καλημέρα,
με πήρανε αναπληρωτρια στο νομό μου..χαρα εγω ..τρέλα

"τι καλα" ελεγα... κ αλλα τέτοια..κ ερχεται η επόμενη μερα δηλωσης τοποθέτησης των σχολείων..10 ολα κ ολα τα σχολεία σε κορφοβούνια κ χωριά που θες μιση μερα για να πας..μονο 2 ηταν στη πολη..οπως ηταν φυσικό τις 2 αυτές θέσεις διεκδικήσαμε εγω κ μια άλλη συνασθενής μας
για να μη μακρηγορώ κ σας κουράζω...μας τοποθέτησαν οπως ακριβως ζητήσαμε..το θέμα ειναι οτι μας έκρυψαν οτι η θεση μου ειναι για 2 μήνες κ της αλλης κοπέλας για 3..κ μετα λεω?????τι..??? μετα μου λένε στη διάθεση..δηλαδη...θα καλύπτω αδειες στα κορφοβούνια..μπαλαντερ..σκυλος..π'ως να το χαρακτηρίσω????
ολη τη βδομαδα εγινα ο εφιάλτης του προισταμένου "προτάσσομαι για μπορω να διαλέξω εγω το σχολείο κ τη περιοχή για ευνόητους λογους που το ιδιο το κράτος με καλυπτει βασει νομου να κανω κ σεις μου το στερείτε?????????" παραπλανήθηκα, παγιδεύτηκα..επρεπε το χαρτι με τα σχολεία να εγραφε οτι θα ημουν για 2 μήνες οπως γινεται κανονικά..ειναι υποχρεωμένοι να το γραφουν
τουλάχιστον θα πήγαινα στο πιο κοντινό χωριό κ θα εμενα εκει..οχι τωρα αυτη η ανασφαλεια, η αβεβαιότητα για το που θα είμαι καθε εβδομάδα
μετα απο τη συνεχη πιεση που ασκησα κ την αναισθησία τους απεναντι στο προβλημα μου..το μονο που καταφερα ηταν να να περπατάω με δυσκολια υποβασταζόμενη...
σημερα μονο νιώθω καλυτερα..γιατι? γιατι ειπα οκ θα κάνω αυτο που θελετε..εγω να δουλεψω σαν ανθρωπος ηθελα κσεις.....αφου το θέλετε ετσι..μετα τους 2 μηνε θα χτυπαω συνεχεια αδειες..ό,τι δικαιουμαι..ό,τι εκαναν χρονια τωρα οι δημοσιοι υπάλληλοι που μας εφεραν ως εδω..αει σιχτιρ τους βαρεθηκα
τους απείλησα με μηνυτήρια αναφορα κλπ κλπ κ τι με στηριζει ο σύλλογος μου

τιποτα ... δεν ιδρωσε το ρατσιστικο τους αυτί
την ωση πάντως απο θαύμα τη γλιτωσα..μαλλον ο θεος με αγαπαει
τι να πω
τι να κάνω
συγνωμη για το τρόπο που ειναι γραμμένο το μην
we met for a Reason.... either you're a Blessing ...or a Lesson....