Δεν βοηθάει και πολύ ο καιρός. Κι εγώ κάπως είμαι 

Though the truth may vary, this ship will carry our bodies safe to shore
Σκλήρυνση κατά πλάκας
Είμαστε σίγουροι ότι δεν παρεξηγήθηκες εσύ ή η mummy, έτσι;Λιώσαμε στο γέλιο!!! Από αυτό κ μόνο καταλάβαμε τι χάσαμε!!!
ΥΓ. Τη φρικιαστική φωτο την έχω αφήσει στη θέση της για να εκτίθεμαι.
Στάθης έγραψε:Αυτά τα γλειφιτζούρια της Χρύσας φταίνε παιδιά ...... γιατί κούγετε στην πιάτσα ότι είναι πειραματική θεραπεία έλεγχος συμπτωμάτων για την σκλήρυνση σε γλειφιτζούρη..... από την Noparta Seropo....Στάθη μου δεν νομίζω......τι να κάνει και η Χρύσα η καυμένη.....εντολές υπακούει....![]()
Χρύσαααα !!! Που έμπλεξες πάλι !!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
tzitzifia έγραψε:Λιώσαμε στο γέλιο!!! Από αυτό κ μόνο καταλάβαμε τι χάσαμε!!!Ευτυχώς, γιατί ώρες-ώρες τρομάζω με τον εαυτό μου.
Στάθης έγραψε:Αυτά τα γλειφιτζούρια της Χρύσας φταίνε παιδιά ...... γιατί κούγετε στην πιάτσα ότι είναι πειραματική θεραπεία έλεγχος συμπτωμάτων για την σκλήρυνση σε γλειφιτζούρη..... από την Noparta Seropo....Και μετά αναρωτιέμαι γιατί είμαι χάλια;
Χρύσαααα !!! Που έμπλεξες πάλι !!!!
elenipir έγραψε:Τι να πρωτοπω για αυτη την συναντηση .......Το ίδιο με τις τελείες ισχύει και για τους τόνους Ελενίτσα.![]()
ΗΤΑΝ ΦΟΒΕΡΗ !!!!!
πολλα νεα προσωπα ......πολυ τσιγαρο ..... πολυ μεσα εξω ....πολλα γλυφιτζουρια ....
πολλες τελειες...... κοιτα μπιλιο να ετσι ....................................................................................................................................
πολυ γελιο ....
αλλα εμενα κατι μου ελειπε .....
ΓΕΩΡΓΙΑ γιατι δεν ηρθες ?????????????????ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ![]()
ΜΑΣ ΕΛΕΙΨΕΣ!!!!!!!
Μιμικαμ έγραψε:Ο ηθικός αυτουργός της υπόθεσης...είναι ο ΠΑΝΟΣ, αυτός έβαλε την ιδέα, λες να γνωρίζει κατι και να το κρατάει για τον εαυτό του ?????? Πάνο....Ένσταση! Ένσταση!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()