• γεια....

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #20577  από Νικολέττα
 Δευ Μαρ 08, 2010 11:06 pm
Να ρωτήσω κάτι βρε παιδιά? Όταν παίρνεις κορτιζόνη δεν κάνει να τρως αλάτι. ΟΚ καταλαβαίνω το γιατι. Ζάχαρη όμως γιατί δεν κάνει?
 #20581  από Maraki1
 Δευ Μαρ 08, 2010 11:09 pm
mhpws eixes anebasmeno zaxaro....isws giauto h korntizonh anebazei to zaxkaro
paidia oti thelete gia farmaka mporeite na me rwtate panw sthn farmakeutikh spoudazw ;)
 #20585  από Νικολέττα
 Δευ Μαρ 08, 2010 11:11 pm
Δεν νομίζω... μου είπαν μακριά από αλάτι και ζάχαρη! Τι να σου πω... πάντως πολύ έχω πεθημήσει μία σοκολατίτσα!
 #20587  από Maraki1
 Δευ Μαρ 08, 2010 11:17 pm
mporeis na elenkseis tis eksetaseis aimatos k na deis poso sakxaro eixes ama eixes panw apo to fusiologiko gia na sigoureuteis na s fugei k esena h periergia k na peis k emas ;) na kseroume ... sto lew giati tuxainei na exei h oikogeneia m klhronomikotita sto sakxaro :cry: dustuxws
 #20592  από Maraki1
 Δευ Μαρ 08, 2010 11:21 pm
opote eisai kala me to sakxaro s... polu xairomai :D mprabo sou .. opote tha einai kati allo mporeis na rwthseis ton giatro s loipon gia na sou pei sigoura k na afisoume emeis tis upotheseis ... ;)
 #20593  από Νικολέττα
 Δευ Μαρ 08, 2010 11:24 pm
Όταν μάθω θα σου πω σίγουρα... απλά έλεγα μήπως κάποιος ήξερε τον λόγο!! :P
 #20594  από LL--MM
 Δευ Μαρ 08, 2010 11:24 pm
Βρέ καλως τις παλιές και καινούριες... ΖΗΤΩΩΩΩ, ΓΥΡΙΣΕ ΚΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ!!! :D Καλώς όρισες Νικολέτα! Όχι, δεν είσαι υπερβολική, η κατάσταση, όμως είναι :roll: :mrgreen: Δυστυχώς, η ζάχαρη κατακρατάει τα υγρά ακομα περισσότερο κι από το αλάτι :cry: :cry: :cry: Να είστε όλες καλά! :D
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος LL--MM την Τετ Μαρ 10, 2010 10:59 pm, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
 #20612  από litsa
 Δευ Μαρ 08, 2010 11:46 pm
γεια!
δεν εισαι υπερβολική ... και εγω μεχρι να συνηθίσω, επαθα απο φοβίες, πανικό και ότι άλλο φανταστείς..

η ζαχαρη απαγορεύεται γιατί σε συνδυασμό με την κορτιζόνη ανεβάζει το ζάχαρο και δεν το θέλουν οι γιατροί ..
οπως επίσης το πολύ ψωμί και τα πολλά ζυμαρικά - μακαρόνια έτρωγα πολύ λίγα ..

υπομονή θα περάσει ..
Μαρακι1 καλωςστηνε και σένα..
μόνο γραφε αν μπορείς με ελληνικούς χαρακτήρες ... τα γρικλισσ ειναι .... κουραστικά!!
φιλιά πολλά !!!!!!!!! :D :D :D :D
 #20681  από Maraki1
 Τρί Μαρ 09, 2010 12:32 pm
νικολετα ειδες το λεει κ αλλος αυτο με την κορντιζονη ;) :P
λιτσα θα προσπαθησω να γραφω με ελληνικους χαρακτηρες γιατι εχω συνιθησει σε λατινικους λογο facebook k msn :!: