• ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ;

• Προώθηση της επικοινωνίας, της συνεργασίας και συναντήσεων μεταξύ των μελών του φόρουμ.
Προώθηση της επικοινωνίας, της συνεργασίας και συναντήσεων μεταξύ των μελών του φόρουμ.
 #61153  από ΜΙΜΙΚΑ
 Δευ Οκτ 03, 2011 8:23 pm
Δεν βοηθάει και πολύ ο καιρός. Κι εγώ κάπως είμαι :romance-caress:
 #61154  από Στάθης
 Δευ Οκτ 03, 2011 8:43 pm
Αυτά τα γλειφιτζούρια της Χρύσας φταίνε παιδιά ...... γιατί κούγετε στην πιάτσα ότι είναι πειραματική θεραπεία έλεγχος συμπτωμάτων για την σκλήρυνση σε γλειφιτζούρη..... από την Noparta Seropo.... :banana-stoner:

Χρύσαααα !!! Που έμπλεξες πάλι !!!! :obscene-smokingpimp:

:teasing-tease: :teasing-tease: :laughing-rolling: :teasing-tease: :happy-partydance:
 #61155  από tzitzifia
 Δευ Οκτ 03, 2011 8:45 pm
Είμαστε σίγουροι ότι δεν παρεξηγήθηκες εσύ ή η mummy, έτσι;

ΥΓ. Τη φρικιαστική φωτο την έχω αφήσει στη θέση της για να εκτίθεμαι.
Λιώσαμε στο γέλιο!!! Από αυτό κ μόνο καταλάβαμε τι χάσαμε!!!
 #61158  από Μιμικαμ
 Δευ Οκτ 03, 2011 9:37 pm
Στάθης έγραψε:Αυτά τα γλειφιτζούρια της Χρύσας φταίνε παιδιά ...... γιατί κούγετε στην πιάτσα ότι είναι πειραματική θεραπεία έλεγχος συμπτωμάτων για την σκλήρυνση σε γλειφιτζούρη..... από την Noparta Seropo.... :banana-stoner:

Χρύσαααα !!! Που έμπλεξες πάλι !!!! :obscene-smokingpimp:

:teasing-tease: :teasing-tease: :laughing-rolling: :teasing-tease: :happy-partydance:
Στάθη μου δεν νομίζω......τι να κάνει και η Χρύσα η καυμένη.....εντολές υπακούει....

Ο ηθικός αυτουργός της υπόθεσης...είναι ο ΠΑΝΟΣ, αυτός έβαλε την ιδέα, λες να γνωρίζει
κατι και να το κρατάει για τον εαυτό του ?????? Πάνο.... :violence-hammer: :violence-hammer: :violence-hammer: :violence-hammer: :violence-hammer: :violence-hammer: :violence-hammer:
 #61160  από elenipir
 Δευ Οκτ 03, 2011 10:00 pm
Τι να πρωτοπω για αυτη την συναντηση ....... :think:
ΗΤΑΝ ΦΟΒΕΡΗ !!!!!
πολλα νεα προσωπα ......πολυ τσιγαρο ..... πολυ μεσα εξω ....πολλα γλυφιτζουρια ....
πολλες τελειες...... κοιτα μπιλιο να ετσι ....................................................................................................................................
πολυ γελιο ....
αλλα εμενα κατι μου ελειπε .....
ΓΕΩΡΓΙΑ γιατι δεν ηρθες ?????????????????ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ :scared-eek:
ΜΑΣ ΕΛΕΙΨΕΣ!!!!!!!
 #61161  από billios
 Δευ Οκτ 03, 2011 10:03 pm
:obscene-smokingpimp:
 #61172  από Γιάννης
 Τρί Οκτ 04, 2011 9:12 am
tzitzifia έγραψε:Λιώσαμε στο γέλιο!!! Από αυτό κ μόνο καταλάβαμε τι χάσαμε!!!
Ευτυχώς, γιατί ώρες-ώρες τρομάζω με τον εαυτό μου.
Στάθης έγραψε:Αυτά τα γλειφιτζούρια της Χρύσας φταίνε παιδιά ...... γιατί κούγετε στην πιάτσα ότι είναι πειραματική θεραπεία έλεγχος συμπτωμάτων για την σκλήρυνση σε γλειφιτζούρη..... από την Noparta Seropo....

Χρύσαααα !!! Που έμπλεξες πάλι !!!!
Και μετά αναρωτιέμαι γιατί είμαι χάλια;
elenipir έγραψε:Τι να πρωτοπω για αυτη την συναντηση ....... :think:
ΗΤΑΝ ΦΟΒΕΡΗ !!!!!
πολλα νεα προσωπα ......πολυ τσιγαρο ..... πολυ μεσα εξω ....πολλα γλυφιτζουρια ....
πολλες τελειες...... κοιτα μπιλιο να ετσι ....................................................................................................................................
πολυ γελιο ....
αλλα εμενα κατι μου ελειπε .....
ΓΕΩΡΓΙΑ γιατι δεν ηρθες ?????????????????ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ :scared-eek:
ΜΑΣ ΕΛΕΙΨΕΣ!!!!!!!
Το ίδιο με τις τελείες ισχύει και για τους τόνους Ελενίτσα.

ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ;
 #61184  από elenipir
 Τρί Οκτ 04, 2011 3:18 pm
Γιαννη δεν εκανα εγω παρατηρηση σε κανενα .............. ο μπιλος ξερει ...!!!!!!!! :teasing-neener:
Ε μαρια ??????????? :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling:
 #61191  από panos59
 Τρί Οκτ 04, 2011 5:19 pm
Μιμικαμ έγραψε:Ο ηθικός αυτουργός της υπόθεσης...είναι ο ΠΑΝΟΣ, αυτός έβαλε την ιδέα, λες να γνωρίζει κατι και να το κρατάει για τον εαυτό του ?????? Πάνο.... :violence-hammer: :violence-hammer: :violence-hammer: :violence-hammer: :violence-hammer: :violence-hammer: :violence-hammer:
Ένσταση! Ένσταση!
Είμαι αθώος! :( :(
Εγώ, ΟΥΔΕΠΟΤΕ δεν θα επηρέαζα κάποιον να πιπιλάει κάτι δικο μου!
και μάλιστα κυρίες ...
και μάλιστα καλές φίλες ....
Εγώ ... θυμάστε ?
την τελευταία φορά σας είχα μοιράσει μελεκούνι ροδίτικο ........

θυμάστε ????

Μελεκουνι!... Που τα μασάς! Δεν το γλύφεις!!!!!!!!!
ΗΜΑΡΤΟΝ!

Είχα βέβαια μαζί μου και ένα γλυφιτζούρι .... :-D
Για τον Πρωτόγερο ......
Εικόνα
Αλλά, τι κρίμα, , δεν ήρθε ...
και δεν (του) το πρόσφερα!

Εικόνα

υ/γ
ναι ...
όσοι δεν ήρθατε , καλό το καταλάβατε ........
χάσατε .........
έπεσε ΠΟΛΥ γέλιο!
Εικόνα
μη κλαίτε όμως... θα επαναληφθεί!
πρόβα .... ήτανε!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος panos59 την Τρί Οκτ 04, 2011 5:46 pm, έχει επεξεργασθεί 4 φορές συνολικά.
 #61192  από Μιμικαμ
 Τρί Οκτ 04, 2011 5:26 pm
Βρε καλώς τον, που εμφανίστηκε.....και είχα αρχίσει ν'ανησυχώ.....μήπως σε πείραξε το
γλυφιντζούρι της Χρύσας και αρρώστησες.... :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:

Εμείς οοοοολοι οι υπόλοιποι, αστα το γλυφιντζούρι μας έβγαλε νοκαουτ....
Χρύσα..... :violence-hammer: :violence-hammer: :violence-hammer:
φοβερή ημικρανία με τρέλανε, απ'εχθές..... :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener:
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12