• ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΕΠΙΘΥΜΙΑ

• Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
 #55890  από Γιάννης
 Σάβ Ιούλ 02, 2011 9:00 pm
Άραγε ποιος θα πει την τελευταία κουβέντα σ' αυτό το θέμα; Άραγε ποιος;
 #55891  από Στάθης
 Σάβ Ιούλ 02, 2011 9:04 pm
Κανονικά αυτή που το ξεκίνησε.... δηλαδή η "elpida"

:laughing-rolling:
 #55892  από Γιάννης
 Σάβ Ιούλ 02, 2011 9:17 pm
elpida έγραψε:ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ, ΕΧΩ ΝΑ ΔΗΛΩΣΩ ΤΟ ΕΞΗΣ:
ΠΑΡΑΤΗΣΤΕ ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ!
Η Ελπίδα την είπε, αλλά ποιος την ακούει
 #55893  από litsa
 Σάβ Ιούλ 02, 2011 9:18 pm
κανένα λάδι και καμμία φωτιά...
ουτε καταργηση του φόρουμ... τόσα έχει προσφέρει...

εξάλλου, έχουν ακουστεί τόσες απόψεις, οπότε οποιος διαβάζει μπορεί να βγάλει συμπεράσματα..
αυτό με ενδιαφέρει περισσότερο..
το ξαναγράφω..

το θέμα δεν ειναι ο διάλογος.... το θέμα ειναι να υπάρχει μια βελτίωση και μία ανάπτυξη στον καθένα από εμάς μέσα απο αυτά που διαβάζει... αλλιώς ειναι εντελώς χασιμο χρόνου το να διαβαζω εις -ει ανουσια ποστ ....

Τα σέβη μου...
:romance-kisscheek:
:greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow:

την τελευταία λέξη?? :confusion-seeingstars: :confusion-seeingstars: :confusion-seeingstars: :confusion-seeingstars: :confusion-seeingstars:
 #55907  από litsa
 Σάβ Ιούλ 02, 2011 10:43 pm
φίλε σου ποιες απορίες, ουτε εμένα μου λύθηκαν...

γιατί απλα ο καθενας λεει την αποψη του...

την τελευταία λέξη??

το μέλλον θα την πει.... :happy-partydance: :happy-cheerleadersmileygirl:
 #55928  από Lena
 Κυρ Ιούλ 03, 2011 12:43 pm
Agapita paidia KALI SA MERA!
Vlepw endiaferon thema me epektasi ti susxetisi tis SKP kai tis katathlipsis.
Symfwna me ta legomena tou giatrou mou pou mou xwrigouse ta antikatathliptika polu pio prin tin diagnwsi (tion pira tel molis egine i diagnwsi kai mou pe den ekplittei se megalo vathmo kathws ta atoma pou pathainoun katathlipsi exoun afksimenes pithanotites na exoun kai SKP) mou exw mia mikri pepoithisi oti auta ta duo exoun megali sxesi. Einai fores pou pistevw oti imoun arketa diastimata katathliptiki (melagxoliki) logw tis prodiathesis pou upirxe. Ap tin alli omws arage osoi nosisan me SKP itan anekathen atoma melagxolika kai apotyxemena? I kapioi ap aftous tous irthe enw den ikseran ti einai i katathlipsi. Apantiste o kathenas sas pws itan prin ti astheneia mipws mporesoume na vgaloume mia akri.
 #55929  από kath
 Κυρ Ιούλ 03, 2011 1:09 pm
Καλημερα Λενα
Αυτο που μπορω να πω για τον εαυτο μου ειναι οτι πριν τη διαγνωση,οπως και τωρα σε μεγαλο βαθμο,ημουν ατομο μαλλον κυκλοθυμικο με πολλες μεταπτωσεις στη διαθεση.Βεβαια μαλλον υπηρχε η ασθενεια πριν διαγνωσθω απλα δεν ειχε εκδηλωθει οποτε δεν μπορω να πω τιποτα με σιγουρια.
Δεν ξερω αν η σκπ χτυπαει περισσοτερο ατομα μελαγχολικα πιστευω πως ειναι δυσκολο κατι τετοιο να προσδιοριστει.Και πως εννοουμε το 'αποτυχημενα'?
 #55934  από soulla
 Κυρ Ιούλ 03, 2011 2:21 pm
ΕΜΕΝΑ ΟΝΤΩς Η ΣΚΠ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΟΠΩς ΤΟ ΕΙΠΕς ΔΥΣΚΟΛΗ ΣΑΝ ΦΟΥΡΤΟΥΝΙΑΣΜΕΝΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΜΟΥ ΕΦΕΡΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ...ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΠΡΙΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΗΝ ΗΞΕΡΑ ΣΑΝ ΛΕΞΗ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΙΧΑ ΕΞΑΡΣΕΙς ΟΤΑΝ ΒΡΙΣΚΟΜΟΥΝ ΣΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΟΥ ΣΕ ΔΙΑΚΟΠΕς ή ΑΜΈΣΩς ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΙΑΚΟΠΕς ή ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΤΑΞΙΔΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ...ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΛΛΑ ΠΡΙΝ ΟΧΙ..ΨΑΞΤΕ ΑΛΛΟΥ ΤΗΝ ΑΙΤΙΑ :greetings-waveyellow:
 #55935  από ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΡΩΤΟΓΕΡΟΣ
 Κυρ Ιούλ 03, 2011 2:39 pm
Διαβάζω ότι όσοι έχουν ΣΚΠ έχουν και κατάθλιψη.συγνώμη, αλλά δεν καταλαβαίνω τα λεγόμενα του ποιητή .
  • 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14