• Εκπαιδευτικοι....τι γινεται???

• Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
 #26507  από maestro
 Πέμ Απρ 29, 2010 5:11 pm
ΝΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ άρθρο 39 παρ. 4 του ν. 3794 /2009 (ΦΕΚ 156 Α΄)
 #26510  από maestro
 Πέμ Απρ 29, 2010 5:31 pm
ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΧΗ ΝΑ ΙΣΧΥΣΕΙ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΦΥΣΙΚΑ!!!
 #26576  από nikol
 Παρ Απρ 30, 2010 11:19 am
Αγαπητοι συναδελφοι...στην παθηση κυριως, ;)

Η αληθεια ειναι οτι εχω αρχισει κ αγχωνομαι...!Αγχωνομαι γιατι δεν βλεπω τιποτα το θετικο στην ολη ιστορια κ ιδιως με την "πολυμπουρδα", οπως ανεφερε κ η Ευτυχια.
Μια πολυ καλη μου φιλη,καθηγητρια γερμανικων, μου ειπε οτι ακουσε οτι η εξτρα μοριοδοτηση σε εμας,λογω παθησης θα ισχυει μονο αν εχουμε επιτυχια στον ΑΣΕΠ!!!
Απο την αλλη απλα ελπιζω οτι αν οντως κατευθυνομαστε προς τα ευρωπαικα προτυπα, γιατι ετσι πιστευεται, Τα ατομα με αναπηρια θα εχουν ιδιαιτερα ευννοικη μεταχειριση. Που σαφως ειναι υπερ μας! Ολα αυτα βεβαια με την προυποθεση οτι.... ΔΕΝ θα ΟΔΗΓΗΘΟΥΜΕ σε ΠΤΩΧΕΥΣΗ!!!!!! Μηπως τελικα το ιδιο μας το κρατος...,μας διωχνει με τον τροπο του???
 #26580  από theoni
 Παρ Απρ 30, 2010 12:24 pm
Παιδιά καλησπέρα, κι εγώ αναπληρώτρια είμαι και δεν ξέρω τι θα γίνει φέτος, έχω χάσει κι εγώ την μπάλα...Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί πρέπει κάθε χρόνο να καταθέτουμε χαρτί από την νομαρχία λες και θα αλλάξει κάτι...Πέρσι δεν είχα προυπηρεσία και ήμουν πρώτη στον πίνακα χωρίς, στον γ δηλαδή. Φέτος που απέκτησα 9 μήνες θα μπω πρώτη στον πίνακα β?Ποιος είναι ο πίνακας α?Ό,τι να ναι...
 #31696  από maestro
 Πέμ Ιουν 24, 2010 11:34 am
Υποβάλλονται αιτήσεις για αναπληρωτές και ωροσμίσθιους εκπαιδευτικούς
http://www.proslipsis.gr/cmCat_treePrd. ... rdid=10333
 #31698  από Ευτυχία
 Πέμ Ιουν 24, 2010 11:42 am
maestro έγραψε:Υποβάλλονται αιτήσεις για αναπληρωτές και ωροσμίσθιους εκπαιδευτικούς
http://www.proslipsis.gr/cmCat_treePrd. ... rdid=10333
μπράβο maestro :)

κ εδω http://www.pde.gr/forum/index.php?page=1622
 #31796  από maestro
 Παρ Ιουν 25, 2010 11:08 am
ΟΛΑ ΚΑΛΑ,
ΣΤΑ ΠΕΡΣΙΝΑ ΠΡΟΤΥΠΑ,
ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΘΕΣΕΩΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ & ΩΡΟΜΙΣΘΙΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ α'βαθμια εκπαιδευση για καποιες ειδικοτητες (π.χ. ΠΕ20)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος maestro την Παρ Ιουν 25, 2010 11:12 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #31855  από Ευτυχία
 Παρ Ιουν 25, 2010 4:08 pm
καταθέσατε την αίτηση?..εγω ακόμα.. αυτο το καινούριο σύστημα α.μ.ω (αναπληρωτές μειωμένου ωραρίου) με εχει μπερδέψει αρκετά..
αναρωτιέμαι αν αξίζει το κόπο..
κάποιοι συνάδελφοι λενε να μη δηλώσουμε καθόλου α.μ.ω είναι σα να.. "βάζουμε τρικλοποδιά στην εξέλιξη κ τα επαγγελματικά μας δικαιώματα"

ειλικρινά δε ξέρω τι να κάνω.......κλίνω πιο πολυ στο να δηλώσω μόνο α.κ.ω.
εσείς?

κ μια ερώτηση για όποιον γνωρίζει..δεν εχω περάσει ακόμα υγειονομική επιτροπή.. εχω μόνο γνωμάτευση απο κρατικό νοσοκομείο- συμφωνα με την εγκύκλιο καλύπτομαι προσωρινά με αυτό το χαρτι εως 6 μήνες οποτε κ θα πρέπει να καταθέσω γνωμάτευση απο επιτροπη

η ερώτηση μου ισως φανεί.. χαζή ..ομως.. τι θα γίνει στην επιτροπή? εννοω , αλλάζει κάτι στη γνωμάτευση? τι περιμένουν δηλ. να εχω θεραπευτεί :? :shock: εχει να κάνει με το ποσοστό αναπηρίας?
εχω μπερδευτεί πολυ, :? νομίζω φαίνεται στο τρόπο που γράφω.............
σας παρακαλώ ..τα φώτα σας..
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 14