• Καλησπέρα από Θεσσαλονίκη!

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #15422  από thanos
 Πέμ Ιαν 21, 2010 1:43 am
Καλησπερα Θανο. Εχουμε πολλα κοινα. Ειμαι απο θεσσαλονικη, ειμαι 28 χρονων και εχω την ασθενεια εδω και 1,5 χρονο.
Στην αρχη νομιζα οτι μπηκε καποιος για λογαριασμο μου :D :D
 #15423  από LL--MM
 Πέμ Ιαν 21, 2010 4:00 am
Καλώς όρισες Θάνο, που να σε χαιρετίσω που δεν έβαλες δική σου αρχική παράγραφο; Εν πάσει περιπτώσει σού εύχομαι κι εσενα να είσαι καλά:

Και μήπως θα μπορούσα να παρακαλέσω το Θάνο που ήρθε σήμερα μαζύ μας να σού στείλει τα δύο ΠΜ που του έστειλα; Αν και νομίζω ότι έχεις γλιτώσει, παρ'όλο είσαι πολύ κοντά (από πλευρας χώρου) στο θέμα, ίσως θα σου ήταν χρήσιμο να σε πληροφορούσαμε, ακολουθώντας σε αυτό την προτροπή του Nick και της γυναίκας του
να λέμε ανοιχτά τα ονόματα αυτών που μας έχουν στο χέρι τους* και αν κάνουν καλά τη δουλειά τους ή αν πρέπει να τους προσέχουμε. Νομίζω ότι αυτό είναι το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να κάνουμε εδώ, να προστατεύουμε ο ένας τον άλλον από διάφορες "περιπέτειες".
Καλή σας νύχτα!!!
*Όπως είπαμε και αλλού, τις συμπεριφορές αναφέρουμε ανοιχτά, τα ονόματα μεσω ΠΜ, για ν'αποφύγουμε μπελάδες. Αν απαυτοί που μας έχουν στο χέρι τους αναγνωριστούν από τις συμπεριφορές τους αυτές μόνο, αυτό σημαίνει ότι κάνουν όντως απαράδεκτα πράγματα...

Η γιαγιά η Κασσάνδρα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος LL--MM την Πέμ Ιαν 21, 2010 9:58 am, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
 #15425  από geor.gia
 Πέμ Ιαν 21, 2010 8:43 am
Καλημέρα σου και από μένα πατριωτη!! :D Ευχομαι οοοολα να σου πανε πολυ πολυ καλα.Τοσο που όπως ειπε και ο φιλος μας σε προηγουμενο ποστ να το λες και να μη σε πιστευουν :D

Αυτα τα ΒΟΡΕΙΟΕΛΛΑΔΙΤΙΚΑ ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΥ ΜΕ ΑΡΕΣΑΝ!!! ΝΑΙ ΓΙΑ!!!
 #15430  από MAPA
 Πέμ Ιαν 21, 2010 9:49 am
Γειά σου Θάνο!
αντε να οργανώνεται η Θεσσαλονίκη γιατί έχασα τον καφέ στην προηγούμενη συνάντηση
 #15445  από anni
 Πέμ Ιαν 21, 2010 1:10 pm
Καλωσηρθες Θανο ! :lol:
Να σαι παντα καλα
 #15447  από alexia
 Πέμ Ιαν 21, 2010 2:15 pm
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΘΑΝΟ!ΠΩΣ ΠΑΕΙ?ΟΛΑ ΚΑΛΑ?ΑΡΓΗΣΑ ΛΙΓΟ ΣΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ Ε?!?! :roll: ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΣΕ BETAFERON ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΚΑΛΑ!!!ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΤΟ ΙΔΙΟ.
 #15452  από Thanos Thessaloniki
 Πέμ Ιαν 21, 2010 4:56 pm
Την καλησπέρα μου και στους καινούριους που μου εστειλαν το καλωσόρισμά τους!!

Βεβαίως και να οργανωθούμε για καφεδάκι οι Θεσσαλονικείς! Αντε να μαζεύτουμε να τα πούμε!!
Να ΜΕ στείλετε και πμ αν κανονιστεί τίποτα!! :P

Φιλιά βρε! :D