• ΣΚΛΠΥΡΗΝΙΚΕΣ

• Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #78542  από Ιωάννα
 Κυρ Σεπ 30, 2012 8:10 pm
sofia13 έγραψε:ΛΙΤΣΑ μου και ΧΑΡΑ 22 :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: Αδικο 'εχω μετά που λέω οτι η ζωή είναι ωραία με τους φίλους παρέα; Μη το πείτε παραέξω γιατί δεν κλαίω ποτέ, αλλά κανα δυό δάκρυα σήμερα ξεστράτισαν . Είναι η κίνηση και των δυό σας , είναι οι επιλογές σας [και Σκουλάς] , ε τα μάτια αυτονομήθηκαν . :text-thankyouyellow: Θα συνέρθω ησυχα και σε λίγο τα λέμε. Είστε απίστευτα κορίτσια να το ξέρετε. :romance-adore:
Βαστα το νου ,βάστα το νου να μην γκρινιάξει του καιρού
που φτιαξε με τον πόνο κλίκα και τσιγκουνεύεται τη γλυκα!!!!!!

#78546  από sofia13
 Κυρ Σεπ 30, 2012 9:20 pm
AΘΗΝΑ ο.κ αυριο είναι το ραντεβού σου με τα ντοκτόρια, αλλά απο σήμερα χάθηκες; Πουσαι Θανάση, ήθελα να σ΄αντάμωνα η γρουσουζιά να σπάσει. Αν δεν εμφανιστείς, καλά κουράγια αυριο. Μαζί σου εμείς όλες και το ξέρεις.
 #78547  από sofia13
 Κυρ Σεπ 30, 2012 9:42 pm
Αν μπορεί κάποιος να βάλει Τη Μοναξιά του Σχοινοβάτη των Χάρη και Πάνου Κατσιμίχα, τραγούδι γραμμένο για τον Π. ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟ και Jinx των TUXEDOMOON, πολύ θα το εκτιμούσα. Τα έχω σε βινίλιο αλλά χάλασε το λάστιχο του πικ-απ. Για σας τους '' αποκάτω '' το λέω.Φιλιά.
 #78548  από κατερινα 55
 Κυρ Σεπ 30, 2012 9:44 pm
 #78549  από sofia13
 Κυρ Σεπ 30, 2012 9:58 pm
KATERINA 55 , οτι και να πώ τώρα φτωχό και λίγο. :romance-kisscheek: :text-thankyouyellow: Καλά βρε κοριτσάκι μου πότε πρόλαβες τσάκ-μπάμ; Ειναι απο τα αγαπημένα μου του τότε, αλλά σε C.D δεν τόχω και το πικ-απ ψιλοαρχαίο σαν εμένα τάφτυσε.Χίλια ευχαριστώ!!!!!!!!
 #78550  από βικυ
 Κυρ Σεπ 30, 2012 10:31 pm
 #78552  από sofia13
 Κυρ Σεπ 30, 2012 10:59 pm
Bικυ....οχι οτι κοιμάμαι και ποτέ, αλλά απόψε μάτι δεν θα κλείσω όμως. Ολη νύχτα εδώ με τα τραγούδια σας [μου] , τι να πώ; Φτάνει ενα ευχαριστώ; Οχι!!! :bow-yellow: :text-thankyouyellow:
 #78554  από βικυ
 Κυρ Σεπ 30, 2012 11:10 pm
Κερασε μια μπυρα και ειμαστε πατσι. :)
 #78557  από Ιωάννα
 Κυρ Σεπ 30, 2012 11:20 pm
sofia13 έγραψε:KATERINA 55 , οτι και να πώ τώρα φτωχό και λίγο. :romance-kisscheek: :text-thankyouyellow: Καλά βρε κοριτσάκι μου πότε πρόλαβες τσάκ-μπάμ; Ειναι απο τα αγαπημένα μου του τότε, αλλά σε C.D δεν τόχω και το πικ-απ ψιλοαρχαίο σαν εμένα τάφτυσε.Χίλια ευχαριστώ!!!!!!!!
Το κορίτσι μας ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ!!!!!!!!!!
Δεν προλαβαίνει κανείς να πει τίποτα ή να ζητήσει κάτι....και είναι παρούσα ΠΑΝΤΑ!!!!!!
Είναι μια "απλή"Εικόνα
 #78558  από αθηνα47
 Κυρ Σεπ 30, 2012 11:20 pm
κοπελες μου κοπελες μου ηρθααααα.Ημουν τατα με την οικογενεια.Πηγα σε ταβερνακι και ματσαμπουκιασα τον αμπακο η ρουφιανα.Και μετα τι εκανα;;;;;;;;;;;; τι εκανα;;;;;;;;;;;;;;; το μωρο μου ειχε την ιδα να την κανουμε για μια βδομαδα μηνας του μελλιτος χιχιχι 20 χρονια κληνουμε,και κανονισα κοπελουδες μου για παργα 6 μερες κολαση με το μωρο μου μονοιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι και μετα το αλλο καλοοοοοοοοοοοοοοο μου ειπε αν τελικος παρω το αναπηρικο μανι μανι να την κανουμε ολοι μαζι για τα χριστουγεννα πουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ στο πηλιο.Στα χιονια..με κοβετε κοριτσια με πεδιλα σκι;;;;;;;;;;;και θελουν να κανουμε και ιππασια..................φερτε φαντασια ανωμαλη.....η αναπηρη πανω σε ενα κακομοιρο αλογακι απο την μια θα την ανεβω για την πλατη του και απο την αλλη θα την πεφτω στο χωμα.Και με το πεδιλο του σκι;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; αχχχχχχχχχχχχχ θα παω στο ποιο ψηλο μερος του χιονοδρομικου και το κατεβω ολο με τα μουτρα.Ολυμπιακο ρεκορ θα κανω.Και θα με παρακαλανε να μπω στους παραολυμπιακους και θα ειμαι πια μια πανεμορφη διασημη τρομερη σκιερ.
  • 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 38