Καλημέρα σε όλους!Εστειλα και πρίν λίγο απαντηση αλλά δεν δημοσιεύτηκε,μάλλον κάτι δεν έκανα σωστά!Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για το όμορφο καλωσόρισμα!Να είστε όλοι καλά!
Σκλήρυνση κατά πλάκας
RAFAELA24 έγραψε:Elena μου έχεις δίκιο σε αυτό που λες!εχω γελάσει πάρα πολύ ειδικά με το θέμα ανακοίνωσης της ΠΣ από του γιατρούς/γείτονες κτλ. προς τους ασθενείς έκλεγα από τα γέλια, κάτι που δεν ήταν σωστό αλλά......Το θέμα τώρα είναι οτι θέλω να πείσω το φίλο μου να επισκεφθεί το φόρουμ αλλα είναι αρνητικός και δεν καταλαβαίνω το γιατί...δεν βρίσκω και την κατάλληλη ευκαιρία γιατί δεν θέλει να ασχολούμαι τόσο πολύ με αυτό το θέμα και όταν πάω να του αναφέρω κάτι αμέσως αλλάζει θέμα...Ραφαέλα μου, εδώ είμαστε πολύ ανοιχτόμυαλοι σε τέτοια θέματα. Οι περισσότεροι που τα έχουν υποστεί, καταφέρνουν πια να γελάνε "κίτρινα", με τη δέουσα ειρωνεία δηλαδή, διότι, ομολογουμένως, την εποχή εκείνη, πολύ επίπονη για όλους μας, το πιθανότερο ήταν να κλαίγαν δίχως τα ...γέλια, από την αρρώστια, τους πόνους, την εφιαλτική σωματική ανικανότητα, την υπεροψία μερικών γελοίων, μαζί με την απόλυτη περιφρόνηση και άρνηση πληροφόρησης συνηθισμένης στους καταρτισμένους, τη γενικευμένη αδυναμία οποιασδήποτε αντίδρασης, και άλλα φριχτά κι απίθανα.