• Επιστολή στον υπουργό υγείας

• Η πάθηση της Χρόνιας Εγκεφαλονωτιαίας Φλεβικής Ανεπάρκειας, η θεωρία της και η θεραπεία της.
Η πάθηση της Χρόνιας Εγκεφαλονωτιαίας Φλεβικής Ανεπάρκειας, η θεωρία της και η θεραπεία της.
 #48261  από LL--MM
 Σάβ Φεβ 19, 2011 2:19 pm
Όπως άκουσα, σε κάποια μερη δενδίνουν το φάρμακο αυτό περισσότερο από δύο χρόνια, μήπως είναι σοφή αυτή η πολιτική τελικά και όχι μόνο "οικονομική";

Χρειαζόμαστε όμως γιατρό να δώσει κύρος σε μια τέτοια ενέργεια, κατά την πολύ ταπεινή μου γνώμη...
 #48900  από maraki12
 Παρ Μαρ 04, 2011 11:23 am
maraki12 έγραψε:Θετική προς τα αιτηματα μας παρέμβαση από Περιφερειαρχη Υγείας θα έπαιζε καποιο ρόλο στη γνωμοδότηση/απόφαση του ΚΕΣΥ?
Νέα από την 7η Υγειονομική Περιφέρεια (Κρήτης) στην οποία απευθύνθηκα (με ένα κάποιο θράσος η αλήθεια είναι :) ) ζητώντας να επέμβουν στην επιστημονική επιτροπή του ΠΑΓΝΗ και να επιτρέψουν τις απελευθερώσεις στα πλαίσια έρευνας.

Στις 28/2 με ενημέρωσαν ότι κατόπιν τηλεφωνικής τους επικοινωνίας πληροφορήθηκαν ότι το αιτημα μας βρίσκεται στην εκτελεστική επιτροπή του ΚΕΣΥ. Επίσης έχουν στείλει δικό τους έγγραφο με αριθμό πρωτοκόλλου, που μου κοινοποίησαν, σχετικό με την υπόθεσή μας. Δεν έχω καταφέρει να τους βρω στο τηλέφωνο για να μάθω ακριβώς τι περιεχει αυτό το έγγραφο. Αν και τώρα που ξαναδιαβάζω την απάντηση τους, μάλλον διαβίβασαν και αυτοί την επιστολή μας.

Πάντως η απάντησή τους, που έχω στα χέρια μου στάλθηκε στο σύλλογο πασχόντων από ΣΚΠ. Εγώ δεν ανέφερα βέβαια ποτέ τέτοιο σύλλογο ούτε φυσικά ότι είμαστε διαδικτυακο φόρουμ. Είπα απλα ότι είμαστε πάρα πολλοί σε όλη την Ελλάδα που ενδιαφερόμαστε άμεσα. ;)

Αντε να δουμε, μπας και....
 #48930  από mortal_engine
 Παρ Μαρ 04, 2011 11:37 pm
Χθες μίλησα με το ΚΕΣΥ. Η επιστολή δεν συζητήθηκε ακόμα. Ζήτησα συνάντηση αντιπροσωπείας μας με τον πρόεδρο. Έδωσα μερικά ονόματα, κράτησαν το τηλέφωνό μου. Είναι, είπαν, στην ευχέρεια του προέδρου να μας καλέσει, εάν θέλει. Περιμένω.
 #49196  από mortal_engine
 Παρ Μαρ 11, 2011 4:34 pm
Κι όμως. Μου τηλεφώνησαν χθες από το ΚΕΣΥ και μου είπαν ότι ο πρόεδρος θα καλέσει την αντιπροσωπεία αφού ενημερωθεί σχετικά με το ζήτημα που θίξαμε.
 #49203  από Π.Μ79
 Παρ Μαρ 11, 2011 7:40 pm
mortal_engine

Δεν ξέρω ποια ονόματα έδωσες, αλλά καλό θα είναι να πάνε άτομα τα οποία γνωρίζουν πολύ καλά την επιστημονική πλευρά της χένφα.
Επίσης τα άτομα αυτά, αν έχουν κάνει την επέμβαση ήδη, ακόμα καλύτερα.
Όσο μη επιστημονική και αν είναι η μαρτυρία ενός ασθενούς, δεν μπορεί να περάσει τελείως απαρατήρητη, ειδικά όταν δεν είναι μόνο ένας.

Προσωπικά, είμαι πρόθυμος να πάω.

Τα υπόλοιπα άτομα, έστω κάποια απ'αυτά, σίγουρα θα συντελούσαν στο να γίνει κάτι, καθότι διαθέτουν τα 2 παραπάνω χαρακτηριστικά.
 #49204  από kate2002
 Παρ Μαρ 11, 2011 8:23 pm
....λες;.....! :think:
 #49237  από petros
 Σάβ Μαρ 12, 2011 9:39 am
Π.Μ79 έγραψε:mortal_engine

Δεν ξέρω ποια ονόματα έδωσες, αλλά καλό θα είναι να πάνε άτομα τα οποία γνωρίζουν πολύ καλά την επιστημονική πλευρά της χένφα.
Επίσης τα άτομα αυτά, αν έχουν κάνει την επέμβαση ήδη, ακόμα καλύτερα.
Νομιζω ολοι συμφωνουν με αυτο.
 #52475  από Μιμικαμ
 Κυρ Μάιος 08, 2011 7:05 pm
Διάβαζα το θέμα με την επιστολή, εχετε κάποιο νέο, υπάρχει κάποια εξέλιξη, ή
κόλλησε στα γρανάζια της γραφειοκρατίας????

Εχουν περάσει σχεδόν δύο μήνες, εχει γίνει κάτι και απλά δεν έχουμε ενημερωθεί
μερικοί...... :greetings-waveyellow:
 #52541  από mortal_engine
 Τετ Μάιος 11, 2011 12:06 am
Μετά το Πάσχα επικοινώνησα ξανά με το ΚΕΣΥ για να τους υπενθυμίσω το αίτημά μας για συνάντηση με τον πρόεδρο της επιτροπής. Μου είπαν ότι μας έχουν υπόψη και ότι ο πρόεδρος θα αποφασίσει πότε θα μας καλέσει.

...

Πιθανόν μια επί τόπου υπενθύμιση να επιταχύνει τη διαδικασία. Με μπούγιο κατά προτίμηση.
 #52544  από Μιμικαμ
 Τετ Μάιος 11, 2011 7:09 am
Κατάλαβα, ευχαριστώ πολύ για την ανταπόκριση.....

Ξέχασα, ολόκληρο Πάσχα πέρασε, έχουν πάθει υπερκόπωση, ΄χρειάζονται
χρόνο για ξεκούραση..... στην Ελλάδα βρισκόμαστε, υπομονή..... :violence-pistoldouble:
  • 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14