• ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΠΙ?

• Η τελευταίες εξελίξεις και νέα επικαιρότητας γύρω από την πάθηση της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Η τελευταίες εξελίξεις και νέα επικαιρότητας γύρω από την πάθηση της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #12782  από ΤΣΑΠΡΟΥΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
 Δευ Δεκ 07, 2009 2:48 pm
Σουλα μας αυτη η καταρα ειναι δικοπο μαχαιρι ;)
Δυο οι λογοι
1. ειναι σαν να λες οτι οι εφευρετες ειναι ντε και καλα ανδρες :)
2. αν δεν τους ξαναδουλεψει το τσουτσουνι, καποιες γυναικες θα ριξουν πολυ κλαμα :(

Οσο για το "γιατι το κινητο", γιατι κατα την αποψη μου (εντελως προσωπικη), το κινητο ευθυνεται για την εισβολη στην προσωπικη μας ζωη με 1000 τροπους (απο το να μη εχεις ουτε δευτερολεπτο ησυχια, μεχρι του να σου τηλεφωνουν εκει και οχι στο σταθερο), μεχρι και γιατι ειμαι 1000% σιγουρος οτι ευθυνεται για καρκινους και εγκεφαλικα προβληματα στα οποια, κατα την γνωμη μου, περιλαμβανεται και η σκπ (ισως η παραλληλη αυξηση της ασθενειας και της χρησης του κινητου, να μην ειναι και τελειως αθωα)
 #12784  από soulla
 Δευ Δεκ 07, 2009 3:04 pm
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΑΝΤΡΑς :idea: ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΚΕΠΤΟΤΑΝ ΠΟΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΟΥΛΟΥΣΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ;) ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟΤΕΡΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ;) ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΝΟΜΙΖΩ ΤΟ ΓΥΡΙΣΕ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΑς ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΤΡΙΨΟΥΝ :lol: ΤΟ ΠΙΠΕΡΙ :lol: ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΥΤΕς ΠΟΥ ΘΑ ΚΛΕΝΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΤΣΟΥΤΣΟΥΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΡΘΑΝ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΗΝ ΣΚΠ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΗΝ ΓΛΥΚΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑ
 #12790  από Giota
 Δευ Δεκ 07, 2009 3:54 pm
μα σουλα οποιοσ δεν εχει προβλημα εχει το δικαιωμα να σκεφτεται οτι θελει. εμεισ εχουμε αυτο κ κλαιμε κ αλλοι κατι αλλο και αλλοι μονο γελανε. ετσι ειναι η ζωη. ποτε μου δεν ειπα ασ ειχε κ αυτοσ/η αυτο που εχω κ ας δουμε που ειναι το κλαμα. ΝΑΙ ας ειναι καλα ολες κ ας κλαινε μονο για τις τσουτσουρες.
 #12795  από LL--MM
 Δευ Δεκ 07, 2009 5:29 pm
Χι, χι, χι... :lol: :lol: :lol:

Η γιαγιά η Κασσάνδρα, πιό γιαγιά από ποτέ :!:
Με πάτε πολλά χρόνια πίσω, παιδάκια :!: Πάντως, το ψυγείο το χρειαζόμαστε για τα φάρμακα :!: Όχι :?:
 #12849  από Nick
 Τρί Δεκ 08, 2009 11:22 am
Δεν το πιστεύω αυτό που είπατε για το ψυγείο. Χτές το μεσημέρι που γύρισα από τη δουλειά ανακάλυψα ότι δεν δούλευε το ψυγείο περιμένω σήμερα το απόγευμα τον μάστορα. Έτσι και κάηκε, Γιαννάκη, την έβαψες.
 #12850  από soulla
 Τρί Δεκ 08, 2009 11:27 am
Η ΚΑΤΑΡΑ ΠΙΑΝΕΙ ΣΕ ΑΤΟΜΑ ΕΧΤΟς ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ :lol: ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΦΤΗΣΕ ΘΑ ΦΤΙΑΧΤΕΙ ΤΟ ΨΥΓΕΙΟ :lol: ΤΑ ΣΙΔΕΡΑ ΕΥΚΟΛΑ ΦΤΙΑΧΝΟΝΤΑΙ
 #12861  από ΤΣΑΠΡΟΥΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
 Τρί Δεκ 08, 2009 12:47 pm
Ουπς! Εσυ ανακαλυψες κατι Νικ ??? ;)
Γιατι η νεωτερη καταρα ειναι για το τσουτσουνι σου, οχι για το ψυγειο :o
Για προσεχε φιλε :shock:
 #12862  από elena
 Τρί Δεκ 08, 2009 12:52 pm
Γιάννη νομίζω ο nick είναι κορίτσι...δεν είμαι όμως και σίγουρη...