• Καφεδάκι στην Αθήνα

• Προώθηση της επικοινωνίας, της συνεργασίας και συναντήσεων μεταξύ των μελών του φόρουμ.
Προώθηση της επικοινωνίας, της συνεργασίας και συναντήσεων μεταξύ των μελών του φόρουμ.
 #41841  από Thor
 Κυρ Οκτ 17, 2010 10:43 pm
Ενταξει καλα ηταν ειμασταν αρκετα ατομα

Εγω γενικα χαρικα που πηγα

Το κοριτσακη αυτο εκλεψε την παρασταση φαντασου κατι σαν το κοριτσακη στον "τελευταιο πειρασμο" και παρουσιαζεται στον χριστο αρχικα σαν αγγελος.
 #41842  από litsa
 Κυρ Οκτ 17, 2010 10:44 pm
χαχααχα

ζηλεύω ...θέλω και εγώ !!!!!!!!!!!!!
σουλλα ααααααααααααααααα!! βάλε τάξη!!!!!!!! :banana-stoner: :banana-stoner: :banana-stoner:
 #41843  από soulla
 Κυρ Οκτ 17, 2010 10:52 pm
αφού θέλω τι να πω ρε λίτσα :teasing-neener: :teasing-neener: θέλω και εγώ να σας γνωρίσω
 #41844  από Thor
 Κυρ Οκτ 17, 2010 10:53 pm
Εγω δεν ειχα φαη και πηρα ενα κλαμπ 10€(κλεφτες) οι υπολοιποι πηραν καφεδες τετοια πραγματα

Ειχε πολυ καλο καιρο το βραδυ χαλασε.

Γενικα αν το κανονιζαμε κατα της 17.00 πιστευω θα ηταν καλυτερα

Ειχαμε και ωραια κοριτσια αντε την επομενη να ερθουν περισσοτερες φυσικα τις δικαιολογω δεν ξεραν οτι θα ειμαι και εγω εκει.

Και ειπαμε τα γνωστα θεματα της σκληρυνσης το καναμε δηλαδη σκληρυνσιοκομειο το μαγαζι (βλεπε λεπροκομειο-σπιναλογκα)

Να μαστε καλα και να ξαναβρεθουμε
 #41845  από Στάθης
 Κυρ Οκτ 17, 2010 10:56 pm
Ένα μεγάλο μπράβο στην Νικολέττα για την πρωταρχική ιδέα, ένα επίσης μεγάλο μπράβο σε όσα παιδιά μπορέσαμε να δώσουμε παρόν και μακάρι να επαναληφθεί για να ενώσουμε τις παλιές παρόντες και καινούργιες φουρνιές του Φόρουμ ....

Γύρισα σπίτι και ακόμα γελάω με δύο γεγονότα .... Το πρώτο είναι με το ασανσέρ στο τέλος.. που κάναμε ένα κύκλο ΧΑΧΑΧΑ γύρω γύρω για να βρεθούμε στο ίδιο σημείο ..... και μετά με την πόρτα που όλο μας έκλεινε και δεν την προλαβαίναμε στο τσακ....

και δεύτερον ... με το ότι παρόν έδωσε ...... και ο ίδιος ο ΖΑΜΠΟΝΙΙΙΙΙΙ να δει τι κάνουμε !!!!!!!!!!!!!!!! Αλήθεια παιδιά αλήθεια !!!

ΥΓ. Η ΔΑΝΑΗ έχει να κάψει πολλές καρδιές, άντε να σου ζήσει Νικολέττα !!!
 #41847  από βάλια
 Κυρ Οκτ 17, 2010 11:01 pm
:) Ναι παιδιά, στη συνάντηση παραβρέθηκε και ο zamboni. Η ομοιότητα είναι απίστευτη...
 #41848  από soulla
 Κυρ Οκτ 17, 2010 11:04 pm
εγώ νόμισα ότι φάγατε κανένα σάντουιτς με ζαμπόν :eusa-dance: :eusa-dance: :eusa-dance: :eusa-dance: :eusa-dance:
 #41849  από Στάθης
 Κυρ Οκτ 17, 2010 11:13 pm
XAXA αυτό μας είπα και το ομοίωμα του Ζαμπόνι... ότι πιο πολύ μοιάζει με Ζαμπόν φιλέ !!

:-D
 #41850  από popi
 Κυρ Οκτ 17, 2010 11:27 pm
Ενα μεγαλο ευχαριστω κι απο μενα για την ωραια σας παρεα και μια ευχη την επομενη φορα να μπορεσω να μεινω περισσοτερο. Νασαι καλα Βαλια για τις πληροφοριες σου,Μαρια Ε για τα καλα σου λογια και Χρυσα συγγνωμη που απο λαθος καθισαμε αλλου και χαθηκε πολυτιμος χρονος μεχρι να γνωριστουμε! Νικολετα, η κορη σου εκλεψε τη παρασταση, καθως φαινεται,και Σταθη, πιστεψε με,καποια στιγμη θα χρειαστω τη βοηθεια σου σ αυτο που λεγεται νεα τεχνολογια. Παρη, Γιαννη, Πανο, Θοδωρη ναστε παντα καλα, χαρουμενοι και ..μαχιμοι.Να το επαναλαβουμε πιο διευρυμενα!
 #41852  από maria E
 Κυρ Οκτ 17, 2010 11:53 pm
Bρε Σταθη,αυτο που καναμε ενα γυρο για να ξαναβρεθουμε στο ιδιο ασανσερ,το καναμε επιτηδες γιατι μετα απο 5 ωρες καθισιο ειχε πιαστει ο τωλος μας...... :teasing-neener:
  • 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15