• NEUROASPIS PLP10

• Αλλές εγκεκριμένες ή μη αγωγές, χρήσιμα φαρμακευτικά & παραφαρμακευτικά σκευάσματα για την αντιμετώπιση της νόσου.
Αλλές εγκεκριμένες ή μη αγωγές, χρήσιμα φαρμακευτικά & παραφαρμακευτικά σκευάσματα για την αντιμετώπιση της νόσου.
 #112317  από Yiannis
 Κυρ Ιούλ 19, 2015 8:03 pm
adrCy έγραψε:
Yiannis έγραψε:
Κατι ομως παρελειψες να πεις προηγουμενως που αλλαζει αρδιν τα δεδομενα. Οτι ηταν καλη η μαγνιτικη σου... και φυσικα γιατι να σου αλλαξει κατι που παει καλα?
Ναι όντως. Απλά περίμενα να μου προωθήσει το σκεύασμα τους ως κατι καλυτερο καλυτερο. Καποια στιγμη θα ηθελα να το δοκιμασω πάντως!

einai kai thema deontologias kapies fores... kai pros timin tou..
 #112343  από passenger69
 Τετ Ιούλ 22, 2015 1:47 pm
adrCy έγραψε:παντως όταν ανέφερα στον γιατρό μου (ο οποίος είναι ενας από τους 3) τις βιταμίνες που παίρνω από τον γενετιστή, μου είπε οτι δεν χρειάζεται να παίρνω και το σκευασμα τους.
Επίσης μου είπε οτι εντός των ημερών θα ρθει μια εταιρία στην κύπρο να υπογράψουν έτσι ώστε να ξεκινήσει η διανομή στην Ελλάδα. Είναι αστείο το γεγονός οτι το σκευασμα παράγεται Ελλάδα αλλά μόνο στην Κύπρο είναι διαθέσιμο.
Αυτο απανταει και στην ερωτηση μου αν πρεπει να συνεχισω και τα συμπληρωματα που παιρνω. Περιεχει και ubiquinol μεσα , γιατι αυτο ειδικα με βοηθαει παρα πολυ . adrCy αν θελεις κοιτα και πες μου
 #112344  από adrCy
 Τετ Ιούλ 22, 2015 2:45 pm
passenger69 έγραψε:
adrCy έγραψε:παντως όταν ανέφερα στον γιατρό μου (ο οποίος είναι ενας από τους 3) τις βιταμίνες που παίρνω από τον γενετιστή, μου είπε οτι δεν χρειάζεται να παίρνω και το σκευασμα τους.
Επίσης μου είπε οτι εντός των ημερών θα ρθει μια εταιρία στην κύπρο να υπογράψουν έτσι ώστε να ξεκινήσει η διανομή στην Ελλάδα. Είναι αστείο το γεγονός οτι το σκευασμα παράγεται Ελλάδα αλλά μόνο στην Κύπρο είναι διαθέσιμο.
Αυτο απανταει και στην ερωτηση μου αν πρεπει να συνεχισω και τα συμπληρωματα που παιρνω. Περιεχει και ubiquinol μεσα , γιατι αυτο ειδικα με βοηθαει παρα πολυ . adrCy αν θελεις κοιτα και πες μου
βεβαιως να σου πω, αλλα δεν καταλαβα την ερωτηση.
Το PLP10 δεν περιεχει ubiquinol πάντως.
Ubiquinol είναι ενα από τα σκευάσματα που παίρνω κ εγω.
 #112349  από κωστας
 Τετ Ιούλ 22, 2015 8:25 pm
Δυστυχως ειναι ακριβο αν το παρεις απο'δω(το Q10) και ειδικα αν παιρνεις 400 mg την ημερα θελεις κανα 100αρικο το μηνα...το λαδακι εχει βιταμινη Ε και Α απο αντ/κα!
 #112357  από passenger69
 Πέμ Ιούλ 23, 2015 1:28 pm
Αρα Κωστα αν παιρνεις το .... λαδακι και ubiquinol εισαι καλυμενος η θελει και καμια αλλη προσθηκη ;
 #112375  από κωστας
 Σάβ Ιούλ 25, 2015 2:15 pm
passenger69 έγραψε:Αρα Κωστα αν παιρνεις το .... λαδακι και ubiquinol εισαι καλυμενος η θελει και καμια αλλη προσθηκη ;

Σχετικο ειναι...το σιγουρο ειναι οτι θα εχεις νευροπροστατευτικη δραση και ενδεχομένως καθυστερηση της αναπηριας !!!Το ξεκινησα και'γω εδω και λιγες μερες,σκεφτομαι να παιρνω ανα διαστηματα μια b-complex και συνδυασμο του q10 με γλουταμινη(η καρνιτινη)!Το χειμωνα θα συμπληρωνω και λιγη D αν και τα ιχθυελαια νομιζω περιεχουν!
 #112435  από Yiannis
 Πέμ Ιούλ 30, 2015 1:26 am
κωστας έγραψε:
passenger69 έγραψε:Αρα Κωστα αν παιρνεις το .... λαδακι και ubiquinol εισαι καλυμενος η θελει και καμια αλλη προσθηκη ;

Σχετικο ειναι...το σιγουρο ειναι οτι θα εχεις νευροπροστατευτικη δραση και ενδεχομένως καθυστερηση της αναπηριας !!!Το ξεκινησα και'γω εδω και λιγες μερες,σκεφτομαι να παιρνω ανα διαστηματα μια b-complex και συνδυασμο του q10 με γλουταμινη(η καρνιτινη)!Το χειμωνα θα συμπληρωνω και λιγη D αν και τα ιχθυελαια νομιζω περιεχουν!

Ρε παιδια που ειναι η παλιοπαρεα μας.. Λεγαμε και κανενα ψεμα περνουσε η ωρα...
Η ολοι πατε καλα με το NEUROASPIS οποτε κρατατε ορτσα η σας εστειλε ολους διακοπες ο Τσιπρας.... θα προτιμουσα το πρωτο αλλα πειτε και καμια κουβεντα..
Αντε τα λεμε..

ναστε ολοι καλα οπου και ναστε!! :smile-makeup:
 #112490  από JOHNY
 Σάβ Αύγ 01, 2015 9:18 pm
Παιδιά σας παρακαλω ενημερωστε με για αυτη τη βιταμινη. πχ να κόψω τα άλλα που παιρνω(gylenia) και να παιρνω μονο αυτο? η μαζι, που θα το βρώ; κλπ
όποιος θελει ας μς βοηθησει
 #112537  από nanablue
 Πέμ Αύγ 06, 2015 7:01 pm
γειά σας παιδιά, είμαι στο 5 ή 6 μπουκάλι τώρα, νιώθω καλά. Το σημαντικότερο είναι ότι μπορώ τα μεσημέρια να λειτουργήσω χωρίς να θέλω να κοιμηθώ ή να κλείσω τα μάτια για λίγο. Το μυαλό μου δεν παθαίνει black out πια και οι θολούρες στα μάτια έχουν εξαφανιστεί. Νιώθω κανονικός άνθρωπος ρε παιδί μου! Όσο για μουδιάσματα και τις άλλες μ@λ@κίες, ούτε λόγος...

Θέλω ν' ακούσω και από άλλους αποτελέσματα..

:emojis-32:
 #112540  από Yiannis
 Πέμ Αύγ 06, 2015 10:19 pm
nanablue έγραψε:γειά σας παιδιά, είμαι στο 5 ή 6 μπουκάλι τώρα, νιώθω καλά. Το σημαντικότερο είναι ότι μπορώ τα μεσημέρια να λειτουργήσω χωρίς να θέλω να κοιμηθώ ή να κλείσω τα μάτια για λίγο. Το μυαλό μου δεν παθαίνει black out πια και οι θολούρες στα μάτια έχουν εξαφανιστεί. Νιώθω κανονικός άνθρωπος ρε παιδί μου! Όσο για μουδιάσματα και τις άλλες μ@λ@κίες, ούτε λόγος...

Θέλω ν' ακούσω και από άλλους αποτελέσματα..

:emojis-32:

Ρε συ nanablue και εγω τα ιδια με σενα.. φοβερο και καταπλικτικο..Ασε που εχω ακουσει και απο αλλους εκτος του forum να λενε εξερετηκα πραγματα. Που ειναι ομως και τα αλλα παιδια απο εδω??
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 23