• sxeseis...

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #36733  από Νικος
 Δευ Αύγ 23, 2010 4:23 pm
nick απο καραγκιόζηδες η τηλεόραση άλλο τίποτα
[youtube]ZJvzyT-jVdU[/youtube]
δηλώνει και γιατρός τρομάρα του
 #36753  από Biskoto10
 Δευ Αύγ 23, 2010 9:22 pm
Χαχα τουλαχιστον αυτος λεει και μια αληθεια, οτι μας φορτωνουν φαρμακα χωρις λογο! :mrgreen:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Biskoto10 την Δευ Αύγ 23, 2010 11:17 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #37255  από LL--MM
 Τρί Αύγ 31, 2010 2:48 pm
Αν και ΔΕΝ ανακαλώ τα όσα είχα αραδιάσει ανωτέρω, ίσως όμως θα έπρεπε να βάλουμε και μια διατύπωση πιό σαφή: Το ΕΣΡ μας λέει ότι δε μπορεί να ξέρει ΑΝ Η ΣΚΠ Η ΤΟ ΑΛΖΧΑΪΜΕΡ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΛΗΤΙΚΑ, απλά βάσει του Προεδρικού διατάγματος 77/2003 (άρθρο 4 παρ. 1) επιτρέπει, τελικά, την παρουσίαση προσώπων με τρόπο ο οποίος, υπό τις συγκεκριμένες συνθήκες διότι ΔΕΝ θεωρεί ότι έτσι ενθαρρύνει την κοινωνική απομόνωση από μέρους του κοινού βάσει της ασθένειας.

ΚΑΙ ΟΜΩΣ: ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ ουτως η αλλως... ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΗ ΕΊΤΕ ΟΧΙ...

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΝΝΟΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ...ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ :violin: :violin: :hand:

ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ...

Η γιαγιά η Κασσάνδρα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος LL--MM την Τρί Αύγ 31, 2010 9:46 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #37275  από petros
 Τρί Αύγ 31, 2010 3:54 pm
ρε δεν πα να λενε.....ΕΓΩ ΤΟ ΣΕΞ ΔΕΝ ΤΟ ΚΟΒΩ!!!!!!! :banana-dreads: :banana-stoner: :banana-dreads: :banana-stoner: :banana-dreads:

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ Δ.Κ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ "ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ" ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΨΗ ΕΠΙ ΠΑΝΤΩΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ. ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΕΧΡΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ.... :character-oldtimer:
 #37316  από sunny
 Τρί Αύγ 31, 2010 10:32 pm
petros έγραψε:ρε δεν πα να λενε.....ΕΓΩ ΤΟ ΣΕΞ ΔΕΝ ΤΟ ΚΟΒΩ!!!!!!!
:laughing-rolling: :laughing-rolling:
 #37516  από Genovefa®
 Πέμ Σεπ 02, 2010 6:12 pm
Αν ειναι κολλητικο,μας κοβω σαν την Γερμανιδα τραγουδιστρια να απολογουμαστε στον Ιορδανη του Star, γιατι εν γνωσει μας καναμε σεξ και κολλησαμε εναν ντουνια κακομοιρηδες!
 #42684  από Georgina
 Πέμ Νοέμ 04, 2010 2:49 pm
Δεν είναι καθόλου έτσι τα πράγματα ... δες το πιό θετικά. Εγώ ήμουν χωρισμένη με δύο παιδιά 6 και 4 ετών, και όχι μόνο έκανα μιά πολύ καλή σχέση αλλά παντρεύτηκα κιόλας και είμαι απόλυτα ευτυχισμένη. Η αλήθεια είναι ότι κάποιες στιγμές τον ρωτούσα πως αποφασίζει να προχωρήσουμε και αν έχει σκεφθεί σοβαρά τα προβλήματα που μπορεί να δημιουργηθούν στο μέλλον. Η απάντησή του ήταν ότι τα πάντα θα μπορούσαν να συμβούν και στον ίδιο οποιαδήποτε στιγμή και ότι δεν σημαίνει τίποτα ότι με γνώρισε με ΣΚΠ! Το δέχτηκα και δεν το μετανοιώνω στιγμή. Οι σχέσεις έτσι και αλλιώς είναι δύσκολες. Δεν έχει να κάνει με την πάθηση ... πίστεψέ το αυτό.
 #42703  από LL--MM
 Πέμ Νοέμ 04, 2010 8:38 pm
Μα εδώ δε μιλάμε για τις αντιδράσεις ΕΝΟΣ (η και περισσότερων συγκεκριμμένων ατόμων... που, όπως και να το κάνουμε, είναι η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα) Βεβαίως και σου ευχόμαστε ότι καλύτερο! Ο Κανόνας:

viewtopic.php?f=10&t=114&p=4958&hilit=% ... E%B9#p4958

Είπατε τίποτα;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος LL--MM την Πέμ Νοέμ 11, 2010 7:33 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
 #42884  από vasober
 Δευ Νοέμ 08, 2010 2:11 pm
ΑΝ Σ ΑΓΑΠΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ Σ ΑΓΑΠΗΣΕΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ Κ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΚΑ ΜΗΝ ΣΚΕΠΤΕΣΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΤΙ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΖΗΣΕ ΤΟ ΜΕ ΟΛΗ ΣΟΥ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΝΟΙΩΣΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ. ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ Η ΣΚΠ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΑΠΑΡΝΗΘΩ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΩ ΔΥΝΑΜΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΤΡΕΜΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΟΥ, ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΘΕΤΙΚΟ ΑΤΟΜΟ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ............... :romance-kisscheek: :romance-adore: :romance-adore:
 #43062  από Katrin
 Πέμ Νοέμ 11, 2010 3:30 pm
Γιούλη μην ασχολείσαι με τέτοια άτομα(ανεγκέφαλα). Δεν αξίζουν τέτοια άτομα να είναι μαζί μας.Εμείς είμαστε για άλλαααααααααααααααα.Οπότε μην ασχολείσε.
  • 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 37