• Τρία νέα φαρμακευτικά σκευάσματα :

• Η πάθηση της Χρόνιας Εγκεφαλονωτιαίας Φλεβικής Ανεπάρκειας, η θεωρία της και η θεραπεία της.
Η πάθηση της Χρόνιας Εγκεφαλονωτιαίας Φλεβικής Ανεπάρκειας, η θεωρία της και η θεραπεία της.
 #22600  από soulla
 Κυρ Μαρ 21, 2010 1:50 pm
όλα να πάνε καλά κώστα εύχομαι να είναι η αρχή για κάτι καλό :D περιμένουμε νέα πότε θα πας :?: είναι σίγουρα ακίνδυνο :?:
σου στέλνω όλη την θετική ενέργεια και τον θεό να είναι δίπλα σου
περιμένουμε νέα ΚΑΛΑ
 #22610  από soulla
 Κυρ Μαρ 21, 2010 8:34 pm
γεια σου σταύρο πριν πόσο καιρό έκανες την διάγνωση και πότε κάνατε το άνοιγμα της φλέβας ή των φλεβών και αν θες να μας πεις αν είχες αισθητικά ή κινητηκά προβλήματα και αν είδες βελτίωση
 #22632  από litsa
 Κυρ Μαρ 21, 2010 11:05 pm
να ρωτήσω κάτι?? έχει σχέση το αν εχουμε αναιμία?
εγώ συνέχεια (μια φορά ανά ετος) αναγκάζομαι να παιρνω σίδηρο...

λες sou να εχουν σχεση και να εχει επικαθήσει στο ΚΝΣ ??
ρωτάω εσένα γιατί ποιο πολλά θα μου πεις απο τους ''καταρτισμένους''!!!!!!

ευχαριστώ εκ των προτέρων ..
 #22636  από soulla
 Κυρ Μαρ 21, 2010 11:18 pm
ένα θέλω να πω ότι οι γιατροί είναι οι χειρότεροι φάρα ανθρώπων και είναι δύσκολο και για μένα να τους ξαναεμπιστευτώ θέλω τόσο να επαλυθευτούν όλα αυτά και να τότε να δω τα μούτρα τους :o όλοι θέλουμε να πιστέψουμε σε κάτι να ενθουσιαστούμε να αισθανθούμε ότι η ζωή μας έχει νόημα και ότι είμαστε και ουσιαστικά χρήσιμοι ;) πως μπορούν να κοιτάζουν τον εαυτό τους στον καθρέφτη και να μην τον φτύνουν :o σίγουρα είμαι θύμα της σκλήρυνσης αλλά πιο πολύ είμαι θύμα των γιατρών και όλων εκείνων που δεν καταλαμβαίνουν και έχουν την εύκολη λύση να το ρίχνουν στην κατάθλιψη
ευχαριστώ σταυρό για τις απαντήσεις σου συνέχισε να προσπαθείς είναι ωραίο να ξέρεις ότι έκανες ότι πιο καλό μπορούσες και για σένα και για τους γύρο σου
 #22642  από litsa
 Κυρ Μαρ 21, 2010 11:33 pm
παιδιά την κατάθλιψη μην την υποτιμάτε... ειναι συνέπεια της σκλήρυνσης και των οποιων πιθανών προβλημάτων μας προκαλεί η σκπ..

χρειαζεται βοήθεια και κατανόηση, πράγμα που τσεκαρισμένο και απο ψυχίατρο, δεν παραδεχονται οι νευρολόγοι ...γιατί απλά νομίζουν ότι ειναι ΄ΘΕΟΙ...

αλλά αν τύχεις σε ένα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟ ψυχίατρο και θέλεις ΓΙΝΟΝΤΑΙ και ΘΑΥΜΑΤΑ!!!!

η σκπ ειναι δύσκολη και επίπονη απο μόνη της λόγω και του βαριού ονόματος που την ακολουθεί, αλλά και λόγω των πραγματικών προβλημάτων που δημιουργει..
το χειρότερεο βέβαια είναι ότι ειναι εξελίξιμη και ακόμα και στις φάσεις που δεν εχουμε κανένα απολύτως πρόβλημα, αυτή με το παραμικρό μας κοινητοποιεί, με ότι αυτό συνεπάγεται ....

ειναι μεγάλη ιστορία.... και χρήζει μεγάλης συζήτησης..
:D :D :D :D
 #22671  από κωστας
 Δευ Μαρ 22, 2010 9:54 am
θεωρω οτι η εξεταση ειναι σημαντικη,το θεμα ειναι να βρεθει το προβλημα και η αγγειοπλαστικη δεν με απασχολει ουτε με φοβιζει και εννοειται οτι θελω να μεινω ξυπνιος για να δω την μεθοδο,αν ξερω οτι θα με βοηθησει εστω και λιγο ας μου κανουν και βασανιστηρια!αφου να φανταστειται οταν δοκιμασα να κανω μελισσοθεραπεια εκανα σπιτι μου 8 τσιμπηματα μερα παρα μερα!την εξεταση θα την κανω την τεταρτη και ελπιζω να γινει σωστα και να βρεθει κατι!το μεγαλυτερο προβλημα που εχω ειναι η πολυ εντονη σπαστικοτητα η οποια προκαλει σοβαρα προβληματα βαδισης,ισορροπιας ακομα και δυσκολια ουρησης!παντος ελλειψη σιδηρου εχω και'γω δεν ξερω αν αυτο σχετιζεται!τα λεμε την τεταρτη παδια να'στε ολοι καλα!think positive!
 #22718  από Μαριάννα
 Δευ Μαρ 22, 2010 5:29 pm
Σου εύχομαι καλη τυχη και όλα να πάνε καλα!

Αμην και ποτε περιμενω και για τον αντρα μου να γινει αυτη η εξεταση!
 #22913  από κωστας
 Τετ Μαρ 24, 2010 5:04 pm
γεια σας παιδια !πηγα το πρωι και γυρισα πριν λιγο,πολυ ταλαιπωρια!λοιπον εκανα υπερηχο εσω σφαγιτιδων και σπονδυλικων φλεβων!ο ακτινολογος ηταν γατερμαν πληρως ενημερωμενος εδω και χρονια και γνωστης του πρωτοκολλου!η εξεταση κρατεισαι κανενα τεταρτο και κατι!σας γραφω την γνωματευση συμπερασματικα:σημαντικη διαφοροποιηση των κυματομορφων DOPPLER μεταξυ της αριστερας και της δεξιας εσω σφαγιτιδος φλεβας,ευρυματα τα οποια θα πρεπει να συνεκτιμηθουν και να αξιολογηθουν με την πραγματοποιηση πλεον και την επιβεβαιωση πιθανης στενωσης με μαγνητικη φλεβογραφια τραχηλου και μαγνητικη εγκεφαλου στα πλαισια υπαρξης πιθανης νοσου CCVIC σε ασθενεις με σκπ!επισης ειδε μια σημαντικη διαφορα ροης αιματος στις αριστερες και δεξιες σπονδυλικες φλεβες !πολυ ενθαρρυντικα αποτελεσματα και μου ειπε οτι εχουν παει ερκετα ατομα με σκπ και στο 66% περιπου υπαρχει στενωση στην αριστερη σφαγιτιδα και των υπολοιπων αλλου!επισης μου μιλησε και για μια αγγλιδα η οποια μετα την αγγειοπλαστικη(ειχε στενωση στην αριστερη σφαγιτιδα) ενω στην αρχη πηγε με καροτσι μετα πηγε περπατοντας!δεν τρελαινομαι απο χαρα αλλα σημερα μου δοθηκαν πολλες ελπιδες για κατι καλυτερο επιτελους!καλο ειναι να παει οποιος μπορει για μια εξεταση,σιγουρα υπαρχει συσχετιση!να'σται καλα παιδια ,υπαρχει ελπιδα και χωρις να γινουμε πειραματοζωα!
 #22915  από βάλια
 Τετ Μαρ 24, 2010 5:41 pm
καλησπέρα κώστα :)!ενθαρρυντικά νέα.. αν μπορείς πες μας πώς μπορούμε να βρούμε αυτό τον γιατρό και τη διαδικασία που χρειάστηκε να κάνεις μέχρι να εξεταστείς.Έδωσες πολλά χρήματα;
 #22916  από soulla
 Τετ Μαρ 24, 2010 6:08 pm
μπράβο κώστα είμαι πολύ χαρούμενη τώρα ποιο θα είναι το επόμενο σου βήμα :?:
σίγουρα μας δίνει καποιες ελπίδες και είναι σίγουρο ότι αυτό χρειαζόμαστε για να συνεχίσουμε :lol: ένα ένα τα σκαλιά και σίγουρα κάπου θα φτάσουμε ;) αν θέλεις μας λες και πόσα σου κόστισε και αν αποφασίσουμε θα μας δώσεις περισσότερες λεπτομέριες :?:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7