• Ψάχνω να βρω κοινές παραμέτρους...

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #5286  από Γιούλη Κ.
 Κυρ Ιουν 07, 2009 8:13 am
Καλημέρα σε όλους :D καλημέρα σε μια καινούρια μέρα :D Αλέξανδρε ελπίζω κι εύχομαι να είσαι καλύτερα :P κι εσύ Μαράκι μου :P Η ταλαιπωρία μέσα στο πρόγραμμα είναι :twisted: αλλά τώρα το καλοκαίρι, που άλλοι ανυπομονούν να έρθει :roll: εμάς μας ρίχνει λόγω κλιματικών συνθηκών :twisted: LL-MM το θέμα θεωρείται λήξαν :?: άλλωστε μια γιαγιά Κασσάνδρα στην παρέα είναι ότι χρειαζόμαστε ;) Elena σ' ευχαριστώ πολύ για τις αναλυτικές πληροφορίες :lol: θα κάτσω να τις μελετήσω και θα βρω την άκρη ελπίζω :roll: Όσο για το τι εκπέμπουμε και εισπράττουμε... μάλλον ήταν άκυρο :roll: Είναι κάτι που το είχα συζητήσει πολύ με τον ψυχίατρο και τελικά το εμπέδωσα :roll: Αλλά τώρα, εδώ, έτσι στα... ξεκούδουνα που το πέταξα... δεν είχε νόημα :oops:
Λοιπόν... το πιάνουμε από την αρχή; Σήμερα είναι μια καινούρια μέρα ηλιόλουστη... εμπρός ν' αρχίσουμε τα κρύα ντους :lol: και ίσως και κάποιο απογευματινό μπάνιο στη θάλασσα :lol: Και με μια πρωινή θετική σκέψη πως όλα θα πάνε καλύτερα :lol: κι ακόμα καλύτερα και όλο και καλύτερα για όλους :lol: :lol:
 #5287  από LL--MM
 Κυρ Ιουν 07, 2009 10:57 am
Καλημέρα Γιούλη, καλημέρα σε όλους :!:
Όχι δεν πήγα ακόμα να ψηφίσω, ίσως πάω αργότερα, θα το χρονομετρήσω κιόλας από τη στιγμή που θα φτάσω στο εκλογικό κέντρο (σχολείο της γειτονιάς), να δουμε τι μας κερδίζουν τα "ωραία μας τα χαρτιά" :twisted:

'Εχεις δίκαιο Γιουλη, για τα όσα εκπέμπεις... για την είσπραξη, όμως, δε θα μπορούσα να τα πω καλύτερα από το θείο της Έλενας... Ηρθε σαν απο μηχανής θεός, είναι χαρακτηριστικό οικογενειακό τους, φαίνεται :D .
Αν εξέπεμπες μόνο εσύ, εγώ, ο καθένας μας, τα πράγματα θα ήταν εντελώς διαφορετικά... :D
Ομολογώ ότι εγώ εξέπεμψα φόβο τη νύχτα της διάγνωσης: :o
Είσπραξη από τη διανυκτερεύουσα ψυχίατρο: Λογικό είναι να θέλετε ν'αυτοκτονήσετε, είστε ΒΕΒΑΙΗ ότι δεν το θελήσατε ποτέ; :twisted: Συγγνώμην, θείε Επαμεινώνδα :ugeek: , η φρασούλα σας τα καλύπτει όλα :D

Παμε για μπάνιο! Διχως να ξεχάσουμε βέβαια την ομπρέλα, το αντιηλιακό και επαρκή ενυδάτωση, ο πολύς ήλιος μπορεί να μας βάλει και αυτός σε μπελάδες... Καλό μπάνιο!!! :lol: :lol: :lol:
 #5288  από αλεξανδρος1
 Κυρ Ιουν 07, 2009 11:07 am
Καλήμερα σε όλοι την παρέα. Σήμερα είμαι καλύτερα, μάλλον θα φταίει το πρωινό ξύπνημα απο την κόρη μου που άκουσε χθές οτι την τρίτη θα πάω στο νοσοκομείο και ήρθε να μου πεί ότι θα έρθει μαζί μου να μου κρατάει το χέρι για να μην φοβάμαι την βελόνα που θα με τρυπήσει.
 #5289  από Γιούλη Κ.
 Κυρ Ιουν 07, 2009 11:46 am
Τι γλυκιά σκέψη :lol: Πόσα πολλά μπορούν να σου δώσουν δυο γλυκές κουβέντες από το στόμα του παιδιού σου :lol: Να τη χαίρεσαι Αλέξανδρε :lol: το καλύτερο φάρμακο :lol: και να σκέφτεσαι πως την επόμενη Τρίτη, όλα αυτά θα είναι παρελθόν :lol: Αυτό προσπαθώ να σκέφτομαι κι εγώ, όταν έρχεται εκείνη η ώρα :oops:
 #5291  από elena
 Κυρ Ιουν 07, 2009 1:36 pm
Έτσι είναι Αλέξανδρε,η μικρούλα έκανε το θαύμα της :!: να την χαίρεσαι :!:
Γιούλη και LL-MM ήταν η απορία της ημέρας :D κάποιες στιγμές μου γεννιούνται τέτοια ερωτηματικά :D

Εξέφρασα και την γνώμη μου περί πολιτικών(εννοώ ψήφισα αλλά ήθελα να το γράψω πιο εκλεπτυσμένα)

καλά χτες το βράδυ είδατε τις <πύλες του ανεξήγητου >?
παιδιά δεν είμαστε οι μόνοι σε αυτό το σύμπαν....υπάρχουν και άλλοι και μάλιστα μας παρακολουθούν....λέτε να είναι αυτοί που μπαίνουν στο site μας? :o
ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΑ :shock:

Βέβαια δεν το είδα από την αρχή και δεν μπορώ να σας πω λεπτομέρειες,αλλά έδειχνε πολύ συγκλονιστικά στοιχεία...

Μετά λοιπόν συζήταγαν για τους αεροψεκασμούς :!:
μέχρι τώρα είχαμε την εντύπωση,ότι τα αεροπλάνα που πετάνε ψηλά ,και αφήνουν άσπρη γραμμή,
είναι αεροπλάνα μετεωρολογικά για να βλέπουν τον καιρό...
αμ'δε :!: υπάρχουν κάποιοι τύποι αεροπλάνων που λόγω του καυσίμου που καίνε,όταν απελευθερώνεται στην ατμόσφαιρα ,δημιουργείται άσπρο συννεφο,που όμως σε κάποια λεπτά διαλύεται...
τα αεροπλάνα συγκεκριμένου τύπου (που δεν θυμάμαι)εκτελούν αεροψεκασμούς(όταν υπάρχει ξηρασία,ανομβρία)γαι να προκαλέσουν βροχή,ή όταν υπάρχει πολύ νέφος,εκτελούν αεροψεκασμούς για να διαλύσουν το νέφος...(με χημικά)
επίσης κάνουν αεροψεκασμούς σε σχηματισμό Χ ή μπακλαβωτό με ειδικά χημικά προκειμένου να προστατεύσουν περιοχές από το <φαινόμενο του θερμοκηπίου>ΠΟΣΟ ΑΚΙΝΔΥΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ?
Σε αυτές τις περιπτώσεις η γραμμή δεν διαλύεται ,παραμένει ώρες ή και μέρες..

Ένας εθελοντής αεροψεκασμού είπε ,ότι έκαναν κάποιες έρευνες,και συγκέντρωσαν στατιστικά στοιχεία,και διαπίστωσαν ότι τις ημέρες αεροψεκασμού υπάρχει μεγάλος φόρτος εργασίας σε φαρμακεία και νοσοκομεία,και ασθενείς με διάφορα προβλήματα....

επίσης κάτι είπε ότι την μια μέρα ψεκάζουν ΙΟΥΣ και την άλλη μέρα ΑΝΤΙΔΟΤΟ (αυτό δεν το κατάλαβα πολύ καλά)

σε καιρό πολέμου κάνουν αεροψεκασμούς με βακτήρια ...όπως στον πόλεμο του ΙΡΑΚ της ΚΟΡΕΑΣ

και ύστερα αναρωτιόμαστε γιατί πέφτουμε σαν τα <κοτόπουλα >δεξιά-αριστερά...και γιατί έχουν έξαρση οι νευρολογικές ασθένειες,..... :shock: :shock:

άντε και σε άλλα με ΥΓΕΙΑ!!!

καλά να περάσετε όλοι σας ...φιλιά πολλά
 #5293  από αλεξανδρος1
 Κυρ Ιουν 07, 2009 1:58 pm
Και που να δείς Έλενα τι γίνεται με το απεμπλουτισμένο ουράνιο το όποιο χρησιμοποιείται στα πυρομαχικα. Εάν έρθεις σε επαφή με ένα σωματίδιο και πάει στον πνεύμονα είναι σαν να κάνεις ακτινογραφία θώρακος ανα μία ώρα. Χώρια τις άλλες ασθένειες όπως λευχαιμία, καρκίνο, αποβολές και συγγενών ανωμαλιών στη γέννηση. Περίπου 90.000 Αμερικανοί βετεράνοι υποφέρουν σήμερα από το «σύνδρομο του Κόλπου», το ίδιο σύμπλοκο συμπτωμάτων - πτώση μαλλιών, εξασθένηση ανοσοποιητικού, γενετικές ανωμαλίες στους απογόνους, απώλεια μνήμης, ψυχολογικές διαταραχές κ.λπ. Πές μου εσύ τώρα πώς να παραμείνεις υγιείς με όλα αυτά που ρίχνουν στην ατμόσφαιρά.
 #5294  από LL--MM
 Κυρ Ιουν 07, 2009 2:06 pm
Μην πολυανησυχείς, Ελενάκι! Εδώ, το είδαμε όλοι, δε μπαίνουν παρα όσοι μας θέλουν για πειραματόζωα :( , ή έστω, όσοι βρίσκουν ελκυστικές τις φωτογραφίες :P ! Οι υπόλοιποι δε θέλουν να μας ξέρουν (ούτε οι προαναφερόμενοι θέλουν, δηλαδή, αλλα οι ερευνητικοί σκοποί τους αγιαζουν τα μέσα :twisted: )

Τα υπόλοιπα που αναφέρεις είναι όντως πολύ πιο επικίνδυνα, αλλά επειδή είναι πιο δύσκολο να τα ξαποστείλουμε απο κει που ήρθαν, δεν τα συζητάμε... Δεν πειράζει, τα συζητάνε στο pubmed, και μας αραδιάζουν και πολλά άλλα... Δε βαριέστε πιά...

Πολλά φιλιά, καλή ξεκούραση σε όλους :D ... Πάω να ψηφίσω 8-) !

Να σου ζήσει η μικρή, Αλέξανδρε! Καλό κουράγιο στα επερχόμενα! 8-) 8-)

Και μήν το φοβίζεις το παιδί, Κύριε Μπαμπά, οι ενέσεις (αυτές που κάνουμε εμείς, δηλαδή), δεν είναι κοινές ενέσεις, είναι φυσική λειτουργία, τις κάνουμε για να ...αισθανθούμε καλύτερα :!: 8-) Ψέματα;
 #5295  από Maria77
 Κυρ Ιουν 07, 2009 2:33 pm
Καλό απόγευμα σε όλους/όλες!
Αλέξανδρε, πολύ γλυκό αυτό που σου είπε η κορούλα σου, να την χαίρεσε! Μετά απο αυτό νομίζω δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα! :)
Μετά απο αυτό που έγραψε η LL--MM (αλλιώς γιαγιά Κασσάνδρα μας) για το βράδυ της διάγνωσης της, θυμήθηκα και εγώ κάτι δικά μου... :? Τους πρώτους μήνες όταν μου έγινε η διάγνωση με παρακολουθούσε ένας άλλος νευρολόγος συνεργάτης αυτού που πηγαίνω τώρα. Απο την πρώτη στιγμή της διάγνωσης μου έλεγε "πρέπει να βγάλεις απο το μυαλό σου πως έχεις αυτήν την ασθένεια και να κάνεις πως δεν σου συνέβηκε ποτέ, ούτε καν να το συζητήσεις με την καλύτερή σου φίλη, ποτέ"... μα είναι πράγματα αυτά??? εμένα στο μυαλό μου συνέχεια ήταν αυτή η ασθένεια, πως θα μπορούσα να κάνω πως δεν υπήρχε?? Με προβλημάτιζαν διάφορα και κυρίως στην αρχή...πήγαινα να τον ρωτήσω κάτι και μου έλεγε "δεν σου είπα να μην ξαναασχοληθείς?" (εγώ δεν ήθελα καθόλου να ασχοληθώ με την MS, αυτή ήθελε να ασχοληθεί μαζί μου)στο τέλος νόμιζα θα τρελλαθώ...πώς θα γινόταν να έβγαζα τέτοιο πράγμα απο το μυαλό μου και πως θα γινόταν να μην ανησυχώ??? Νόμιζα πως μαζί με την ασθένεια τρελλάθηκα κιόλας :!:
Ευτυχώς με τον γιατρό που με παρακολουθεί τώρα δεν έχω τέτοιου είδους προβλήματα...τον ρωτάω πολύ άνετα αυτά που θέλω και αν μου πει μην ανησυχείς κτλ του την λέω και απο πάνω...πως γίνεται να μην ανησυχώ(!)
Όλοι οι γιατροί θα έπρεπε να παρακολουθούν και κάποια μαθήματα ψυχολογίας για να μάθουν να αντιμετωπίζουν τους ασθενείς τους αλλά άστα να πάνε...

Κατά τα άλλα σήμερα μιλάμε για πολλή ζέστη!!! Πως θα αντέξουμε αυτές τις θερμοκρασίες όλο το καλοκαίρι??! Είχα πάει για ένα πρωϊνό-μεσημεριανό καφεδάκι με μία φίλη μου και απο την πολλή ζέστη δεν έβλεπα την ώρα να επιστρέψω στο σπίτι! Μια χαρά είμαι και εδώ...θα βγαίνω μόνο μετά της 7:00, έτσι κατα το βραδάκι! Και για κανένα μπανάκι, έτσι μετά τις 6:00, αυτές οι ώρες του μεσημεριού δεν είναι για μένα!!!
Πολλά έγραψα, θα πάω να ρίξω έναν υπνάκο τώρα, κουράστηκα πάλι!!!
Φιλιά σε όλους, θα τα πούμε... :)
 #5300  από LL--MM
 Κυρ Ιουν 07, 2009 6:34 pm
Έχει δίκαιο όταν λέει η Γιούλη για κοινές παραμέτρους, και αυτές είναι, δυστυχώς οι πιο ...κοινές, και οι πιο επίμονες στο χρόνο :!: Διότι ενώ τα συμπτώματα είναι σα δαχτυλικά αποτυπώματα και προσωπικά στον καθένα μας, αυτές οι παράμετροι, τρομάρα μας, πως τα καταφέρνουν και μένουν πάντα οι ίδιες; Το παράδειγμα που έφερε η Μαρία 77 το έχω ακούσει και εγώ από κάτι τέτοιους... Μια παραλλαγή: "Αν επιμένεις ντε και καλά να ενδιαφέρεσαι, υπάρχει και το ιντερνετ!"
Όπως έλεγε και ο Οργουελ:
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΕΣ, ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΙ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ!!!
http://www.george-orwell.org/Animal_Farm/0.html (Το απόφθεγμα βρίσκεται στο κεφάλαιο 10, Mετάφραση στα ελληνικά δε βρήκα, τοθλάχιστον, όχι δίχως "κούκι")

Περαστικά, πολλά φιλιά σε όλους :!:
 #5301  από Lena
 Κυρ Ιουν 07, 2009 7:13 pm
εγω λεω οσο πιο αργα το μαθεις τοσο το καλυτερο.
Αν δεν εισαι και παντρεμενη φορτωνεσαι ακομα ενα αγχος Πιου να το πω και να το δεχτει?επομενως τα προβληματα γινονται αμεσωσ 2.
Αυτα!!!να χετε καλο υπολοιπο της ημερας!!)))
  • 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 24