• ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ?

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #18261  από litsaM
 Σάβ Φεβ 20, 2010 7:11 pm
καλησπερα κι απο εμενα.2 φορες που ειχα μουδιασματα σε ολη την αριστερη πλευρα και μπροστα εκανα ενδοφλεβια για να φυγουν.τη 2η φορα εκαναν πανω απο 1 μηνα να περασουν.βεβαια εχει μεινει το μουδιασμα στο αριστερο χερι(μονιμο).δε μιλαω για πιατα και ποτηρια που εχω σπασει :) και με το αριστερο χερι δεν κραταω τιποτε(ολα μου πεφτουν).ο γιατρος ειπε οτι απο τη στιγμη που το χερι εχει δυναμη δε πειραζει που ειναι μουδιασμενο, βεβαια δε του τελειωνουν αυτουνου τα πιατα και τα ποτηρια!!!!! :)
 #18338  από georgeand
 Κυρ Φεβ 21, 2010 11:58 am
καλλημερα και απο μενα τα μουδιασματα οι γιατροι τα κακατασουν στα αισθητικα προβληματα της νοσου και οταν αυτα δεν συνοδευουντε απο εληψη δυναμης δεν τα σπουδεολογουν χωρις βεβαια αυτο να σημενει οτι δεν ειναι ενοχλητικα για εμας εγω τα εχω τωρα και 3 χρονια περιπου και στα 4 ακρα μερικες φορες και στην κοιλια βεβαια ερχοντε και παρερχοντε ζητα απο το γιατρο σου γραψει ενα υποιο αγχολιτικο η αν δεν σε ΄'πιασει΄' ενα σχημα ποσιμης κορτηζονης μεντρολ αλλα κατα τα αλλα μην αγχονεσαι ειναι κατι πολυ συνιθισμενο στα χερια βοηθαει πολυ και η εξασκηση με ενα ειδικο μπαλακι
 #18349  από anni
 Κυρ Φεβ 21, 2010 12:35 pm
Γεια σας παιδια...Εμενα τα χερια μου ειναι μονιμα μουδιασμενα
και σκληρα σαν να μου τα κραταει κατι...
Ο δε γραφικος μου χαρακτηρας..... τελειος...
Ουτε για λιγο δεν ηρεμησαν...
 #18554  από nick1981
 Τρί Φεβ 23, 2010 3:23 pm
Εγω τα μουδιασματα στα ποδια τα εχω κανενα χρονο τωρα πολυ πριν τη διαγνωση κ τα απεδιδα στους πονους της μεσης που ειχα κατα καιρους.στα χερια απο τον Αυγουστο.στην κοιλια περασαν πληρως.Δυναμη εχω κανονικα αλλα ειναι ενοχλητικα.ειδικα οταν κανει ζεστη,οταν αγχωνομαι ή με ορθοστασια.μΕ ξεσκιζουν.οταν ηρεμήσω και ξεκουραστω ειναι λιγο καλυτερα..ευελπιστω καποια στιγμη να περασουν.ήδη η εστια στο μυελο απο 3cm εγινε 1,5.κορτιζονη δεν πηρα γιατι οι γιατροι μαλ.....νται....Δεν ειναι σοβαρα λενε.
 #18556  από dont
 Τρί Φεβ 23, 2010 3:28 pm
εμενα ειναι μουδιασμενη η αριστερη μου παλαμη.εχω αρχισει κορτιζονη και ελπιζω στα καλυτερα ;)
 #18557  από LL--MM
 Τρί Φεβ 23, 2010 3:55 pm
Καλώς όρισες!!! Χάπια ή ορός; Ο ορός ενεργεί πιό γρήγορα, και αφήνει λιγότερες επιπτώσεις... :P Από που κατάγεσαι; (ως προς το νοσοκομείο διάγνωσης, εννοούμε) Τουλάχιστον σου έδωσαν γνωμάτευση σκπ;;; :roll:
 #18558  από ΡΕΝΑ
 Τρί Φεβ 23, 2010 3:57 pm
dont έγραψε:εμενα ειναι μουδιασμενη η αριστερη μου παλαμη.εχω αρχισει κορτιζονη και ελπιζω στα καλυτερα ;)
ΣΤΟ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ!!!!! :D
 #18559  από dont
 Τρί Φεβ 23, 2010 3:59 pm
σε ευχαριστω ρενα
σας ευχαριστω ολους
 #18561  από dont
 Τρί Φεβ 23, 2010 4:02 pm
LL--MM έγραψε:Καλώς όρισες!!! Χάπια ή ορός; Ο ορός ενεργεί πιό γρήγορα, και αφήνει λιγότερες επιπτώσεις... :P Από που κατάγεσαι; (ως προς το νοσοκομείο διάγνωσης, εννοούμε) Τουλάχιστον σου έδωσαν γνωμάτευση σκπ;;; :roll:

medrol παιρνω.απο τπ καλοκαιρι που εγινε η διαγνωση παρακολουθουμε στο αττικον