• ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #11133  από aoratos
 Τετ Νοέμ 04, 2009 2:55 pm
Welcome βικυ και ότι καλύτερο.
 #11136  από christina
 Τετ Νοέμ 04, 2009 3:20 pm
Γεια σου Βίκυ,

αφου 15 χρόνια δε σε έχει ενοχλήσει, νομίζω οτι πρέπει να το δεις πολύ θετικά..
Να είσαι καλά κι εσύ κι ο σύζυγός σου :)
 #11137  από βικυ
 Τετ Νοέμ 04, 2009 3:24 pm
ΠΑΙΔΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΕΙ Η ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ
ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ
ΝΑ ΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΝΑΤΑ ΛΕΜΕ
ΦΙΛΙΑ :D
 #11144  από ahilleas
 Τετ Νοέμ 04, 2009 4:06 pm
Καλως ηρθες Βικυ!Ευχομε τα καλυτερα για σενα και την οικογενεια σου!
 #11189  από LL--MM
 Πέμ Νοέμ 05, 2009 6:38 pm
ΚΑΛΩΣ ΤΗΝ!!! ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟ ΚΑΙΡΟ ΕΙΧΑ ΝΑ ΜΠΩ, ΧΑΙΡΕΤΩ ΟΜΑΔΙΚΆ ΚΙ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑ ΝΑ ΧΑΙΡΕΤΗΣΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ... :D
 #11362  από ANASTASIA
 Κυρ Νοέμ 08, 2009 7:18 pm
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΒΙΚΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!!!ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ... ;) ;) ;)
 #11498  από sia_thessal
 Τετ Νοέμ 11, 2009 8:48 pm
Καλησπέρα Βίκυ να 'σαι πάντα καλά και να συνεχίζεις να ζεις όπως ζεις τώρα με τον καλύτερο άντρα του κόσμου, να σε χαίρεται γερή και να τον χαίρεσαι γερό.
Να σε ρωτήσω κάτι όμως.... πως κατάλαβαν οι γιατροί ότι πρέπει να το έχεις εδώ και 15 χρόνια περίπου? γιατί και εγώ θέλω να μάθω περίπου απο πότε το έχω, διότι οι εστίες μου είναι αρκετές, η πρώτη κουβέντα του γιατρού μου όταν το διέγνωσε ήταν ότι δεν μπορεί να γίναν αυτά μέσα σε έναν χρόνο, αλλά δεν είπε τίποτα άλλο, για να το προσδοιορίσει. :)
 #11568  από βικυ
 Παρ Νοέμ 13, 2009 8:34 am
Ευχαριστω για τις ευχες sia_thessal.Eυχομαι οτι καλυτερο και σε εσενα.
Το συμπερασμα για τα 15 χρονια βγηκε βαση αυτων που περιγραφω εγω για την ζωη μου δηλ.καποια ισχυρα επεισοδια που ειχα τα οποια ξεκινησαν πριν περιπου 15 χρονια.
Τοτε εκανα εναν μεγαλο κυκλο εξετασεων,ποτε ομως μαγνητικη.
Οι νευρολογοι κατεληγαν πως ολα ηταν ψυχοσωματικα.
Ελπιζω να βοηθησα.Αν θελεις κατι αλλο με χαρα μου να απαντησω :D
 #11574  από soulla
 Παρ Νοέμ 13, 2009 9:58 am
KAI EΜΕΝΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΝΕΒΕΙ ΑΠΟ ΤΑ 16 Η ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΕΓΙΝΕ ΣΤΑ 26 ΕΙΧΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ. ΜΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΕΞΕΤΑΣΕΙς ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ.ΙΣΩς ΝΑ ΝΗΝ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΠΟΛΛΑ ΟΥΤΕ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ.Η ΚΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΤΟ ΑΦΗΝΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙς ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΑΓΝΩΣΗ :cry: ΤΩΡΑ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΙΟ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΝΘΑΡΥΝΤΙΚΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑς ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ
 #11576  από βικυ
 Παρ Νοέμ 13, 2009 10:26 am
ενα μεγαλο ευχαριστω σε ολους για το welcome οπως λεμε στα ελληνικα :D