• επιστολή στον υπουργό υγείας

• Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
 #57820  από ΑΝΝΑ59
 Πέμ Αύγ 11, 2011 12:40 am
savvas έγραψε:ΑΝΝΑ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 20 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΩ ΓΙΑΤΙ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕ ΤΗ ΖΕΣΤΗ ΗΜΟΥΝ ΛΑΣΠΗ.ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΑΣ ΕΡΘΕΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ.
Πού ???? Στη Βουλη ????? Ας κανονισουμε να παμε πολλα ατομα !!!!! Πες μας ωρα και σημειο συναντησης !!!!!
 #57901  από LL--MM
 Παρ Αύγ 12, 2011 10:28 am
Μετα τους τυφλούς-μαϊμούδες στη Ζάκυνθο με τις "πλασματικές συντάξεις τυφλότητας", αναφέρεται στην τιβή ότι βρίσκονται ασθματικοί-μαϊμούδες τώρα και στη Βοιωτία...

Αν και ομολογώ ότι ο αριθμός "μαιμούδων" μπορεί να είναι σεβαστός, και ότι, σε τελευταία ανάλυση, ΕΜΕΙΣ είμαστε που πληρώνουμε τις συνέπειές τους, αναρωτιέμαι κατά πόσο και εμείς οι ίδιοι, μαγνητικές-ξεμαγνητικές, δεν χαρατηριζόμαστε κατα τον ίδιο τρόπο ώς "μαϊμούδες" αφού το κράτος θα μας κάνει μήνυση, αφού πήραμε επιδόματα για τα οποία οι επιτροπές θ'αρνούνται πλέον να μας χαρακτηρίσουν ώς δικαιούχους.

Επίσης, η διάγνωση της σκπ θα καθίσταται όλο και πιό δύσκολη, από το επίπεδο των πανεπιστημιακών νοσοκομείων κιόλας, διότι, ασχέτως πάθησης, κανείς γιατρός δεν έχει συμφέρον να υποδείξει ότι είμαστε δεκτικοί επιδόματος ή σύνταξης... Το παράδειγμα χαρακτηρισμού της σκπ ώς "νευραλγίας τριδύμου" που μας ανέφερε η Αννα είναι εμφανές...

Θα μας φάνε με "αποχαρακτηρισμούς", κατά τα φαινόμενα...

Η γιαγιά η Κασσάνδρα
 #57903  από ΑΝΝΑ59
 Παρ Αύγ 12, 2011 10:47 am
LL--MM έγραψε:Μετα τους τυφλούς-μαϊμούδες στη Ζάκυνθο με τις "πλασματικές συντάξεις τυφλότητας" τώρα και στη Βοιωτία φαίνεται ότι βρίσκονται ασθματικοί-μαϊμούδες...

Αν και ομολογώ ότι ο αριθμός "μαιμούδων" μπορεί να είναι σεβαστός, και ότι, σε τελευταία ανάλυση, ΕΜΕΙΣ είμαστε που πληρώνουμε τις συνέπειες, αναρωτιέμαι κατά πόσο και εμείς δεν χαρατηριζόμαστε κατα τον ίδιο τρόπο ώς "μαϊμούδες" αφού ο Λοβέρδος θα μας κάνει μήνυση, μια και πήραμε επιδόματα και οι επιτροπές αρνούνται να μας χαρακτηρίσουν πλέον ώς δικαιούχους.

Επίσης, η διάγνωση της σκπ θα γίνεται όλο και πιό δύσκολα, από το επίπεδο των πανεπιστημιακών νοσοκομείων πλέον, διότι, ασχέτως πάθησης, κανείς γιατρός δεν έχει συμφέρον να υποδείξει ότι είμαστε δεκτικοί επιδόματος ή σύνταξης... Το παράδειγμα χαρακτηρισμού της σκπ ώς "νευραλγίας τριδύμου" που μας ανέφερε η Αννα είναι εμφανές...

Θα μας φάνε με "αποχαρακτηρισμούς", κατά τα φαινόμενα...

Η γιαγιά η Κασσάνδρα
....δεν μου χαρακτηρισαν τη σκπ σαν ''νευραλγια τριδυμου''...Απλως,οταν τους το ανεφερα σαν συμπτωμα....μια ''κυρια'' της ΥΕ,εκεινη που με εβριζε,μου λεει ''δεν φταιμε εμεις αν εσεις εχετε νευραλγια τριδυμου''.....Κι εκεινη την ωρα....πονουσα και εκλαιγα,τετοια εξαθλιωση....και σας λεω,συνασθενεις,ειναι φρικτος ο πονος....και λεω....απο μονος του αυτος ο πονος προκαλει αναπηρια....Οσο για τα υπολοιπα,συμφωνω με την Κασσανδρα.....ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ....ΛΟΙΠΟΝ!!!!!υγ.οσο για τους αναπηρους-μαϊμουδες...το εχω ξαναγραψει....ας δωσουν στη δημοσιοτητα τα ονοματα τους καθως και τα ονοματα των γιατρων ,που εδωσαν τις γνωματευσεις....κι ας παψουν να χρησιμοποιουν παρομοιες περιπτωσεις σαν αλλοθι για τον τροπο που αντιμετωπιζουν τους αναπηρους...
 #58090  από Κώστας
 Τρί Αύγ 16, 2011 12:32 am
Σάββα το ραντεβού πλησιάζει κι΄ ακόμη δεν μας έχεις πει τόπο και ώρα. Κάνε μια προσπάθεια να μας ενημερώσεις.
 #58108  από savvas
 Τρί Αύγ 16, 2011 11:46 am
ΠΑΙΔΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 3 ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ(μουδιασμα στο κεφαλι,ασταθεια,υπνιλια).ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΟΠΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ.ΔΕΝ ΜΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΠΑΩ.ΠΗΡΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΣ ΣΤΕΙΛΩ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΕ FAX ΣΗΜΕΡΑ.ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΣΥΝΕΡΘΩ ΘΑ ΜΟΥ ΚΛΕΙΣΕΙ ΑΛΛΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ.ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ.
 #58113  από LL--MM
 Τρί Αύγ 16, 2011 12:20 pm
savvas έγραψε:ΠΑΙΔΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 3 ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ(μουδιασμα στο κεφαλι,ασταθεια,υπνιλια).ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΟΠΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ.ΔΕΝ ΜΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΠΑΩ.ΠΗΡΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΣ ΣΤΕΙΛΩ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΕ FAX ΣΗΜΕΡΑ.ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΣΥΝΕΡΘΩ ΘΑ ΜΟΥ ΚΛΕΙΣΕΙ ΑΛΛΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ.ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ.

Περαστικά σου! Μήπως είναι ώση; Αν χρειάζεσαι σχήμα, ίσως έπρεπε να έχεις πάει στο νοσοκομείο νωρίτερα...

Το να σταλεί, όμως η επιστολή έτσι δεν έχει νόημα, όπως έιπαμε και πολυ νωρίτερα, και για τους λόγους που είπαμε, αντίθετα μπορούσε να είναι καταστροφικό, διότι δεν εστιάζει άμεσα σε ότι χρειαζόμαστε.

Η γιαγιά η Κασσάνδρα
 #58133  από ΑΝΝΑ59
 Τρί Αύγ 16, 2011 5:51 pm
Σαββα....περαστικα....!!!!! Σε ειδε γιατρος ??? :greetings-waveyellow:
 #58630  από LL--MM
 Πέμ Αύγ 25, 2011 2:10 pm
Aπ'όσο μας είπαν από τα δικαστήρια, στις φετεινές αποφάσεις, η γνωμοδότηση του ΚΕΣΥ δεν ισχύει, ούτε εφαρμόζεται πλέον, και έχουνε κόψει το επίδομα από ΠΑΡΑ πολλούς ομοπαθεις, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ, οι οποίοι το έπαιρναν κανονικά μέχρι σήμερα: το να πάμε με καροτσάκι είναι χοντρό, αλλά η δυσχέρεια στη βάδιση (η παραπάρεση που γνωρίζαμε) και η οποία μας εξαναγκάζει να κρατάμε δεκανίκι για να μη στρωθούμε κάτω ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΟΤ ΕΠΙΔΟΜΑ.

Η γιαγιά η Κασσάνδρα
 #58638  από ΑΝΝΑ59
 Πέμ Αύγ 25, 2011 6:09 pm
LL--MM έγραψε:Aπ'όσο μας είπαν από τα δικαστήρια, στις φετεινές αποφάσεις, η γνωμοδότηση του ΚΕΣΥ δεν ισχύει, ούτε εφαρμόζεται πλέον, και έχουνε κόψει το επίδομα από ΠΑΡΑ πολλούς ομοπαθεις, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ, οι οποίοι το έπαιρναν κανονικά μέχρι σήμερα: το να πάμε με καροτσάκι είναι χοντρό, αλλά η δυσχέρεια στη βάδιση (η παραπάρεση που γνωρίζαμε) και η οποία μας εξαναγκάζει να κρατάμε δεκανίκι για να μη στρωθούμε κάτω ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΟΤ ΕΠΙΔΟΜΑ.

Η γιαγιά η Κασσάνδρα
Πότε σταματησε να ισχυει η παραπαρεση ??? Η γνωματευση ,με βαση την οποια πηρα το επιδομα...γαι παραπαρεση γραφει....!!! ΑΛΛΑΞΑΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ??? υγ.περασα απο επιτροπες, παραπομπες κλπ ,στο διαστημα απο Νοεμβρη 2010 μεχρι Φλεβαρη 2011 !!! Αρχισα να πληρωνομαι τον Απριλη 2011 !
 #58669  από LL--MM
 Παρ Αύγ 26, 2011 11:11 am
ANNA ΔΕΣΠΟΤΟΠΟΥΛΟΥ έγραψε:
LL--MM έγραψε:Aπ'όσο μας είπαν από τα δικαστήρια, στις φετεινές αποφάσεις, η γνωμοδότηση του ΚΕΣΥ δεν ισχύει, ούτε εφαρμόζεται πλέον, και έχουνε κόψει το επίδομα από ΠΑΡΑ πολλούς ομοπαθεις, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ, οι οποίοι το έπαιρναν κανονικά μέχρι σήμερα: το να πάμε με καροτσάκι είναι χοντρό, αλλά η δυσχέρεια στη βάδιση (η παραπάρεση που γνωρίζαμε) και η οποία μας εξαναγκάζει να κρατάμε δεκανίκι για να μη στρωθούμε κάτω ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΟΤ ΕΠΙΔΟΜΑ.
Πότε σταματησε να ισχυει η παραπαρεση ??? Η γνωματευση ,με βαση την οποια πηρα το επιδομα...γαι παραπαρεση γραφει....!!! ΑΛΛΑΞΑΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ??? υγ.περασα απο επιτροπες, παραπομπες κλπ ,στο διαστημα απο Νοεμβρη 2010 μεχρι Φλεβαρη 2011 !!! Αρχισα να πληρωνομαι τον Απριλη 2011 !
Mεταξύ του "άλλαξαν" και του "δεν εφαρμόζονται", ποιά είναι ακριβώς η διαφορά; :confusion-seeingstars:
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12