• Καφεδάκι 11/11

• Προώθηση της επικοινωνίας, της συνεργασίας και συναντήσεων μεταξύ των μελών του φόρουμ.
Προώθηση της επικοινωνίας, της συνεργασίας και συναντήσεων μεταξύ των μελών του φόρουμ.
 #80850  από panos59
 Δευ Νοέμ 12, 2012 6:59 pm
Βρεεεε σεις... παλιόπαιδα :romance-heartsthree: ..., ένα πρωί βρε έφυγα για φυσιοθεραπεία και …γυρίζω τώρα και τα έχετε πει ΟΛΑ!
με το Νι και με το Σίγμα!
Τι να προσθέσω εγώ βρε σεις ….!!!!!!???????
Έτσι! Έτσι! για να δουν -όσοι δεν πρόκαμαν- ΤΙ ΕΧΑΣΑΝ !!!! :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener:
ΤΕΛΕΙΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ! Α-ΝΕ-ΠΑ-ΝΑ-ΛΗ-ΠΤΑ!!
Στάθης έγραψε:..... το επόμενο Event θα το ονομάσουμε: "ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗ" ;)
εγώ πάλι Σταθάκο φίλε λέω να το ονομάσουμε το “MALL VI” (6)
(πώς λέμε ... “το Ζάππειο 3” ..)

Και να βροντοφωνάξουμε όλοι:

“ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟ MALL VIΙ” (7)

“ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΡΙΖΟΛΑΔΙΚΟ ΙV” (4)

“ΤΟ ΤΣΙΠΟΥΡΑΔΙΚΟ ΧVΙ” (16)

Εμπρός όλοι μαζί, κι όπου νάναι!!!
Γιατί θάναι βαρύς και μακρύς αυτός ο χειμώνας!!!
Εμπρός όλοι μαζί, για να μας βρει η άνοιξη γερούς!!!

:happy-jumpeveryone: :happy-jumpeveryone: :happy-jumpeveryone: :happy-jumpeveryone: :happy-jumpeveryone:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος panos59 την Τρί Νοέμ 13, 2012 10:46 am, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
 #80854  από ΑΝΝΑ59
 Δευ Νοέμ 12, 2012 7:57 pm
:teasing-neener: Επρεπε να ενημερωσουμε !!!!!! Οι...αποντες, ειχαν μεγαλη αγωνια !!! Η Λιτσα, μας εψαχνε απο νωρις , χτες βραδυ !!!! Επρεπε λοιπον, να δωσουμε τελος στην ...αγωνια !!!!!!! Ξαναλεω !!!!! Περασαμε ΥΠΕΡΟΧΑ !!!!!!!!! :happy-wavemulticolor: Ξαναλεω !!!!!! Χαρηκα που ξαναειδα τους παλιους φιλους !!!! Χαρηκα , που γνωρισα , απο κοντα , νεες φιλες...νεους φιλους.......!!!!!!!!! Γνωρισα, επιτελους...., απο κοντα, τη brazil, την Ποπη, την Κωνσταντινα, τον Δημητρη και τον.....Ανασταση μας με τη γλυκυτατη συζυγο του , που θελω να συνεχισουμε να τον συνανταμε ....ΜΟΝΟ σαν φιλο !!!!!! Χαρηκα , που γνωρισα , απο κοντα τη Σοφια, που ταξιδεψε τοσα χιλιομετρα για να μας συναντησει !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Πιστευω οτι δεν ξεχασα καποιον !!!!!!!!!!!!! :romance-grouphug: Αχ!!!!! Σκεφτομαι, συχνα, οτι ειμαστε τυχεροι που γνωριστηκαμε !!!! Θα ηθελα, να εχουμε συναντηθει ...αλλιως...αλλου.....! Να μη μας ειχε φερει κοντα , αυτο το κοινο βασανο !!!!!!! Ισως, ομως, αυτο το...βασανο , μας εχει ''δεσει'' τοσο πολυ !!!! Ακομα κι οταν συζηταμε τα προβληματα που μας προκαλει, η κουβεντα μας ειναι ηρεμη και ψυχραιμη !!!! Γιατι, ξερουμε πολυ καλα, οτι μιλαμε με ανθρωπους που μας ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΑ !!!!! Μιλαμε με τους ΜΟΝΑΔΙΚΟΥΣ ανθρωπους ,που μας ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΑ !!!!!!! :romance-grouphug:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑΝΝΑ59 την Τρί Νοέμ 13, 2012 1:05 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #80855  από βικυ
 Δευ Νοέμ 12, 2012 9:14 pm
Αννα ευχαριστω για την ενημερωση περι γλυκων και τα λοιπα!!!!
Μιμικαμ,στειλε γιωτ την επομενη φορα.....μην με ξεχασεις!!!!!!!!!!!!!!!!
 #80857  από litsa
 Δευ Νοέμ 12, 2012 10:53 pm
χαιρετισμούς λοιπόν στα παιδάκια που πήγαν στην συγκεντρωσάρα σας!!!!!!!! την επόμενη φορά ελπίζω να σας δω και εγώ απο κοντά!!!
αλλιώς θα κάνουμε ανταπόκριση!!!!!!!
φιλιά πολλά

υ.γ. αν έχει ίντερνετ στο μολ... τέλεια θα είναι.. μας φαντάζεστε να μπαίνει η άννι η βίκυ η σουλλαααααααααααα εγωωωω.... και να σας χαιρετάμε??? ε ρε γλέντια!!!!!!!

αννούλα μας !!! ευχαριστούμε για την ενημέρωση!!! ε είχαμε και εμείς την αγωνία ότι περάσατε καλά!!!!!
 #80869  από panos59
 Τρί Νοέμ 13, 2012 10:41 am
BOOK-MARKS OUTLET

Α! όσο για τους σελιδοδείκτες ...χαίρομαι καταρχάς που σας άρεσαν!
επειδή όμως, παρά τις επίμονες επιτόπιες προσπάθειές μου,
δημιουργήθηκαν απρόβλεπτα, "σκοτεινά" και ανικανοποίητα απωθημένα ...
κάποιος ... κατηγορώντας έναν άλλον! έγραψε:...αλλά κι εσύ το παράκανες βρε παιδί μου...ακου 25....εγώ τρείς μόνο πήρα ...αν και τους ήθελα όλους....αλλά ντράπηκα..
[quote="οπότε και ο "άλλος" ... απαντώντας στον "κάποιο" "] 9 πήρα βρε, 25 με δελέαζε ο Πάνος να πάρω, μεταξύ μας τους ήθελα αλλά ..................συγκρατήθηκα [/quote]
ένα άλλο μελος, που πιάστηκε στον ...ύπνο έγραψε:… αν δεν υπήρχε το κολυθοκέικ με μέλι … θα είχα πάρει κι άλλους σελιδοδείκτες :laughing-rolling: :laughing-rolling:
(συνεχίζω)... και επειδή κυρίως υπήρξε μέλος που μάζεψε ό,τι περίσσεψε
(κατά πληροφορίες ένα συμπαθητικό τριψήφιο νούμερο σελιδοδεικτών),
(υπό τη δική μου παρότρυνση ομολογώ "για να μην πεταχτούν ... πάρτους … αμαρτία είναι")
προτείνω, σε επόμενο meeting,
να εμφανιστεί ακόμα μιά υπολειμματική -μικρή έστω- ποσότητα,
που το εν λόγω μέλος (ονόματα δε λέμε :eusa-naughty: )
και στην απόλυτη και δική του ευχέρειά θα καθορίσει-αποφασίσει-διαθέσει ...
ώστε να υπάρξει η δυνατότητα δευτερολογίας και ... τρίτου γύρου!
:lol: :lol: :lol:

:eusa-dance: :eusa-dance: :eusa-dance: :eusa-dance:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος panos59 την Τρί Νοέμ 13, 2012 11:49 am, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
 #80871  από Μιμικαμ
 Τρί Νοέμ 13, 2012 10:52 am
Μου την δίνουν τα σκοτεινά, απρόβλεπτα και ανικανοποίητα απωθημένα......

Προτείνω να υπάρξουν απεριόριστοι γύροι....μεχρι αξαντλήσεως όλων των αποθεμάτων και συνεπώς και απωθημένων..... :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener:

Ομως βρε Πανούλη εχω μια σκοτεινή και πολύ ύποπτη απορία .....εσύ απο που τους έχεις προμηθευτεί ολους αυτούς τους σελιδοδείκτες εεεεε????? κάτι πήρε τ'αυτι μου για μια διάρρηξη σε χαρτοπωλείο ..... :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener:
 #80874  από panos59
 Τρί Νοέμ 13, 2012 11:40 am
Μιμικαμ έγραψε:Μου την δίνουν τα σκοτεινά, απρόβλεπτα και ανικανοποίητα απωθημένα......
..............
Ομως βρε Πανούλη εχω μια σκοτεινή και πολύ ύποπτη απορία .....εσύ απο που τους έχεις προμηθευτεί ολους αυτούς τους σελιδοδείκτες εεεεε?????
:lol:

από ξένο διεθνές βιβλιοπωλείο (προ εποχής internet)
από το οποίο είχα πάρει παρα πολλές σειρές βιβλίων
(κοινωνικο-ψυχολογικών κυρίως).

Μάζευα λοιπόν με τις παραγγελίες μου πόντους "καλού μέλους"
τους οποίους κάποτε έπρεπε και να χρησιμοποιήσω (πριν διαγραφούν)
επιτυγχάνοντας υψηλή έκπτωση στις αγορές μου!

τους αγόρασα σε σχετικά χαμηλή τιμή,
αγοράζοντάς τους μαζικά (τους πουλούσαν σε 100-άδες)

θα σ' απογοητεύσω όμως φοβάμαι .....
έχω πλέον χάσει τα ίχνη και τα στοιχεία επικοινωνίας μαζί του ...

(νομίζω) ήταν ο Εκδοτικής Οίκος που εκδίδει και το TIME

ή μήπως το NEWSWEEK ??????

:think:

:idea:
από πίσω ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ????
 #80880  από Γιάννης
 Τρί Νοέμ 13, 2012 12:55 pm
Ρε δε μας παρατάτε με τους σελιδοδείκτες, έχω να σας δηλώσω ότι το μπινελίκι της Κατερίνας παγωμένο ήταν 100 φορές καλύτερο απ' ότι ζεστό.

ΥΓ. Για την "Λούλα" του Ραπτόπουλου που διαβάζω αυτή τη στιγμή τι σελιδοδείκτη να πάρω ε; ε; ε; ε; ε; :teasing-neener:
 #80885  από Μιμικαμ
 Τρί Νοέμ 13, 2012 1:57 pm
Ετσι πες μου βρε παιδί....για να ησυχάσω.....είπα κι'εγώ, το παιδί εχει ηθος, αγωγή και σωστή ανατροφή.....δεν είναι δυνατόν να τον χτύπησε τόσο βαριά η κρίση και να το γύρισε στις διαρρήξεις :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener:

Σωστό καταναλωτή σε βρίσκω....και οσο αφορά την επιλογή των βιβλίων και τον τροπο αγοράς τους.... :banana-stoner: :banana-stoner: :banana-stoner: :banana-stoner:

Λοιπόν στο πίσω μέρος κοιτάζοντας τα τρία που πρόλαβα να πάρω γράφουν..shoe box....made in u.s.a τα δύο και το αλλο sunshine thoughts made in u.s.a. επίσης.... αν κατάλαβα καλά, σου τα εξαφανίσαμε ολα.....πάει και η ανάμνησή σου.....τουλάχιστον σου έμειναν τα βιβλία.... :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:

ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΣ..... :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener:
 #80886  από popi
 Τρί Νοέμ 13, 2012 2:22 pm
Αντε ρε παιδια, να γραψω κι εγω, ισως τελευταια και ..καταιδρωμενη! Λοιπον, λυπαμαι αφανταστα γιατι εχασα ολα αυτα που γραφετε παραπανω, μιας και πηγα-ΝΑΙ ΠΗΓΑ- στη συναντηση αργα, πολυ αργα! Λυπαμαι που δε μπορεσα να δω φιλους που ειχαν ηδη φυγει. Χαιρομαι ομως που προλαβα τη θεικη πορτοκαλοπιτα-Μιμικα εσυ?-αλλα κυριως χαιρομαι γιατι ημουν εκει μαζι σας εστω και για λιγο και αυτο λεει πολλα, και κυριως δινει πολλα. Δινει απειρα συναισθηματα ,τρυφεραδα, συντροφικοτητα, μοιρασμα. Αρχηγε ΚΕΠΑΚΟ,αντε, ετοιμασε την επομενη συναντηση!
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 15