IOANNA Z. έγραψε:
costas: Δυστυχώς σε οθούν στο να φέρεσαι έτσι όμως έχει δίκιο ο αλέξανδρος. Δεν σου γράφουν νέα συνταγή αν δεν έχει λήξει η παλιά. Πέρα από αυτό δεν μου αρέσει να πετάω φάρμακα και φαγητά στα σκουπίδια όταν ξέρω πως κάποιοι άνθρωποι κάπου αλλού πεθαίνουν από την έλλειψή τους.
Δε κοιτάνε σε μένα αν έχει περάσει δίμηνο , τρίμηνο ή μήνας, τα φαρμακα είναι για εμάς και φυσικά δε τα εμπορευόμαστε, δε νομίζω να κοιτάνε και τα άλλα ταμεία πότε περνάει το δίμηνο και και είναι τόσο αυστηροί , διότι το δίμηνο μπορεί να λήξει σε αργίες γιορτές χριστουγγένων, 15αύγουστο κ.λ.π.!!! Συνήθως γράφω φάρμακα για 2 μήνες και μετά από 20 μέρες ξαναγράφω για άλλο ένα δίμηνο ώστε να είμαι καλλυμμένος για ένα τετράμηνο!!!!!
Επίσης π.χ στην περιπτωσή μου κάνω τα εχτάβια η συσκευασία έχει 15 ενέσεις , τα παίρνω δύο δύο , δηλαδή κάθε φορά που γράφω ,γράφω 2 κουτιά των 15, δηλαδή 30 ενέσεις και περνάω 2 μήνες!!!!
Αν ξαναγράψω π.χ μέσα στον μήνα άλλα 2 κουτιά και μου πει ο φαρμακοποιός ότι έχω πάρει πριν ένα μήνα 2 κουτιά με 30 ενέσεις και δε μπορώ να πάρω άλλα ξέρεις τι θα του πω;;; ότι περνάω με τα 2 κουτιά των 30 ενέσεων ένα μήνα ,ή ότι κάνω 2 ενέσεις την μέρα!!!!! τι θα μου πει;; τίποτα και θα μου δώσει και τα νέα!!!! Μη ψαρώνεται δε κάνει να ταλαιπωρούμαστε.....
Επίσης τα φάρμακα που δεν χρειάζεσαι ποιός να τα πάρει και γιατί;;;; πάνε για καταστροφή.....