• ΩΣΗΗ?

• Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
 #24806  από costas
 Δευ Απρ 12, 2010 9:32 pm
sou έγραψε:Αισθάνομαι την ανάγκη να απολογηθώ για την "ξινίλα" μου.
Καταλαβαίνω τι λες , έχεις δίκια , αλλά...... άσε τον κόσμο να είναι αισιόδοξος!!!!
Εξάλλου σε μεγάλο ποσοστό σε όλες τις ασθένειες ξεπερνιούνται με την αισιοδοξία και μόνο με την αισιοδοξία!!! Μην απογοητεύεις τον κόσμο , είναι και η ασθένεια που αν σε πάρει απο κάτω..... Τέλος πάντων ... φεύγω καμιά 10αριά μέρες με την μηχανή μου για αλητεία στην Αθήνα και για να δω τα τελευταία μπασκετικά και ποδοσφαιρικά θεάματα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Γειά σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 #25037  από efi
 Πέμ Απρ 15, 2010 12:56 am
sou έγραψε:
efi έγραψε:de mas prosteteyei mono 30%....perisotero......polu perisotero......otan kaneis interferonh h opoia wsh xtypaei se aythn k oxi ston organismo sou....isws na einai apo th psixologia sou omws ayto me ta podia sou....uposynhdhta.....ayto einai pou de prostateyei katholou na 3ereis...
Αυτό για την ιντερφερόνη από πού προκύπτει; Και μην το παρακάνουμε με την ψυχολογία...
efi έγραψε:kala sygnwmh kale mou....kalh mou...de 3erw ti eisai(antras h gynaika)gt den allazeis giatro?h episthmh exei e3elixtei toso.....me troma3es ligo me ayta ta ragdaia pou eipes.....den nomizw na einai etsi...einai apla mh sou tyxei...
Όταν λες έχει εξελιχτεί η επιστήμη τι εννοείς; Γιατί και πριν 15 χρόνια τα ίδια με σήμερα κάναμε. Άλλοι χειροτερεύουν, άλλοι καλυτερεύουν και άλλοι μένουν ίδιοι. Πολύ αισιόδοξη χωρίς αντίκρυσμα σε βλέπω.
prin 15 xronia yphrxan oi interferones?
 #25039  από efi
 Πέμ Απρ 15, 2010 1:02 am

Αυτή δεν έχει να κάνει με συνασθενείς, αλλά με όσους ιατρούς μας παραπληροφορούν εσκεμμένα. Πραγματικά ψυχοπλακώνομαι όταν βλέπω συνασθενείς να υποφέρουν από νόσο και φάρμακα, ενώ όλο αυτό θα μπορούσε απλά να έχει αποφευχθεί αν ο τρόπος που σαν κοινωνία προσεγγίζαμε την έρευνα ήταν διαφορετικός και δεν φιμώναμε όσους ερευνητές διαφωνούσαν μετατρέποντάς τους σε γραφικούς.

Είμαι εντελώς απηυδησμένος τόσα χρόνια και με πιάνει το παράπονο: Γιατί δεν γινόταν να είχα εγχειριστεί τότε και έπρεπε να φτάσω ως εδώ;;; Δεν θέλω κανένας άλλος να αποκτήσει αναπηρία επειδή ο γιατρός είναι στενοκέφαλος.

Και πάλι, με συγχωρείτε για τον τόνο μου.
den hrthame se ayto to bromwforroum gia na malwnoume alla gia antalasoume apospeis......sigoura egw 3erw ti pernas....gt to pernaw kai egw h idia...k pistepse me einai k mena dyskolos o dromos mou....epomenws otan milaw gia thn atimh psixologia einai gt de mporoume n kanoume tpt allo....
 #25041  από efi
 Πέμ Απρ 15, 2010 1:05 am
costas έγραψε:
Καταλαβαίνω τι λες , έχεις δίκια , αλλά...... άσε τον κόσμο να είναι αισιόδοξος!!!!
Εξάλλου σε μεγάλο ποσοστό σε όλες τις ασθένειες ξεπερνιούνται με την αισιοδοξία και μόνο με την αισιοδοξία!!! Μην απογοητεύεις τον κόσμο , είναι και η ασθένεια που αν σε πάρει απο κάτω..... Τέλος πάντων ... φεύγω καμιά 10αριά μέρες με την μηχανή μου για αλητεία στην Αθήνα και για να δω τα τελευταία μπασκετικά και ποδοσφαιρικά θεάματα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Γειά σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pes ta gt emena de me akouei kanenasssssss....
 #26664  από evaggelia12
 Κυρ Μάιος 02, 2010 12:04 pm
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!ΤΕΛΙΚΑ ΗΤΑΝ ΩΣΗ ΣΕ ΕΝΕΡΓΟ ΦΑΣΗ 1 ΣΤΟΝ ΑΥΧΕΝΑ 2 ΣΤΗΝ ΘΩΡΑΚΙΚΗ
ΟΧΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΕΣ.ΠΡΙΝ 10 ΜΗΝΕΣ Η ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΕΣΤΙΑ 3,5 ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ 1,5.
ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΚΑΙ 8 ΜΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΙΝΤΕΡΦΕΡΟΝΗ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΘΑΥΜΑ ΣΕ ΕΜΕΝΑ.
5 ΜΕΡΕΣ ΚΟΡΤΙΖΟΝΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ ΒΓΗΚΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ.
ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΟΥ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΣΧΗΜΑ.ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΣΕ 3 ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΚΑΝΩ ΠΑΛΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΘΑ ΚΑΝΩ.ΔΙΑΒΑΖΩ ΔΙΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΠΑΘΗΣΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΕΧΕΙ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ.
ΙΣΩΣ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΤΡΟΦΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΥΜΠΑΚΙ ΠΟΥ ΣΕ ΕΜΑΣ
ΑΝΑΒΕΙ ΟΠΟΤΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΑ ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΑΝ ΥΣΧΙΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΟ.ΕΓΩ ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΙΣ ΕΚΟΨΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΡΟΦΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΟΤΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ.ΑΛΑΤΙ ΖΑΧΑΡΗ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ
ΑΜΥΛΟ ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ.ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΕΑΣ 1 ΦΟΡΑ ΚΑΘΕ 15 ΜΕΡΕΣ.
Η ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΜΟΥ ΠΡΙΝ ΗΤΑΝ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΓΛΥΚΑ ΣΟΥΦΛΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ!!!!! ΕΤΡΩΓΑ ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ
ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΒΟΗΘΗΣΕ.
ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΚΑΤΑΠΙΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΣΚΛΗΡ.ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΤΡΩΓΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ...
 #26665  από Κατερίνα
 Κυρ Μάιος 02, 2010 12:22 pm
evaggelia χαίρομαι πολύ που είσαι καλύτερα!!!!
Είναι μια αλήθεια πως ούτε λίγο ούτε πολύ,δεν προσέχουμε την διατροφή μας...
Εγώ προσωπικά δεν προσέχω καθόλου!Ούτε το κάπνισμα δεν έχω κόψει ακόμα! :oops:
Καλή ανάρρωση σου εύχομαι!!!
 #26667  από evaggelia12
 Κυρ Μάιος 02, 2010 12:57 pm
ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΠΝΙΖΩ!!!!!ΠΡΙΝ ΜΑΘΩ ΚΑΠΝΙΖΑ 2,5 ΠΑΚΕΤΑ ΤΩΡΑ ΚΑΠΝΙΖΩ 1 ΠΑΚΕΤΟ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΤΑΣΩ ΤΑ 10.ΕΝΑ ΕΝΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ.
Ο ΚΑΠΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΞΙΚΟΣ.
 #26670  από litsaM
 Κυρ Μάιος 02, 2010 1:32 pm
καλημερα κι απο εμενα.πρωτα απο ολα θελω να ζητησω συγγνωμη απο το σταυρο γιατι του το παραεπαιξα αισιοδοξη σε ενα αλλο θεμα σε σχεση με τα φαρμακα και τους γιατρους.ειχε δικιο σε ολα.δυστυχως ειναι ασχετοι οι περισοτεροι και μας εχουν πειραματοζωα.σιγουρα βοηθαει η αισιοδοξια (πιο αισιοδοξο ατομο απο εμενα δεν υπηρχε :) )αλλα οταν εχεις ηλιθιους γιατρους που δεν μπορουν να καταλαβουν την ωση απο παρενεργειες φαρμακων και σε φτανουν σε σημειο να μην μπορεις να περπατησεις ...τι να πω πια συμφωνω με τον σταυρο και του ζηταω συγγνωμη που τον αποπηρα την αλλη φορα :)
 #26679  από alex81
 Κυρ Μάιος 02, 2010 4:08 pm
θελω πολυ η θεωρεια zamboni να ειναι αλιθινη και πιστευω οτι ολοι μας που πασχουμε απο ΣΚΠ,δυστηχως ομως ακομα δεν υπαρχουν σιγουρα αποτελεσματα και πιστευω οτι θα περασει καιρος για να αποδειχτει οτι εχει δικαιο(αν τελικα εχει)ως τοτε καλως η κακως εχουμε τα φαρμακα να στειριζουμε τις ελπιδες (ισως ψευτικες),δεν ξερω αν τα φαρμακα κανουν κατι δεν ξερω αν υπαρχουν γιατι εξυπηρετουν συμφεροντα αλλα πιστευω απο αθτα τα λιγα που εχω διαβασει οτι η εξελιξη της ασθενειας πριν την υπαρξη των φαρμακων ηταν διαφορετικη!υπαρχουν φυσικα και περιπτωσεις που αυτα δεν εκαναν τιποτα και η κατασταση των ασθενων χειροτερεψε,υπαρχουν ομως και αυτοι που με τα φαρμακα καταφεραν να εχουν καλα αποτελεσματα!ενας απο τους γιατρους που επισκεφτηκα οταν εμαθα οτι εχω ΣΚΠ μου ειπε οτι ειναι μια αρρωστια μοιαζει με τα δακτυλικα αποτυπωματα ειναι διαφορετικη για το καθενα!μην κατηγορουμε τα φαρμακα και ας εχουμε και στο μυαλο μας και τον ZAMBONI γιατι σιγουρα μια βαση υπαρχει σε ολο αυτο που λεει!
 #26681  από georgeand
 Κυρ Μάιος 02, 2010 5:05 pm
evaggelia12 έγραψε:ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΠΝΙΖΩ!!!!!ΠΡΙΝ ΜΑΘΩ ΚΑΠΝΙΖΑ 2,5 ΠΑΚΕΤΑ ΤΩΡΑ ΚΑΠΝΙΖΩ 1 ΠΑΚΕΤΟ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΤΑΣΩ ΤΑ 10.ΕΝΑ ΕΝΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ.
Ο ΚΑΠΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΞΙΚΟΣ.
καπνιζετε τωρα που μπορειτε γιατι σε λιγο που θα παει 6 ευρο το πακετο δεν θα μπορουμε ουτος η αλλος.χε....χε....χε.. :lol: :lol: