• Μια ερώτηση σημαντική

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #131224  από Kpoplistener
 Δευ Μαρ 18, 2019 1:36 am
Konstantinos έγραψε: Κυρ Μαρ 17, 2019 4:54 am Όταν λέω πρόβλημα με το ανοσοποιητικό εννοώ περιορισμένη δυνατότητα για αντιμετώπιση λοιμώξεων, δηλαδή ανοσοκαταστολή με λευκοπενία (δηλαδή λιγότερα του φυσιολογικού λευκά αιμοσφαίρια στο αίμα, ή στο κεντρικό νευρικό σύστημα).
Αυτό συμβαίνει από ανοσοκατασταλτικές θεραπείες για ΣΚΠ (Lemtrada, Tysabri, Gilenya, Ocrevus και χημειοθεραπείες) η και σημαντικές δόσεις κορτιζόνης, καθώς και από άλλες ανιοσοανεπάρκειες (AIDS ή άλλα αιματολογικά νοσήματα κλπ).
Η ΣΚΠ και τα άλλα αυτοάνοσα νοσήματα, δεν συνεπάγονται έλλειψη αντισωμάτων ή μειωμένη ικανότητα στην αντιμετώπιση λοιμώξεων. Αντιθέτως εμείς οι πάσχοντες διαθέτουμε παραπανίσια αντισώματα, τα οποία χτυπάνε το ίδιο μας το νευρικό σύστημα.
Φυσικά εννοείται ότι καλό είναι να αποφεύγουμε να κολλάμε αρρώστιες, γιατί όταν ανεβάζουμε πυρετό χειροτερεύουν όλα μας τα συμπτώματα και υποφέρουμε περισσότερο από τους μη πάσχοντες. Από την άλλη χρειάζεται να έχουμε και κάποια έκθεση σε ασθένειες για να φτιάχνουμε καινούρια αντισώματα και να κινείται το ανοσοποιητικό αλλιώς μπορεί να χτυπάει εμάς από την βαρεμάρα.
Τώρα αν η μάσκα σε βοηθάει φόρα την και ας την θεωρούν οι άλλοι υπερβολή.
Εεε... Δεν ξέρω από που διάβασες κάτι τέτοιο η που το άκουσες αλλά

Είναι πολύ λαθος
 #131225  από Kpoplistener
 Δευ Μαρ 18, 2019 1:39 am
Εμένα οι γιατροί μου είπαν 0 αντίσωματα. Όλοι το λένε και ισχύει. Γιατί τώρα την πάτησα σαν βλάκας και έχω κολλήσει.

Κόλλαω εύκολα ενώ παλιά όχι.

Η ΣΚΠ από μόνη της δηλώνει ότι από την στιγμή που τα αντισώματα μας επιτίθονται στον οργανισμό μας θεωρούνται μηδαμινά. Γιατί δεν τον προστατεύουν ...άρα στα λόγια μου έρχεσαι
 #131227  από dm123
 Δευ Μαρ 18, 2019 5:57 pm
"Η ΣΚΠ από μόνη της δηλώνει ότι από την στιγμή που τα αντισώματα μας επιτίθονται στον οργανισμό μας θεωρούνται μηδαμινά. Γιατί δεν τον προστατεύουν"....Τι λογική είναι αυτή; Ποια επιστημονική βάση έχει αυτό; Τι νομίζεις ότι είναι τα αντισώματα; ότι είναι 10 κύτταρα όλα κ όλα και έχουν μία και μόνο λειτουργία; Ποιος γιατρός σου είπε αυτές τις μπαρούφες(προσοχή δεν λέω ότι λες μπαρούφες, λέω οτί αυτός τις ξεστόμισε); Πραγματικά πες μας το όνομά του για να τον ξεφτιλίσουμε όσοι από εμάς μπορούμε νατου πούμε κάτι με πιο επιστημονική ορολογία. Ντροπή ρε γιατρουδάκια..ΝΤΡΟΠΗ!!!

Και για το θέμα που ζήτησες..ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι κάνεις καλά που βάζεις την μάσκα. Και να συνεχίσεις. Μπορεί όχι ολοκληρωτικά αλλά κάτι προστατεύει.

Καλή συνέχεια!
 #131232  από Konstantinos
 Τρί Μαρ 19, 2019 4:14 am
Πρόσφατα έκανα έλεγχο για αντισώματα ιλαράς και βρέθηκε 300 AU/ml με θετικές τιμές > 16,5.
Άρα έχω επιβεβαιωμένα αντισώματα ιλαράς.
Σε γιατρό που μιλάει για 0 αντισώματα δεν θα πήγαινα ούτε τις κατσαρίδες του υπογείου μου.
 #131237  από Kpoplistener
 Τρί Μαρ 19, 2019 4:10 pm
Δεν είναι όλοι οι οργανισμοί ίδιοι.

Η κάτι δεν κατάλαβες εσύ ή απλώς εσύ δεν χρειάζεται να φοράς μασκα προστασίας γιατί τα δικά σου αντίσωματα υπάρχουν ενώ τα δικά μου και πολλών άλλων δεν υπάρχουν.

Και πίστεψέ με ότι ο γιατρός δεν ήταν ένας ήταν πολλοί που το επιβεβαιώνουν ότι ΔΕΝ έχουμε αντισώματα λόγος της ΣΚΠ. Κατάλαβες? Καλώς .
 #131245  από litsa
 Τετ Μαρ 20, 2019 1:01 am
Άντε να απαντήσω και εγώ μετά από αρκετούς μήνες που έχω να συμμετάσχω στο φόρουμ...

Καλό είναι να προσέχουμε, αλλά να μην μας πιάνει πανικός, καλό είναι να μην αποδίδουμε όλα μα όλα στην σκπ.

Δοκιμάσατε να τονώσετε το ανοσοποιητικό σας, με ήπια γυμναστική, με διατροφή, με φρούτα με λαχανικά, με super foods που τελευταία υπάρχουν σε όλα τα μπαχαράδικα.??

Δοκιμάσατε συστηματική λήψη βιταμινών και αντιοξειδωτικών? ελέγξατε τα επίπεδα της D3OH25 ?
της B12?

Ακόμα και η ψυχοθεραπεία σε κατάλληλο ψυχοθεραπευτή βοηθάει πάρα πολύ...
Η σκπ εχει τα εργαλεία της, έχουμε και εμείς τα δικά μας, ώστε να έχουμε μία καλύτερη ζωή...

Εύχομαι τα καλύτερα σε όλους μας!! :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :smile-flower: :smile-flower: :smile-flower: :smile-flower:
 #131263  από litsa
 Τετ Μαρ 20, 2019 10:29 pm
και εμένα μου λείψατε!!! πλέον τους περισσότερους ενεργούς δεν τους ξέρω καν!!! όλοι οι παλιοί έφυγαν μετά από εκείνα που έγιναν... δυστυχώς μου λείπουν πάααρα πολλά μέλη...

ήμουν για πολλά χρόνια ενεργή, και έχω δει κατά περιόδους πολλά μέλη να έρχονται και να φεύγουν...

Καλή συνέχεια σε όλους μας και καλή δύναμη!!!! Θα προσπαθήσω να μπαίνω κατά διαστήματα!! :smile-flower: :smile-flower: :smile-flower: :smile-flower: :smile-flower:
 #131266  από Kpoplistener
 Πέμ Μαρ 21, 2019 12:20 am
litsa έγραψε: Τετ Μαρ 20, 2019 1:01 am Άντε να απαντήσω και εγώ μετά από αρκετούς μήνες που έχω να συμμετάσχω στο φόρουμ...

Καλό είναι να προσέχουμε, αλλά να μην μας πιάνει πανικός, καλό είναι να μην αποδίδουμε όλα μα όλα στην σκπ.

Δοκιμάσατε να τονώσετε το ανοσοποιητικό σας, με ήπια γυμναστική, με διατροφή, με φρούτα με λαχανικά, με super foods που τελευταία υπάρχουν σε όλα τα μπαχαράδικα.??

Δοκιμάσατε συστηματική λήψη βιταμινών και αντιοξειδωτικών? ελέγξατε τα επίπεδα της D3OH25 ?
της B12?

Ακόμα και η ψυχοθεραπεία σε κατάλληλο ψυχοθεραπευτή βοηθάει πάρα πολύ...
Η σκπ εχει τα εργαλεία της, έχουμε και εμείς τα δικά μας, ώστε να έχουμε μία καλύτερη ζωή...

Εύχομαι τα καλύτερα σε όλους μας!! :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :smile-flower: :smile-flower: :smile-flower: :smile-flower:

Κι άμα σου πω ότι τα δοκίμασα?

Βιταμίνες δεν περνώ συχνά γιατί προφανώς δυσκολεύομαι να καταπιω το μικρό χάπι.

Πραγματικά είστε σαν τους άλλους που λες ..πονάω από την ΣΚΠ
Και ο άλλος σου λέει "δοκίμασες μουρουνέλαιο, δοκίμασες να τρως πολλά πορτοκάλια?"

Έλεος παιδιά ..είμαστε τόσο ιδιοι αλλά καταντησαμε τόσο διαφορετικοι

Εμείς οι ίδιοι ΕΜΕΙΣ φωνάζουμε τον εαυτό μας υπερβολικό?

Τώρα με αυτό που είπες θες να σου πω ότι " θα το κάνω?"

Δεν θα το κάνω σου λέω όλη την αλήθεια γιατί ξέρω τι θα με βοηθήσει .

Υπάρχει ρατσισμός προς την ΣΚΠ ..και εσείς οι ΙΔΙΟΙ που πάσχετε από αυτή την τόσο ύπουλη ασθένεια, είστε συνένοχοι με τους ρατσιστές.

Όχι δεν πρόκειται να πάω σε "ψυχοθεραπεία" ξέρει η "ψυχίατρος" "ψυχολόγος" σου να σε ρωτάει τίποτα αλλά εκτός από το αν ευχαριστήθηκε στον οργασμό???

Ξερει να σε ρωτάει τίποτα εκτός από το αν επιθυμούσες να πέσει μια ατομική βόμβα στον κόσμο?

Πιο λιγότερο αρωστημενες ερωτήσεις δεν μπορούν να ρωτήσουν?

Ξερεις ποια είναι η ψυχή?

Ξέρουν?

Ρώτα τους .. τι είναι η ψυχή?

Εγώ ΕΝΑ ξέρω μονάχα

Από τότε που βγήκανε οι "ψυχολόγοι " δαιμονιστηκαν οι άνθρωποι.

Θες να διαφωνήσεις? Δεν με πειράζει
Γιατί αυτό υπάρχουν τα φόρουμ
 #131267  από Kpoplistener
 Πέμ Μαρ 21, 2019 12:24 am
Και κάτι άλλο σου λέω και να το θυμάσαι. Δεν είμαστε ίδιοι οργανισμοί!

Και δεύτερον δεν μπορώ ούτε μπάνιο να κάνω στο σπιτάκι μου για να χαλαρώσω. Αλλά εφόσον έχεις εσύ δύναμη και είσαι σούπερ καλύτερα , Έλα να με βοηθήσεις λιγάκι.

Σε ξένο πόνο λέμε ότι θέλουμε.

Όταν ομως εσύ θα υποφέρεις να δω αν θα σου αρέσει να ακούς λόγια παχιά