Μην ενθουσιαζεστεεεεεεεε.......

Σκλήρυνση κατά πλάκας
soulla έγραψε:«Αυτή η μελέτη δείχνει ότι fampridine θα μπορούσε να αποτελέσει ένα σημαντικό νέο τρόπο για τη θεραπεία της σκλήρυνσης κατά πλάκας και ίσως να γίνει το πρώτο φάρμακο για τη βελτίωση ορισμένων συμπτωμάτων της νόσου», είπε ο νευρολόγος Άντριου Γκούντμαν, MD, επικεφαλής της σκλήρυνσης κατά πλάκας Κέντρο του Πανεπιστημίου του Rochester Medical Center (URMC) και επικεφαλής συγγραφέας της μελέτης. "Τα στοιχεία δείχνουν ότι, για ένα υποσύνολο των ασθενών με ΣΚΠ, τη λειτουργία του νευρικού συστήματος μπορεί να αποκατασταθεί εν μέρει κατά τη λήψη του φαρμάκου." εγώ και αν δεν τους πιστεύω αλλά να περιμένουμε πρώτα ΜιχάληΟλοι ελπιζουμε αλλα αν ενθουσιαζομαστε, απογοητευομαστε και πιο ευκολα.. Το fampridine 2011 στην Ευρωπη..και ας ελπίζουμε να βγουν αληθινά αυτή την φορά
ΙΣΩς
mary_d_ath έγραψε:Θα δουλέψει...Αν σου πει ο αλλος ο νευρολογος οτι μια επεμβαση τετοιου ειδους ειναι επικινδυνη δν ειναι απαραιτητο να ειναι μλκς, μπορει κατι παραπανω να ξερει..
Εγώ πάντως, μετά την εξεταστική θ' αρχίσω να ψάχνω για συνεργάσιμο ραδιολόγο να μου κοιτάξει τις φλέβες!!
Τα συζήτησα και με τους γονείς μου και θα με βοηθήσουν οικονομικά, θέλουν βέβαια πρώτα να πάμε μαζί σε έναν άλλο νευρολόγο που τους έχουν συστήσει, ελπίζω να μην είναι μλκς ο νευρολόγος και να είναι "ανοιχτός" στις καινούργιες ιδέες!!