• ΕΧΕΤΕ ΝΟΙΩΣΕΙ...

• Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
 #13126  από Konstantina
 Σάβ Δεκ 12, 2009 11:10 am
maraki12 έγραψε:Άσχετο λίγο με τα από πάνω post, αλλά κολλάει στο "Έχετε νιώσει..".

... όταν για οποιοδήποτε λόγο "συστέλλονται" (δεν ξέρω και πως αλλιώς να το πω) οι μυς του προσώπου, χαρακτηριστικά όταν γελάω ας πούμε, δυσκολία στην επαναφορά τους??
Δηλαδή έχω την εντύπωση ότι το αριστερό μου βλέφαρο δεν ανοίγει "ευκολα" και ασυναισθητα ξανα αλλά πρέπει να καταβάλλω μια ανεπαισθητη προσπάθεια.. και το στομα μου από την αριστερή πλευρα σαν να μη "χαλαρώνει" αυθόρμητα..
Ειλικρινά δεν ξέρω πως αλλιώς να τα περιγράψω :roll:

Αυτό το είχα κι εγώ παλιότερα, προ διάγνωσης και νόμιζε ημαμά μου ότι θα πάθω εγκεφαλικό και είχα κάνει αξονική, αλλά δεν φάνηκε τίποτα και ο γιατρός μου έγραψε απλά αγχολυτικά...
 #13147  από akis1985
 Σάβ Δεκ 12, 2009 6:16 pm
Ναι,συμβαινουν και σε εμενα αυτα,και τα δυο:

1)Εχετε παρατηρησει,αυτο το τρεμουλο στο κεφαλι να εμφανιζεται πιο εντονα σε στιγμες που ειστε πιο αγχωμενοι ή οταν πινεται καφε ή οταν κρυωνεται?
Το κρυο παλευται ευκολα,απλα ντυνομαι καλυτερα.Τον καφε τον εχω κοψει.Αλλα αυτο με το αγχος.Ειχα για παραδειγμα μια προφορικη εξεταση στη σχολη και εκει εμφανιστηκε και ειναι αρκετα ενοχλητικο να προσοαθεις να το κρυψεις-αλλα γενικοτερα εμφανιζεται και σε αλλες αγχωτικες καταστασεις.Συνβαινει και σε καποιον αλλο αυτο,ετσι οπως το περιγραφω?

2)...αυτο με το γελιο το νοιωθω ετσι ακριβως.Σαν να ασθανομαι οτι μενει για λιγο "στραβο" το στομα μου μετα το γελιο.Δεν φαινεται στραβο αλλα ετσι το νοιωθω.
 #13149  από LL--MM
 Σάβ Δεκ 12, 2009 6:52 pm
Eγώ είναι στα πόδια που το αισθάνομαι, αρκετά συχνά...
 #13152  από maraki12
 Σάβ Δεκ 12, 2009 7:57 pm
Ακριβώς αυτό akis1985.
Σα να μένει λίγο στραβό το στόμα, αλλά δε φαίνεται. Όμως έτσι το νιώθω.
 #13173  από Giota
 Κυρ Δεκ 13, 2009 4:27 pm
αυτα ολα που νοιωθουμε οταν τσακωνωμαστε με καποιον κ στεναχωριομαστε δηλ τρεμουλο ζαλαδα νευρα σασ περνανε αν τα νοιωθετε οταν ηρεμησετε? η μπορει να μας κανουν κακο?
 #13222  από sofi
 Δευ Δεκ 14, 2009 8:04 am
ΤΡΕΜΟΥΛΟ ΚΑΙ ΑΣΤΑΘΕΙΑ ΟΤΑΝ ΚΙΝΟΥΜΑΙ Η ΟΤΑΝ ΜΕΝΩ ΣΤΑΘΕΡΑ ΟΡΘΙΑ.