• NEUROASPIS PLP10

• Αλλές εγκεκριμένες ή μη αγωγές, χρήσιμα φαρμακευτικά & παραφαρμακευτικά σκευάσματα για την αντιμετώπιση της νόσου.
Αλλές εγκεκριμένες ή μη αγωγές, χρήσιμα φαρμακευτικά & παραφαρμακευτικά σκευάσματα για την αντιμετώπιση της νόσου.
 #112541  από litsa
 Πέμ Αύγ 06, 2015 11:14 pm
αχ χαίρομαι με τα όμορφα νέα σας!!!

:emojis-1: :emojis-1: :emojis-1:
 #112547  από Κωνσταντίνα
 Παρ Αύγ 07, 2015 12:15 pm
Kαλημέρα στην παρέα :romance-grouphug: ,
το ξεκίνησα κι εγώ :emojis-10:
Επειδή σήμερα θα πάρω την τρίτη κουταλιά :happy-cheerleadersmileygirl: δεν μπορώ να βγάλω ακόμα συμπέρασμα για την αποτελεσματικότητά του.
Θα ενημερώνω για την πορεία μου συνάδελφοι.
Καλή συνέχεια σε όλους :smile-sun:
 #112548  από litsa
 Παρ Αύγ 07, 2015 2:25 pm
αχ μπράβο Κωνσταντίνα, από εσένα θα μάθουμε, και πως το αντιλαμβάνεται ο οργανισμός κάποιου που παιρνει τόσο καιρό και άλλες βιταμίνες!!

αχ πόσο χαίρομαι, που έχουμε έστω και αυτές τις εναλλακτικές...!!!
:emojis-1: :emojis-1: :emojis-1: :emojis-1: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl:
 #112551  από Yiannis
 Παρ Αύγ 07, 2015 4:08 pm
Κωνσταντίνα έγραψε:Kαλημέρα στην παρέα :romance-grouphug: ,
το ξεκίνησα κι εγώ :emojis-10:
Επειδή σήμερα θα πάρω την τρίτη κουταλιά :happy-cheerleadersmileygirl: δεν μπορώ να βγάλω ακόμα συμπέρασμα για την αποτελεσματικότητά του.
Θα ενημερώνω για την πορεία μου συνάδελφοι.
Καλή συνέχεια σε όλους :smile-sun:

Kωνσταντινα ειναι 20 μιλιλιτρα που συστινεται οχι μια κουταλια. Εχει μεσα πλαστικο ποτιρακι με ενδειξη τα 20..
 #112552  από Κωνσταντίνα
 Παρ Αύγ 07, 2015 5:31 pm
Yiannis έγραψε: Kωνσταντινα ειναι 20 μιλιλιτρα που συστινεται οχι μια κουταλια. Εχει μεσα πλαστικο ποτιρακι με ενδειξη τα 20..
Ναι έτσι το πήρα με το δοσομετρητή.Από συνήθεια ανέφερα κουταλιά :obscene-drinkingdrunk:
Γιάννη σ' ευχαριστώ, καλή συνέχεια :smile-muscle:
 #112553  από Κωνσταντίνα
 Παρ Αύγ 07, 2015 5:39 pm
litsa έγραψε:αχ μπράβο Κωνσταντίνα, από εσένα θα μάθουμε, και πως το αντιλαμβάνεται ο οργανισμός κάποιου που παιρνει τόσο καιρό και άλλες βιταμίνες!!

αχ πόσο χαίρομαι, που έχουμε έστω και αυτές τις εναλλακτικές...!!!
:emojis-1: :emojis-1: :emojis-1: :emojis-1: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl:
Στεlitsa μου είμαι αισιόδοξη :smile-makeup:
Όσο για τη γεύση, μια ιδέα είναι μωρέ :smile-party:
Έχουμε πιει τόσα δηλητήρια όλα αυτά τα χρόνια, στο λαδάκι θα κωλώσουμε;;; :smile-happy:
 #112557  από JOHNY
 Σάβ Αύγ 08, 2015 11:27 pm
Παιδια βοηθεια. Πως και απο που θα το προμηθευτω, κάποιος σχετικός να μου αναφερει πεντε πράγματα. Να με ενημερωσει. Ευχαριστώ πολύ
 #112574  από Ammochostos
 Δευ Αύγ 10, 2015 12:15 pm
Καλημέρα από Κύπρο...

Ξεκίνησα και γώ με το καλό πρίν τρείς μέρες. Ίδωμεν...
Επειδή εδώ και σχεδόν τρία χρόνια ακολουθώ την αγωγή με συμπληρώματα απο τον Γενετιστή, η λήψη του NEURASPIS γίνεται μετά απο συνεννόηση με τον Παντζιαρή αλλά και τον Γεωργακόπουλο, ο οποίος τροποποίησε κάπως την αγωγή.

I'll keep you posted!!!!!
 #112585  από JOHNY
 Τρί Αύγ 11, 2015 11:47 am
φιλε μου, εξηγησε μας λιγο παραπάνω τα πράγματα. Τι είναι γενιτιστής; Τι σου είπαν οι γιατροί; ΚΛΠ
Ευχαριστώ Πολύ
 #112590  από Ammochostos
 Τρί Αύγ 11, 2015 9:42 pm
Φίλε JOHNY γειά σου...Βασικά ο γενετιστής (Γεωργακόπουλος) μου υποδυκνείει μια αγωγή με συμπληρώματα τα τελευταία 3 χρόνια. Με την έναρξη του NEURASPIS, η εν λόγω αγωγή τροποποιήθηκε λαμβάνοντας υπόψη τα συστατικά και του NEURASPIS.
  • 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 23