Σούλα μου, δυστυχώς
ΝΑΙ, ΖΗΤΑΣ ΥΠΕΡΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΑΔΥΝΑΤΑ το είδος
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!όσο κι άν εμείς έχουμε ανάγκη να τους βλέπουμε τέτοιους
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΥΠΗΡΧΕ!!! Μπορούμε να το πενθήσουμε, δηλαδή...
Και αν θέλετε, αν μπορείτε να γελάσετε, θα σας πω ότι στην πόλη δίπλα σ’ εκείνη όπου μου έγινε η διάγνωση, και στο νοσοκομείο της οποίας πηγαίνω ακόμα, υπάρχει ένα άλλο μεγάλο πανεπιστημιακό νοσοκομείο… (Ο κόσμος βρίθει νοσοκομεία, θα μου πείτε). Εδώ και ενάμισυ χρόνο, είχα πάει στη συνήθη μου νευρολογία, (επίσης πανεπιστημιακή) όπου, λόγω οικονομίας, δε θα μ’ έβλεπε παρά κάποιο καινούριο φυντάνι, Χ. το όνομα, (ο άγνωστος Χ, που λέμε). Eίδα ότι ο τυπάκος ήταν πολύ περισσότερο υπερόπτης του συνήθους, ακόμα και από καθηγητές, αλλά δεν έδωσα σημασία. Στην αναφορά που συνέταξε για τον παθολόγο μου, έγραφε ότι “αποφασίσαμε,
με τη σύμφωνη γνώμη της ασθενούς, να αλλάξουμε αγωγή”, ενώ εγώ το είχα ρητά αρνηθεί, δίχως ώση, οπότε και με απείλησε να πάω να βρώ αλλού νευρολόγο, αφού δε μ' άρεσε…) Τύφλα να΄χε ο ...Παπαδόπουλος, δηλαδή (Αποφασίζομεν και διατάσσομεν...)
Προχθές Πέμπτη που πήγα στον Αθηναίο νευρολόγο μου, αυτός μου μίλησε για κάποιο νευρολογικό συνέδριο στο οποίο είχε παραστεί μα που δεν είχε τη δέουσα επιτυχία (και δεν είχαν μπορέσει να συζητήσουν περισσότερο τη σκπ, μεταξύ άλλων) διότι ο μεγαλοκαθηγητής νευρολογίας Χ. νευρολογικός διευθυντής στο πρώτο νοσοκομείο, που θα προέδρευε, είχε προφυλακιστεί, λέει, έχοντας κάνει απάτες σε βάρος του νοσοκομείου αυτου, διότι πληρώνονταν τις έρευνες διπλά, και από τη Σερονο και το νοσοκομείο… Και έβαζε τους βοηθάκους του να παραφουσκώνουν τα παραστατικά τους απειλώντας τους ότι αλλιώς ΔΕ μπορούσε να τους πληρώνει τις διατριβές ώς το τέλος!!!
Προφανώς, το φυντανάκι είναι γιόκας του

Τώρα, φυσικά, ο καθηγητής (μετά 8 βδομαδούλες προφυλάκιση) δουλεύει σε μια πολύ ιδιωτική και χλιδάτη κλινική των περιχώρων, με εκπληκτική θέα, αν βλέπατε το σάιτ της…

...Ο Διευθυντής της κλινικής αυτής είπε στους εκπροσώπους του τύπου ότι ο λεγάμενος είναι μεγάλος νευρολόγος με πολλές αναφορές στο ...google, κι αυτές που αφορούν τα δικαστικά του μπλεξίματα είναι μόνο... πεντέξη, κι επι τέλους δε θα του δώσουν και θέση στο ...ταμείο
Ερώτημα 1:Αμα πληρωνόταν δυό φορές τις έρευνες, δεν είναι φυσικό να έκανε πολύ περισσότερες από οποιονδήποτε άλλον; Κι επί τέλους η κοπελίτσα που έκανε διατριβή επί του θέματός μας, και η οποία είχε υποχρεωθεί να παραφουσκώσει τα παραστατικά της ειδεμή δε θα της πλήρωνε, τη φοβέριζε, το μισθό μέχρι το τέλος της διατριβής της λιγώτερο νευρολόγος ήταν;
Ερώτημα2: με τέτοιες νοοτροπίες περιφρόνησης των ανθρώπων (χώρια του δημοσίου οβολού), είναι ποτέ δυνατόν να είναι καλύτεροι;
ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ
Ερώτημα 3: Αυτοί που
ΔΕΝ κλέβουν, είναι αναγκαστικά καλύτεροι μόνο γι αυτό το λόγο; Σας αφήνω να αναφέρετε τις εκάστοτε εμπειρίες σας, εγώ τις δικές μου τις έχω αραδιάσει δεόντως...
Α, και αγωγή δεν άλλαξα ακόμα, πάω όσο καλά όσο μπορεί να με πάει το ρεμπίφ…
Η γιαγιά η Κασσάνδρα