• ΑΝΕΚΔΟΤΑ!!

• Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #82917  από κατερινα 55
 Τετ Δεκ 19, 2012 9:49 pm
Mία ξανθιά παίρνει τηλέφωνο τον άνδρα της στο γραφείο του κλαίγοντας.

-Γιατί κλαις γλυκιά μου;

- Να, προσπαθώ να φτιάξω ένα παζλ αλλά δεν τα καταφέρνω. Όλα τα κομμάτια φαίνονται ίδια...
- Τι παζλ;

- Να... είναι ένας κόκορας πάνω σε ένα κουτί, αλλά δεν μπορώ να το φτιάξω....

- Έλα ηρέμησε... όταν γυρίσω θα το φτιάξουμε μαζί εντάξει;

Γυρνάει λοιπόν ο τύπος στο σπίτι του και βλέπει την γυναίκα του να σπαράζει στο κλάμα, στο πάτωμα. Την πλησιάζει και της λέει:

- Έλα... σήκω και μην κλαις...Άκου τι θα κάνουμε... Θα βάλουμε τα corn flakes πάλι μέσα στο κουτί και δεν θα το πούμε πουθενά...!!!
:eusa-dance: :eusa-dance: :eusa-dance:
 #82924  από billios
 Τετ Δεκ 19, 2012 10:39 pm
:laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: αααααα :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling:
 #82927  από Ιωάννα
 Τετ Δεκ 19, 2012 11:46 pm
:laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling:
 #82956  από panos59
 Πέμ Δεκ 20, 2012 8:34 pm
Εικόνα
:-D :-D :-D
 #82957  από panos59
 Πέμ Δεκ 20, 2012 8:37 pm
Πριν από λίγες μέρες ήμουνα με το αυτοκίνητό μου στο συνεργείο, για μια επισκευή.
Κάποια στιγμή βλέπω το μάστορα να μιλάει με μιά ξανθή πελάτισσα, η οποία κάτι του έλεγε καί του ζητούσε επίμονα ένα ανταλλακτικό.
Εκείνος, ο έρημος, δεν καταλάβαινε τι του ζήταγε και ίδρωνε και ξεΐδρωνε να βγάλει άκρη.
Η ξανθή, όταν με είδε να πλησιάζω, γύρισε σε εμένα όλο ελπίδα και (λες και θα της έλυνα εγώ το πρόβλημά της), μου λέει:
"Αχ ... σας παρακαλώ ... ελάτε να με βοηθήσετε, γιατί ο κυριος μάστορας από δω δεν καταλαβαίνει τι του ζητάω ...
Του ζητάω λοιπόν ένα επτακόσια δέκα !
Ήρθα με τα πόδια να το αγοράσω, μήπως και μου σπάσει η μηχανή, αν βάλω μπροστά χωρίς αυτό
"
(κόκαλο εγώ ....)
" ... με συγχωρείτε .. τι είναι το επτακόσια δέκα που λέτε??? ούτε εγώ καταλαβαίνω ..."
(μισοτσαντισμένη η ξανθιά απαντάει)
"το 710 είναι ένα στρογγιλό πράγμα, που πάντα ήταν εδώ, στη μέση της μηχανής μου, αλλά τώρα δεν είναι, γι αυτό και θέλω να αγοράσω ένα άλλο, γιατί μάλλον τόχασα ..."
και πήρε και ένα χαρτί, και μας σχεδίασε ένα σαν αστέρι, και στη μέση έγραψε 710 ...
Πάλι δεν βγήκε άκρη, κοιταχτήκαμε με το μάστορα, οπότε και της λέει...
"Πάμε σε ένα άλλο αυτοκίνητο, σαν το δικό σας, να μου δείξετε πού πέφτει αυτό που λέτε ...'"
και ανοίγει το καπό ενός άλλου αυτοκινήτου.
"Ορίστε ... Βλέπετε εδώ κανένα 710 ??? Δείξτε το και σ' εμένα, να καταλάβω ο ..βλάκας !"
Χαρούμενη η ξανθιά που δικαιώθηκε, μας λέει τότε :
"ασφαλώς και θα σας το δείξω ... δεν θα με τρελάνετε εσείς εμένα ... νάτο!"

>

>

>

>

>
Συνημμένα
710.JPG
710.JPG (14.4 KiB) Προβλήθηκε 55 φορές
 #82958  από panos59
 Πέμ Δεκ 20, 2012 8:46 pm
Εικόνα
Ένα ζευγάρι ηλικιωμένων αγοράζει ένα σπίτι σε μια μικρή κωμόπολη.

Δυο μήνες μετά την εγκατάστασή τους, τους κάνει επίσκεψη ο δήμαρχος και τους ρωτά :

-Πώς σας φαίνεται το χωριό μας ; (συνηθισμένη απάντηση)

-Είστε ευχαριστημένοι από το σπίτι σας ; (συνηθισμένη απάντηση)

-Χρειάζεστε κάτι που μπορούμε να κάνουμε για σας ; (συνηθισμένη απάντηση)

-Πώς περνάτε τον καιρό σας ;

Ο γέρος του απαντά :

-Το πρωί ξυπνάμε κατά τις 7 και ξεκινάμε με σεξουαλική δραστηριότητα.
Στις 8 παίρνουμε το πρωινό μας και μετά το μπάνιο μας και ξανά σεξουαλική δραστηριότητα.
Μετά ξεκινάμε για την αγορά και στον γυρισμό ταχτοποιούμε τα ψώνια μας και έχουμε σεξουαλική δραστηριότητα.
Το μεσημέρι κατά τις 1 τρώμε και μετά έχουμε σεξουαλική δραστηριότητα.
Μετά πάμε για ύπνο μέχρι τις 4 και ξυπνώντας έχουμε σεξουαλική δραστηριότητα.
Αργότερα βλέπουμε τηλεόραση μέχρι τις 8 διακόπτοντας βεβαίως το πρόγραμμα λόγω σεξουαλικής δραστηριότητας.
Μετά θα φάμε κάτι ελαφρύ και θα συνεχίσουμε με σεξουαλική δραστηριότητα.
Στην συνέχεια θα διαβάσουμε κάτι στο κρεβάτι και θα κοιμηθούμε αφού πρώτα έχουμε
σεξουαλική δραστηριότητα.

Ο δήμαρχος που ακούει τόση ώρα με τις τρίχες σηκωμένες στο κεφάλι ρωτάει τον γέρο:

-Τι ηλικία έχετε ;

-Εγώ 86 και η γυναίκα μου 78 του απαντά.

Σκύβοντας στο αυτί του γέρου ο δήμαρχος τον ρωτά :

-Τι εννοείτε παρακαλώ με τον όρο «σεξουαλική δραστηριότητα» ;

Και ο γέρος του απαντά :

-Μου σπάει τα @ρχίδι@ η κωλόγρια !!! :evil:

:-D
 #82968  από panos59
 Παρ Δεκ 21, 2012 9:27 am
:auto-driving:
Συνημμένα
blondies.JPG
blondies.JPG (16.75 KiB) Προβλήθηκε 43 φορές
 #82969  από panos59
 Παρ Δεκ 21, 2012 9:29 am
:confusion-seeingstars:
Συνημμένα
ΑΙΤΗΣΗ προς ΔΕΗ.JPG
ΑΙΤΗΣΗ προς ΔΕΗ.JPG (35.39 KiB) Προβλήθηκε 42 φορές
 #83043  από costas
 Κυρ Δεκ 23, 2012 3:35 pm
:happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: :banana-stoner: :banana-stoner: :banana-stoner: :banana-stoner: :banana-stoner: :banana-stoner: :banana-stoner: :banana-stoner:
  • 1
  • 110
  • 111
  • 112
  • 113
  • 114
  • 283