• ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #11913  από sofi
 Κυρ Νοέμ 22, 2009 11:47 am
Sοula καλημερα.....!!!!!!!
τι ωραια που ηρθα κι εγω στο παρεακι σασ !!!!!
εχουμε και ιδια ενδιαφεροντα!!!!!
χαιρομαι που καταλαβεσ.
 #11931  από Giota
 Κυρ Νοέμ 22, 2009 4:39 pm
αγαπημενη σουλα δεν συμφωνω οπως το λεσ. ποτε δεν σκεφτηκσ οτι βασανιζονται οι αλλοι που ειναι διπλα μου. τοτε θα ειχα σταματησει να ζω. δεν θα εκανα τιποτα στη ζωη μου αν σκεφτομουν πως ο αρραβωνιαστικος μου η τα παιδια μου αυριο μεθαυριο θα βασανιστουν.
sofi: κατι αλλαξε σιγουρα μετα την σκπ αλλα σε γενικες γραμμες ολα κυλουν φυσιολογικα. το μονο σιγουρο ειναι οτι αλλαξε τροπος σκεψης για μερικα πραγματα.
 #12113  από thodoris
 Τετ Νοέμ 25, 2009 10:49 am
soulla έγραψε:...ΚΑΙ ΕΓΩ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΤΟΥς ΕΤΥΧΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΣΑΝΙΣΤΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑς ΑΛΛΑ ΘΑ ΦΑΝΕ ΜΑΖΙ ΜΑς ΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΠΑΚΕΤΤΟ...
Αυτό σημαίνει οτι αν είχες νοσήσει πρίν κάνεις παιδιά θα επέλεγες να μην κάνεις?
 #12114  από soulla
 Τετ Νοέμ 25, 2009 11:22 am
AYTO ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΑΚΥΡΩΝΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΛΑΤΡΕΥΩ :lol: ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟ ΣΚΕΥΤΟΜΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥ :cry: ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΦΥΣΙΚΑ ΤΡΟΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΝΑ ΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΟΙΚ.ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΙΣΩς ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ :lol: ΑΠΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ :cry: ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ :cry: ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΑΛΛΑΖΑΝ ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ :lol: ΝΟΜΙΖΩ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ :?:
 #12120  από Giota
 Τετ Νοέμ 25, 2009 12:59 pm
ΦΥΣΙΚΑ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΤΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΕΓΩ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ. ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. Κ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΟΤΙ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ. ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΑΙΣΙΟΔΟΞΗ ΑΛΛΑ........ΔΗΛΑΔΗ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΑ ΕΝΟΧΛΕΙ? ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΝΟΙΩΘΟΥΝ ΑΣΧΗΜΑ? ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ? ΤΩΡΑ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΠΟΥ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ Κ ΣΤΑ ΥΓΕΙΗ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ. ΕΓΩ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ 2 ΔΟΥΛΕΙΕΣ. ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΜΙΑ ΩΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ. ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ.ΤΙ Κ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΥΓΙΕΙΣ (ΠΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ) ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΟΓΟ ΔΟΥΛΕΙΑΣ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Giota την Τετ Νοέμ 25, 2009 3:29 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #12122  από litsa
 Τετ Νοέμ 25, 2009 1:36 pm
δώστε σημασία στον ποιοτικό χρόνο και στην αγάπη!!
εδω εχουν κάνει παιδιά τυφλοί άνθρωποι και τα έχουν καταφέρει θαυμάσια..

μην αγχώνεστε! καλή ψυχολογία θέλει...
 #12124  από Giota
 Τετ Νοέμ 25, 2009 1:50 pm
εσυ λιτσα εχεισ παιδακια?
 #12126  από Giota
 Τετ Νοέμ 25, 2009 2:06 pm
ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΝΑ ΠΑΡΑΤΕΙΝΕΤΑΙ Η ΖΩΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΜΕ ΟΜΟΡΦΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ, ΠΟΥ ΜΕ ΧΑΡΑ Κ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΨΥΧΗ.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΘΑΡΡΟΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ!
καπου τα διαβασα. μου αρεσαν πολυ!
 #12128  από litsa
 Τετ Νοέμ 25, 2009 2:34 pm
έχω δύο γιούς 20 και 16 ετών...

:) :D :D
 #12137  από costas
 Τετ Νοέμ 25, 2009 4:14 pm
litsa έγραψε:sofi eimai 40 ετών... πλέον
ααααα........... έφτασες κιόλας;;;;;;;;;;;;;;;;; εγώ αργώ ακόμα................ έχω .....5 μέρες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D