράγματα της "elena" κάνε ότι γουστάρεις και σε γεμίζει

Άντε και εις άλλα με υγεία.

Υ.Γ. Τα γλυκά ήταν υπέροχα αλλά μου "κάτσανε" κάπως γιατί αναγκαστικά φάγαμε και για όσους δεν ήρθαν και φουσκώσαμε. Το εσπρεσάκι εξαίσιο.
 #4482  από LL--MM
 Δευ Μάιος 25, 2009 9:50 am
Αν και δε θέλω να επαναλαμβάνομαι, θεωρώ απόλυτη αισιοδοξία τη νοοτροπία εκείνου του αρχιπτέραρχου της RAF. Τα δεδομένα όντας αυτά που είναι δε μας αφήνουν άλλη επιλογή :( . Να είστε όλοι καλά!

Και θα το επαναλάβω:
Ο υπουργός: "Να πάρει η ευχή, βρε αδερφέ, έχουμε 650 αεροσκάφη!"
Ο Πτέραρχος: "Ναι, αλλά οι γερμανοί έχουν 2500, η ουσιωδέστερη αριθμητική, λοιπόν, επιβάλλει στα δικά μας τα νέα παιδιά να καταρρίψουν τα δικά τους εις τετραπλούν, μόνο και μόνο για να μας επιτρέψουν να επιβιώσουμε!"

Στο τέλος της μαχης:
Ο υπουργός: Οι άνθρωποί μας έχουν προβλήματα με τον αμερικάνικο τύπο, που επιμένει πως οι αριθμοί που τους δίνουμε είναι υπερβολικοί!!! :!: "
Ο Πτέραρχος: Εγώ δεν ενδιαφέρομαι για την προπαγάνδα. Αν έχουμε δίκαιο, οι γερμανοί θα τα παρατήσουν. Αν όχι, θα'ναι στο Λονδίνο μεσ' τη βδομάδα. Καληνύχτα, Κύριε Υπουργέ!"
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος LL--MM την Δευ Μάιος 25, 2009 10:13 am, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
 #4483  από princeofathens2004
 Δευ Μάιος 25, 2009 9:58 am
Καλημέρα
πρωινή και πονηρή μας φίλη που έχεις πάντα έτοιμη μια δικαιολογία ...

Τα δεδομένα όντας αυτά που είναι ... σε αφήνουν να επιλέξεις εμάς για την ανάτασή σου. Δεν πέρασες καλά εχθές; Να μας κάνεις πιο πολύ παρέα λοιπόν για να περνάς πολύ πιο καλά.

Αγωνιστικά φιλιά
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος princeofathens2004 την Δευ Μάιος 25, 2009 4:39 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #4484  από elena
 Δευ Μάιος 25, 2009 10:09 am
Λίτσα ο Γιώργος ,όχι δεν ήρθε,δήλωσε :ζέστη!πολύ ζέστη!!και εμείς τι να κάνουμε?ένα γλυκό παραγγέλναμε ,ένα τρώγαμε,ένα παραγγέλναμε ,ένα τρώγαμε ,για να έχουμε περίσευμα ,μπας και έρθει!!!αλλά τίποτα!!!ήρθε και η Αλεξάνδρα να κεράσει τον Γιώργο,όπως είχε υποσχεθεί ...αλλά τελικά τα φάγαμε εμείς...έχασες ΓΙΩΡΓΟ έχασες!!!

4 κορίτσια μόνα μας ,το πιστεύεις?ευτυχώς που ήρθε και ο prince!!!
ΚΥΡΙΟΣ!!! Συνόδευσε και τα άλλα κορίτσια στο σπίτι τους,πρίγκηπας παιδί μου ,όνομα και πράγμα!!!

το maraki12 από την Κρήτη ,εξαιρετική κοπέλα,κάποια στιγμή θα ξανάρθει Αθήνα,αλλά μπορούμε να πάμε και εμείς Κρήτη!!!(στο γάμο του Μάνου)όταν την είδα την γνώρισα από την φωτογραφία
που είχε βάλει στο καφενείο,μόνο που στην πραγματικότητα είναι πιο όμορφη!!!

η Αλεξάνδρα ,η μικρή της χτεσινής παρέας ,μαζί με το maraki12,δεν μασάει με τίποτα,τα λέει χύμα και τσουβαλάτα,και η πλάκα είναι ότι σήμερα θα πάει και στο ΤΕΒΕ...ΩΧ..ΩΧ!!! :D

Για μένα με ξέρετε,οπότε δεν γράφω τίποτα...

Για LL-MM ,την γλυκιά γιαγιά ,ξέρετε δεν γράφω τίποτα....

όταν λοιπόν ήρθε η Αλεξάνδρα ,με ρωτάει :η LL-MM πόσο χρονών είναι?είναι γιαγιά όπως λέει?
και φυσικά όταν την είδε κατάλαβε ...

Υ.Γ βρε λέτε τον Γιώργο μας να τον μάλωσε η γυναίκα του και δεν ήρθε?
ή σε καμμιά παραλία θα ήταν ,και θα κυνήγαγε πιτσιρίκες!!!αν μάθετε πείτε μου και μένα :D :D :D
:D :D :D

και φυσικά μην ξεχάσω τον Στάθη και τον Αλέξανδρο ....έχετε καλή δικαιολογία?
τα περί βαπτίσεων και υπηρεσιών λυπάμαι αλλά δεν με καλύπτουν!!!

Αυτά προς το παρόν ,αν θυμηθώ τίποτε άλλο ξαναγράφω ...κουτσομπολιά!!! :D

φιλιά σε όλους ,καλημέρα και καλή εβδομάδα ;)
  • 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16