• ΠΑΙΧΝΙΔΙ!!

• Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #7928  από ioanna_melina
 Δευ Αύγ 17, 2009 3:28 am
Γι'αυτό δεν τις βρίσκουμε! :P Επειδή μάλλον η πράξις προηγείται της σκέψεως! :P ....
Καλό,ή κακό δεν μπορώ να πω.Νομίζω είναι υποκειμενικό..

:arrow: [u]Λοιπόν,πράξη αυθόρμητη,αληθινή και λάθη, ή προηγουμένως σκέψη και αναγκαστική επιλογή αλλά σωστή [/u]:?:

(Υ.Γ LL-MM,πάντα με εντυπωσιάζει η οπτική σου γωνία και ο τρόπος που την καταθέτεις! Κρίμα που δεν ήμουν στις συναντήσεις να σε γνώριζα :) )
 #7929  από kirk
 Δευ Αύγ 17, 2009 7:38 am
Ποιός μπορεί να κρίνει τι είναι λάθος και τι σωστό?
Κάτι που μας φαίνεται σωστό, μπορεί να είναι λάθος για κάποιον άλλο ή και σε μας τους ίδιους σε διαφορετική στιγμή ή κάτω από άλλες συνθήκες. Δεν πιστεύω στο σωστό και στο λάθος. Αναγκαίο-περιττό μου ταιριάζει καλύτερα σαν δίλημμα.

:arrow: γιατί υπάρχουν τα κουνούπια?
(Πάνω που έλεγα πως είχα ανακαλύψει το καλύτερο αντικουνουπικό -Rebif, αν το έχετε ακουστά-φέτος μου άλλαξαν τα φώτα!!)
 #7930  από kirk
 Δευ Αύγ 17, 2009 7:44 am
Το δεύτερο τ στο περιτό, είναι περιτό!! :lol: :lol:
 #7931  από kirk
 Δευ Αύγ 17, 2009 8:05 am
Αμ δεν είναι περιττό!
 #7937  από litsa
 Δευ Αύγ 17, 2009 11:00 am
αγαπημένε μας Γεώργιε!!
τι να πω για τον θρύλο??? ??
ιδέα δεν έχω!!!!!!!!!
περίμενε να σου απαντήσουν οι ειδικοί επί του θέματος!!!!!!!!!!!!!
:ugeek: :ugeek: :roll: :roll: :roll:
 #7938  από LL--MM
 Δευ Αύγ 17, 2009 12:58 pm
Μα νομίζω ότι τα είπε όλα ο Κirk και η Πηνελόπη Δέλτα: ("Μάγκας", εκδόσεις Κολλάρου, βιβλιοπωλείο της Εστίας) Κάπου ήταν και στο ιντερνετ αλλά δεν το βρίσκω πιά...

"Μα γιαγιά, ρώτησε η Αννα, πολύ μπερδεμένη, είναι σωστό που έφαγε η γάτα το ψάρι;"
"Όχι, κουτό μου, δεν είναι σωστό, μα είναι φυσικό, αφού η γάτα δεν ξέρει τι πάει να πεί σωστό και μή σωστό. Όπως και τα ποντίκια που τρώνε τα βιβλία και τα παπούτσια, και που για μας θα είχαν πολύ άσχημη γεύση..."

Ή, αρχαιότερα: "Ανάγκα και θεοί πείθονται", έλεγαν οι πρόγονοί μας...

Και στον Kirk: καμιά-δυό γλάστρες βασιλικό στο παράθυρο ή το μπαλκόνι κάθε άλλο παρά περιττές είναι...

Πάψε τις κλάψες, Γεώργιε, εσύ φταίς που ΔΕΝ θέτεις ερωτήσεις που να επιδέχονται απάντηση... :?: :shock: Η μάλλον, δεν έθεσες καμία: Περιμένουμε, λοιπόν :? Από θρύλο, όμως ατύχησες: Δεν έχω ιδέαν... :(
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος LL--MM την Παρ Ιαν 20, 2012 11:47 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
 #7940  από αλεξανδρος1
 Δευ Αύγ 17, 2009 6:18 pm
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΡΩΤΟΓΕΡΟΣ έγραψε:Καλημέρα παιδιά . Μου έρχεται να βάλω τα κλάματα. Κανείς δεν δίνει σημασία σε αυτά που γράφω .
Είπα να μην ασχοληθώ με τον ακατανόμαστο αλλά με βάζεις στην πρίζα να το κάνω. Θα περάσει και εαν δεν περάσει κερνάω γλυκό για να φύγει η πίκρα.
 #8424  από mary_d_ath
 Τρί Σεπ 08, 2009 11:15 pm
Δε βλέπω ερώτηση για να απαντήσω... :cry:
Και μόλις είχα βρει και ερώτηση και την ξέχασα!! φτου!!
Για να ξανασκεφτώ (ωραίο ανέκδοτο παρεμπιπτόντως :lol:)...

:arrow: Τι μουσική ακούς;
 #8426  από LL--MM
 Τετ Σεπ 09, 2009 12:45 am
Όταν ακούω, είναι του στύλ πολύ-πολύ-πολύ-πολύ-πολύ soft, δεν έχεις παρά να δείς όσα τραγούδια έχω αναρτήσει δίπλα... όπου όλος ο κόσμος είναι καλός, ευγενικός, και αγγελικά πλασμένος, ή περίπου... Παρελθοντολογίες και το μέγα έλεος...

Προτιμάς ν' ακούς τα τραγούδια που ξέρεις, ή αυτά που δεν έχεις ξανακούσει;
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14