• Καφενείο "Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ"

• Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #9654  από BISTONAS
 Τετ Οκτ 07, 2009 1:45 pm
η ωρα ειναι καλη για το τζατζικι που λεγατεΕικόνα

και δε θα χρειαστουν και τσιχλες ελενα ;) ;)
 #9658  από elena
 Τετ Οκτ 07, 2009 2:36 pm
πάρτε λοιπόν μία δική μου ....
αλλά αν δεν έρθει κόσμος και με αυτό ....λυπάμαι δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο!!! :D :D
τώρα βέβαια αυτή είναι last year αλλά δεν πειράζει ...προσθέστε κάτι...αφαιρέστε κάτι ...
μπορεί να σας φανεί ότι μοιάζει στην Pamela Anderson ....αλλά ή αλήθεια είναι ότι αυτή μου μοιάζει λίγο :D :D :D

καλό απόγευμα!!!
Συνημμένα
1.jpg
1.jpg (3.86 KiB) Προβλήθηκε 202 φορές
 #9664  από mary_d_ath
 Τετ Οκτ 07, 2009 3:53 pm
Καλησπέρα σε όλους/όλες!!
Δεν θα γράψω πολλά γιατί είμαι ολίγον εξουθενωμένη με την κ***ζεστη, άντε να έρθει ο χειμώνας ο βαρύς...
Δουλειά παιδιά δεν ξεκίνησα, στο "περίμενε" με έχουν, δε λέει να φύγει η έγκυος που φρόντιζε το "παιδί" πριν, με την κοιλιά "τούρλα" και πάει ακόμα (είναι και πολύ καλά τα λεφτά, γι' αυτό)...
Προς στιγμή νόμιζα ότι το μετάνιωσαν και θέλησαν να βρουν κάποια πιο εξειδικευμένη με πτυχίο, αλλά ευτυχώς δεν είναι έτσι. Αλλά εκείνη είναι στον 7ο μήνα, άντε να πάει να ξεκουραστεί για να γεννήσει... Γιατί στο τέλος θα γεννήσω εγώ με το "περίμενε"!! :lol: :lol:
Χθες ξεκίνησα και μαθήματα νοηματικής γλώσσας και δεν μπορώ να το περιγράψω... Γνώρισα τους πιο υπέροχους ανθρώπους που υπάρχουν!! Η καθηγήτριά μας είναι κωφάλαλη, όπως και όλοι οι καθηγητές της σχολής, απλά πράγματα μάθαμε. Το αλφάβητο των κωφών, το "καλημέρα-καλησπέρα", "το ποιο είναι το όνομά σου" κ.τ.λ, μόνο που το μόνο που μας δόθηκε σε φωτοτυπία ήταν το αλφάβητο, τα υπόλοιπα περικλείουν κινήσεις, δεν μπορούν να απεικονιστούν κι εύκολα... Μακάρι να μην τα ξεχάσω μέχρι να δώσω εξετάσεις που δυστυχώς δεν είναι 4 χρόνια, θέλω να πάρω πτυχίο διερμηνέα και αυτό τελικά είναι 6 χρόνια...
Θα πάω και για τη γραφή Μπράιγ, έμαθα ότι μέσα σε 2 μήνες τη μαθαίνεις, αλλά έχει σειρά προτεραιότητας εφόσον τα μαθήματα εκεί γίνονται δωρεάν... Θα χρησιμοποιήσω τη γνωμάτευση μπας και με πάρουν πιο γρήγορα...
Τελοσπάντων, καλό απογευματόβραδο σε όλους/ες!!
Ελπίζω να είστε όλοι καλά και να περνάτε τέλεια!!
 #9667  από litsa
 Τετ Οκτ 07, 2009 4:34 pm
μπράβο μαιρη!! μια χαρά!! κάνε λίγη υπομονή θα φύγει η έγκυος και θα πας τις βολτούλες σου με το παιδί.... μια χαρά και η σχολή ...άντε και εις ανώτερα!!

έλενα όπως λέει και η ιωανναζ. πάρε και κανένα χαλαρωτικό.. βοηθάει ...ανάλογα το χάπι βέβαια και τον ..άνθρωπο..
και κοίτα μην πολυσκέφτεσαι αστεία, γιατί κόβω να σε πιάνει κανέαν νευρικό γέλιο και τότε πάει η μαγνητική!!
καλη επιτυχία!
 #9669  από mary_d_ath
 Τετ Οκτ 07, 2009 4:54 pm
Αχ, τι έπαθα... Που να το πω και να μη με κοροϊδέψουν, φυσικά εδώ θα το πω!! Δεν τολμώ να πω πουθενά αλλού το μέγεθος της βλακείας μου που τώρα κατάλαβα... Μετά από ένα μήνα!! Γμτ...
Μόλις μπήκα στο σάιτ της σχολής για να δω ότι τελικά κόπηκα σε ένα μάθημα, το οποίο είχα διαβάσει αλλά κάτι δε μου κολλούσε... Εγώ δεν είχα διαβάσει τη Γενική Διδακτική Β αλλά την Α και αυτή νόμισα ότι έδωσα!! Αλλά το καταστατικό ανέφερε ότι πήγα κι έδωσα τη Β...
Τελικά πήγα κι έδωσα την Α στη θέση της Β, γι' αυτό και τα θέματα της 1 καθηγήτριας μου φαίνονταν όλα εκτός βιβλίου, όλα άσχετα ήταν!!
Και το κατάλαβα τώρα... Μετά από τόσο καιρό έλυσα το μυστήριο... Δεν ήταν παρανοϊκή η καθηγήτρια, εγώ ήμουν η βλαμμένη!! Τζάμπα κόπος... Κι αυτοί δεν μπορούσαν να μου χαρίσουν μία μονάδα να το περάσω;
Και την έχω ξαναπατήσει έτσι (δε διορθώνομαι)... Μα πάτε και μου βάζετε Α και Β-πως να μη μπλέξω τα μπούτια μου; Και το παράλογο της υπόθεσης είναι ότι πρώτα διδάσκεσαι το Β και μετά το Α!! Έτσι το έχουν κάνει το πρόγραμμα, χειμερινό (Β) και αερινό (Α) εξάμηνο...
Ουφ... Πάω να χτυπήσω το κεφάλι μου στον τοίχο... Και ο καθηγητής μας είχε πει σχεδόν τα θέματα την τελευταία μέρα που παρακολούθησα το μάθημα και μετά απορούσα που δεν κράτησε το λόγο του!! :lol: :lol:

Τελοσπάντων...
Έλενα, θα κάνεις μαγνητική διάβασα; Καλά αποτελέσματα εύχομαι!!

Πάω να διαβάσω, το πήρα απόφαση, από φέτος θα είμαι μία συνεπέστατη φοιτήτρια!! (κάθε χρόνο το ίδιο λέω :lol: )
Κι όμως φέτος πρέπει να "στρωθώ" για χάρη της ανθρωπότητας! :lol:
Εμένα περιμένει για να βγει από το τέλμα της... :lol:
 #9682  από αλεξανδρος1
 Τετ Οκτ 07, 2009 5:51 pm
Ελενάκι καλά αποτελέσματα και πάρε και κανένα χαπάκι για να ηρεμήσεις λίγο πριν μπείς μέσα. Ωραίο το τάνκς θα βάψω ένα στα ίδια χρώματα για την επόμενη παρέλαση και θα γράψω επάνω made by tricolor για να σου κάνουμε και διαφήμηση.
 #9693  από Konstantina
 Τετ Οκτ 07, 2009 8:36 pm
Ok λοιπόν Έλενα καλή επιτυχία με τα αποτελέσματα.
Το χάπι δεν το είχα σκεφτεί στην πρώτη μαγνητική που έκανα που κράτησε πολυ ώρα γιατί ήταν σε 3 σημεία στα ακουστικά έπαιζε μουσική (!) Αλεξίου αν θυμάμαι καλά.
Στη συνάντηση σας δεν μπορώ να έρθω γιατί δεν είμαι στην Αθήνα....
 #9697  από elena
 Τετ Οκτ 07, 2009 9:11 pm
καλησπέρα σας!!!! :D :D :D

ελπίζω να είστε όλοι καλά!!!
μόλις γύρισα από την μαγνητική...εντάξει σε γενικές γραμμές καλά τα πήγα :D :D
έπαθα αυτό ακριβώς που έγραψε η Λίτσα...με έπιασα ένα νευρικό γέλιο...να μην μπορώ να σταματήσω :D :D :D να φωνάζει ο κύριος απέξω....μην γελάς ...μην κουνιέσαι ...χαμός!!!!
κάποια στιγμή ηρέμησα...όλα πήγαιναν καλά....μέχρι που μου έβαλε την ένεση με το φάρμακο!!!
εκεί ήθελα να ουρλιάξω ,να τα πετάξω όλα και να σηκωθώ να φύγω....μέσα μου έλεγα υπομονή -υπομονή τελειώνουμε...έσφιξα τα δόντια και ξεκίνησα να μετράω...ευτυχώς τελείωσε γρήγορα η δεύτερη φάση...ήμουν και κουρασμένη οπότε δεν είχα και πολύ υπομονή...αλλά εντάξει τελείωσε...
τις απαντήσεις τελικά δεν τις πήρα...αύριο το πρωί θα πάω...αλλά μετά θα φύγω κατευθείαν για Πάτρα για δουλειά...οπότε μάλλον να είμαστε καλά θα σας γράψω την Παρασκευή...
δεν περιμένω κάτι διαφορετικό στις απαντήσεις...θα το καταλάβαινα νομίζω ,οπότε δεν με αγχώνει :D

Αλέξανδρε χαίρομαι που σου άρεσε το τανκ... :D :D :D καταπληκτικά χρώματα δεν νομίζεις? :D
ότι πρέπει για στρατό!!!

καλό βράδυ και καλό ξημέρωμα
φιλιά σε όλους
elena trikolore :D

Y.Γ να δω τι θα γράψετε αύριο που θα λείπω...
aorate μην τυχόν και δω τίποτα περίεργα βιντεάκια κλπ...!!! :D :D :D
άσχετο...ότι βρίσκω στο ίντερνετ το αποθηκεύω στα έγγραφα...πχ.στις εικόνες...
έχεις πει, ποτέ να μην κατεβάζουμε κατευθείαν εικόνες γιατί αν το αλλάξει ο χρήστης θα αλλάξουν και οι δικές μας ,με ότι συνεπάγεται...από τα αποθηκευμένα λοιπόν παίρνω τα συννημένα...
 #9701  από Maria77
 Τετ Οκτ 07, 2009 10:28 pm
Καλησπέρα σε όλους! :D
Έλενα μπράβο, τελείωσε και αυτό! Τελικά πιό απο όλα τα αστεία θυμήθηκες και γελούσες κατά τη διάρκεια της μαγνητικής?? :lol: :lol: Σου εύχομαι καλά αποτελέσματα!

Mary-d-ath, πολύ πίκρα αυτό με το μάθημα! Άλλο διάβαζες, σε άλλη εξέταση πήγες...δεν πειράζει τουλάχιστον θα το έχεις διαβασμένο για την επόμενη φορά ;)

Καλό βράδυ σε όλους! :D
 #9712  από BISTONAS
 Τετ Οκτ 07, 2009 11:58 pm
καλα αποτελεσματα να εχεις. σε περιμενουμε πισω την παρασκευη.
  • 1
  • 107
  • 108
  • 109
  • 110
  • 111
  • 2901