• Εγκρίθηκε φάρμακο με κάνναβη στην Ιταλία

• Η τελευταίες εξελίξεις και νέα επικαιρότητας γύρω από την πάθηση της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Η τελευταίες εξελίξεις και νέα επικαιρότητας γύρω από την πάθηση της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #27633  από FANTOMAS
 Δευ Μάιος 17, 2010 4:41 pm
Γιατι ρε παιδια να περνουμε χαπακια και υποκαταστατα :o οταν υπαρχει στην φυση το γνησιο :lol: . :mrgreen:
 #28053  από geor.gia
 Σάβ Μάιος 22, 2010 8:33 pm
αργησα να το δω!!!!! αυτο το ειχε διαβασει καπου και ο αντρας μου. οτι δηλαδη κανει καλο η ινδικη καναβις... λετε εμεις οι ανεργοι να κανουμε συνεταιριστικες φυτειες...? :lol:
 #28055  από LL--MM
 Σάβ Μάιος 22, 2010 8:56 pm
Δυστυχώς όχι, γιατί ο ποινικός νομοθέτης επινόησε ένα λαχανικό που ονομαζεται "νόμος περί ναρκωτικών"... :twisted: Αφήστε να πάνε στη φυλακή αυτοί που θα μας πουλήσουν τα χάπια αυτά, αν βγούν στην αγορά δίχως την ανάλογη άδεια :mrgreen:
 #28057  από βικυ
 Σάβ Μάιος 22, 2010 9:12 pm
geor.gia έγραψε:αργησα να το δω!!!!! αυτο το ειχε διαβασει καπου και ο αντρας μου. οτι δηλαδη κανει καλο η ινδικη καναβις... λετε εμεις οι ανεργοι να κανουμε συνεταιριστικες φυτειες...? :lol:
Λες? Μπααααααααααα....χεχεχε

Ασε γιατι δεν αντεχω την φυλακη.....εχει δικιο η LL-MM....που να τρεχουμε στον κορυδαλλο καλοκαιριατικα.....δεν θα εχει και κλιματισμο......χαλια.....πολυ ζεστη! :lol: :lol:
 #28058  από geor.gia
 Σάβ Μάιος 22, 2010 9:23 pm
... αν το ενταξουμε στις βιολογικες καλλιεργειες? :?: :roll:
 #28065  από LL--MM
 Σάβ Μάιος 22, 2010 10:58 pm
Ίσως μας στέιλουν στο περβεντάριο της Άμφισσας... Δεν ξέρω όμως αν αναγνωρίζεται ως αγροτική για να κάνουμε τη μιση ποινή :P