• ΤΑΙΝΙΕΣ

• Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #61292  από maestro
 Τετ Οκτ 05, 2011 9:53 pm
Ειδα σημερα το:
[youtube]atLg2wQQxvU[/youtube]
Πολύ καλό..!
Πραγματικά πολύ καλή σκηνοθεσία του Γουντι Άλεν, που καταφέρνει με επιτυχία να γυρίσεις το έργο σε δύο διαφορετικές εποχές...
Παρεμπιπτόντως, το έργο αποτελεί και πολύ καλή διαφήμιση για το Παρίσι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος maestro την Παρ Οκτ 07, 2011 12:55 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #61345  από βικυ
 Πέμ Οκτ 06, 2011 9:26 pm
maestro έγραψε:Να και μια ακόμα ταινία δράσης που είδα τελευταία...unknown
Την ειδα....ωραια ταινια!
Νικος έγραψε: Λίγο παλιά ταινία αλλά πολύ καλή, έχει να κάνει με τον Αμερικανικό εμφύλιο και το πρώτο τάγμα από μαύρους φαντάρους που πολέμησε σε αυτόν..........glory
Και αυτην ειδα....επισης ωραια ταινια!
 #61824  από βικυ
 Παρ Οκτ 14, 2011 11:00 pm
ΜΙΜΙΚΑ έγραψε:Εξαιρετική......peackock
Tην ειδα εχθες.......πολυ καλη!
 #61846  από Νικος
 Σάβ Οκτ 15, 2011 9:37 am
The Princess And The Frog της Walt Disney

Εικόνα

Βίκυ αυτή είναι για σένα την είδα πρόσφατα και εγώ από σπόντα...
 #61856  από βικυ
 Σάβ Οκτ 15, 2011 2:28 pm
:text-thankyouyellow: Νικο!
Θα την δω και θα ενημερωσω.....για τις εντυπωσεις μου! :P

υ.γ.Η ταινια αυτη ειναι για εμενα διοτι ειμαι μικρη??? :laughing-rolling: :laughing-rolling:
 #61859  από Νικος
 Σάβ Οκτ 15, 2011 3:00 pm
Αυτονόητα πράγματα δεν χρειάζονται επεξηγήσεις :whistle:
Προσεχώς κρητικές και από Serpico μόλις προλάβω να το δω
 #62413  από maria E
 Σάβ Οκτ 22, 2011 10:19 pm
"Ο πολεμος της φωτιας"(1981) του Ζαν Ζακ Ανο

[youtube]Vrd13cGv2GU[/youtube]

Ενταξει,ενταξει!Μπορει να φαινεται λιγο αστειο αλλα δεν ειναι κωμωδια!Πηρε και οσκαρ για make-up!(το 1981...μην εχουμε πολλες απαιτησεις....)
Βρισκομαστε γυρω στο 40.000π.Χ οπου μια ομαδα πρωτογονων δεχεται επιθεση απο μια αλλη ομαδα ακομα πιο πρωτογονων με αποτελεσμα να τους κλεψουν την φωτια....Μην μπορωντας να ζησουν χωρις αυτη και ανικανοι να την παραγουν,επιλεγουν 3 μελη τους που αναλαμβανουν να την ξαναβρουν με οποιο τροπο μπορουν.
Αληθεια λεω,ειναι ενδιαφερουσα!Μπορειτε να τη δειτε και σαν ντοκυμαντερ!
(και δεν υπαρχουν και υποτιτλοι γιατι ολοι καταλαβαινουμε τι σημαινει "ουγκ")
(και σε κανει να εκτιμησεις και καλυτερα την αξια ενος αναπτηρα)
 #62414  από Μιμικαμ
 Σάβ Οκτ 22, 2011 10:32 pm
Μαράκι την είδα.....πολύ ωραία..... εχω την εντύπωση, ο,τι την εχω δεί, προ μηνων, σε
κάποιο κρατικό κανάλι...ήταν ασπρόμαυρη και πολύ μεγαλύτερης διάρκειας...την είδα
μέχρι τέλους, γιατί ανυπομονούσα για το φιναλε....ήταν εκπληκτικό....μας κάνει να εκτιμούμε
τ'αγαθά που απολαμβάνουμε.....

Αααα και ιδιαιτέρως το αναπτηράκι μας..... :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener:
 #63811  από Γιάννης
 Κυρ Νοέμ 13, 2011 12:55 pm
SWEENEY TODD: THE DEMON BARBER OF FLEET STREET
Όποιος δεν το έχει δει χάνει. Μιούζικαλ θρίλερ (έχει ωραία κοψολαιμιάσματα) από τον Τιμ Μπάρτον με Τζόνυ Ντεπ και Έλενα Μπόναμ Κάρτερ

[youtube]L_hgrfZVlJA[/youtube]
 #63976  από maria E
 Τετ Νοέμ 16, 2011 11:39 pm
Aλλη μια προσφατη...."Η παγιδα"(The trap,1966)
Καπου στον 18ο αιωνα,ενας αγροικος κυνηγος "αγοραζει" μια μουγγη κοπελα ως συζυγο και υπηρετρια και την μεταφερει μεσα στο δασος στην απομονωμενη καλυβα του.Κι ενω περιμενεις να την κανει με τα κρεμμυδακια...αρχιζει και αναπτυσσεται μια ιδιαιτερη σχεση μεταξυ τους,με αποκορυφωμα μια παγιδα(ο τιτλος) που θα βαλει τη ζωη του κυνηγου σε κινδυνο και θα μετατρεψει την κοπελα απο αδυναμο πλασμα στον μονο πιθανο σωτηρα του.

Αγαπημενος Αγγλος ηθοποιος ο Oliver Reed,πεθανε σχετικα προσφατα,στα γυρισματα του "Μονομαχου",εχοντας πιει σε αλκοολ στη διαρκεια της ζωης του ολο το Βοσπορο,τη Μαυρη θαλασσα,τη Μεσογειο και μερος του Ινδικου ωκεανου....

Δεν ειχε trailer της προκοπης αλλα ολη η ταινια ειναι στο youtube
[youtube]uuSI_QocKXk[/youtube]
  • 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16