• εξωιδριματικο επιδομα/ταλεποριας

• Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
 #17905  από βικυ
 Τετ Φεβ 17, 2010 4:13 pm
anni εβγαλα καρτα ανεργιας με την αποφαση της επιτροπης απο ΙΚΑ για την αναπηρια 67%
Δεν ξερω αν χρειαζεται καποιο ποσοστο συγκεκριμενο μονο οτι θελουν χαρτι απο την συγκεκριμενη επιτροπη.Θελουν επισης φωτοτυπια εκκαθαριστικου εφοριας, ταυτοτητας, βιβλιαριου ασθενειας(την θεωρηση ).Αν δουλευες χαρτι απολυσης ή οικειοθελους αποχωρησης.
Την καρτα δεν την θεωρω καθε μηνα λογω ΑΜΕΑ.Μου ειπαν πως κατα καιρους βγαινουν θεσεις εργασιας στον ευρυτερο δημοσιο τομεα για ΑΜΕΑ για αυτον τον λογο εβγαλα καρτα.
 #17942  από sia_thessal
 Τετ Φεβ 17, 2010 11:23 pm
georgeand έγραψε:ΠΑΣΧΩ ΑΠΟ ΣΚΠ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΞΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΠΕΡΑΣΑ ΑΠΟ ΥΓ. ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΧΟΡΗΓΗΘΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΟΗΤΟ ΕΞΩΙΔΡΙΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΔΟΜΑ.ΚΑΙ ΕΝΩ ΣΧΕΔΟΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΣΤΑΘΩ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΟΥ ΜΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ 50% ΚΑΙ ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΙ ΣΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΜΟΥ ΠΕΡΙ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΜΠΙΠΤΕΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 1140/81 ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΒΡΗΚΑ ΟΤΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΑΥΤΟΣ ΑΦΟΡΑ ΑΤΟΜΑ ΑΝΙΚΑΝΑ ΠΡΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟΙ ΜΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ

Να κάνεις ένσταση γιατί το δικαιούσαι ακόμη και αν εργάζεσαι. Αυτός ο ν. είναι παλιός έγιναν τροποποιήσεις και το δικαιούμαστε και όσοι εργαζόμαστε είναι επίδομα συντήρησης ουσιαστικά διότι με τον μέσο μισθό που παίρνουμε οι περισσότεροι δεν είναι δυνατόν να αντιμετωπίσουμε και τις συνέπειες τις ασθένειας ΗΜΑΡΤΟΝ!!!
 #24330  από anna1290
 Πέμ Απρ 08, 2010 11:03 am
Παιδια καλημερα και Χρονια Πολλα!Ηθελα να ρωτησω αν ξερει καποιος ποσα χρηματα παιρνεις το μηνα απο το παραπληγικο επιδομα καθαρα χωρις να εισαι δημοσιος υπαλληλος με 67% και ανω.
 #24429  από georgeand
 Παρ Απρ 09, 2010 7:55 am
anna1290 έγραψε:Παιδια καλημερα και Χρονια Πολλα!Ηθελα να ρωτησω αν ξερει καποιος ποσα χρηματα παιρνεις το μηνα απο το παραπληγικο επιδομα καθαρα χωρις να εισαι δημοσιος υπαλληλος με 67% και ανω.
ειναι περιπου 500e το μηνα απο το ικα γιαυτους που εργαζουντε, αλλα υπαρχει πιθανοτητα να παρεις 67% απο την επιτροπη και να ΜΗΝ σου δωσουν το επιδομα εγω ταλεπορουμε με τις επιτροπες ικα νομαρχιας κτλ απο περυση και το μονο που καταφερα εινα ενα 67% για μορια στο οαεδ που μου το εδωσαν με μονη ευκολια προφανος γιατι ειναι ανεξοδο γιατο περιβοητο ικα
αλλα απαρετιτη προηποθεση για να το παρεις ειναι το 67% της Αμιας η' Β'μιας επιτροπης
 #24580  από Νικολέττα
 Σάβ Απρ 10, 2010 3:54 pm
καλησπέρα! δεν έχω καταλαβει ακριβώς. Μπορουμε να πάρουμε κάποιο επίδομα? Τι προυποθέσεις χρειάζονται? είμαι κι εγώ δημόσιος υπάλληλος αλλά ήξερα μόνο πως μπορείς να βγεις στη σύνταξή με 15ετία και πως προσαυξάνεται η κανονική άδεια 6 μέρες. μήπως ξέρετε που μπορώ να βρω πληροφορίες σχετικά?
 #24581  από Μαριάννα
 Σάβ Απρ 10, 2010 4:10 pm
Νικολέττα έγραψε:καλησπέρα! δεν έχω καταλαβει ακριβώς. Μπορουμε να πάρουμε κάποιο επίδομα? Τι προυποθέσεις χρειάζονται? είμαι κι εγώ δημόσιος υπάλληλος αλλά ήξερα μόνο πως μπορείς να βγεις στη σύνταξή με 15ετία και πως προσαυξάνεται η κανονική άδεια 6 μέρες. μήπως ξέρετε που μπορώ να βρω πληροφορίες σχετικά?

Πηγαίνεις στην Α βαθμια κάνεις αίτηση για το παραπληγίας και για το επιδομα κίνησης να κάνεις και θα περιμένεις να σε καλέσουνε για να περάσεις απο επιτροπή και αν σε βγάλουν 67% το παίρνεις αλλά το κίνησης είναι 80% Ρωτα και θα σου πουν
 #24662  από Konstantina
 Κυρ Απρ 11, 2010 1:03 am
Καλησπέρα και χρόνια πολλά

Μην ταλαιπωρείστε για το επίδομα, δεν το δίνουν!
Ειμαι ασφαλιζόμενη του ΙΚΑ εχω χαρτί για αναπηρία 67%
για τον ΟΑΕΔ αλλα η επτροπή για το επίδομα μου έδωσε 30% επειδή δεν έχω κινητικό πρόβλημα.
Εκανα ενσταση και παρέμεινε 30%. Φαντάζομαι τώρα με την οικονομική κρίση θα
είναι ακόμα πιο δύσκολο...
 #24677  από κωστας
 Κυρ Απρ 11, 2010 11:25 am
παιδια καλημερα σας!εγω ειμαι δημοσιος υπαλληλος και περνω 720 ευρω επιδομα το μηνα!η ασθενεια μας ειναι 67% και ανω!εγω περασα επιτροπη με καροτσι γιατι ειχα υποτροπη και δεν ειχα καλη ισορροπια μπορουσα να περπατησω μονο με βοηθεια αλλα τελος παντον το θεμα ειναι οτι δεν μπορουμε να ξερουμε με σιγουρια πως θα ειμαστε αυριο.για πληροφοριες http://www.pasipka.gr/frontoffice/porta ... DE&cnode=9 και εκτυπωστε τις αποφασεις δεν παιζει ρολο αν δουλευεις η οχι υπρχουν νομοι και μερικοι στις επιτροπες δεν τους ξερουν,και μενα στην αρχη μου δημιουργησαν προβλημα επειδη δουλευω αλλα πηγα τους νομους και ζητησαν και συγνωμη!αν μου δημιουργουσαν παλι προβλημα η θα ρωτουσα στον συνηγορο του πολιτη η θα πηγαινα σε δικηγορο!αυτα τα χρηματα τα δικαιουμαστε δεν τα κλεβουμε η δεν ζηταμε ελεημοσυνη αν ειναι δυνατο!θα εχει στην αρχη ταλαιπωρια αλλα οφειλουμε ολοι μας να περνουμε αυτα που δικαιουμαστε και εφοσον εχουμε αυτη την κωλοπαθηση τουλαχιστον να ειμαστε λιγο ποιο ανετοι οικονομικα!πιστευω να βοηθησα,να'στε καλα!
 #24679  από κωστας
 Κυρ Απρ 11, 2010 11:29 am
τι θα πει οικονομικη κριση?τελος, υπαρχουν νομοι δεν παρακαλαμε απαιτουμαι!ελεος πηγαινετε ολοι με καροτσια τι θα πει τωρα ειμαι καλα!αυριο θα ειμαι το ιδιο?