Christos37 έγραψε: ↑Κυρ Ιαν 30, 2022 11:39 pmqueen_of_my_life έγραψε:Γεια σας και πάλι!..Γειά σας,
Μη σας ξεγελάει το θαυμαστικό, δεν έχω βρει τρόπο για βελτίωση αυτής της υποτροπής -αν είναι υποτροπή-.
Ξεκίνησα 3ήμερο σχήμα κορτιζόνης. Δε νομίζω, βέβαια, να βοηθήσει αλλά αυτό είχαν οι νευρολόγοι αρχικά να προτείνουν.
Έπειτα μου είπαν ότι θα δοκιμάσουμε αγωγές για κεφαλαλγία τάσεως και επιληψία ή αντικαταθλιπτικά-τα οποία δεν παίρνω με τίποτα-
Εάν κάτι από αυτά πάει καλά , θα σας ενημερώσω ώστε να το γνωρίζετε αν τυχόν σας συμβεί ( ούτε στον εχθρό μου φυσικά ).
Θα ήθελα να κάνω χενφα, μα ώσπου να τα καταφέρω οικονομικά, κάτι πρέπει να κάνω.
Καλό Πάσχα!
Πάσχω και εγώ με ακριβώς τα ίδια συμπτώματα που περιγράφετε αλλά δεν έχω ΣΚΠ. Πραγματικά είμαι πάρα πολύ απελπισμένος έχω πάει σε όλους τους γιατρούς τελικά μου είπανε και μένα για λαβύρινθο αλλά δεν βοηθήθηκα καθόλου σχεδόν από την θεραπεία...
Βρήκατε κάποια λύση;;
Καλησπέρα!
Δυστυχώς όχι...
Είμαι χρόνια έτσι...
Νομίζω ότι όλο και χειροτερεύει. Δοκίμασα διάφορα, όπως κορτιζόνη, χάπια για ίλιγγο, αντικαταθλιπτικα. Μόνο για επιληψία δε δοκιμασα. Πάντως δε βοήθησαν καθόλου.
Κάποια στιγμή λίγο πριν τον ιό δοκιμασα βελονισμό και ένιωσα μια μικρή βελτίωση που όμως κρατούσε για λίγες ώρες κάθε φορά.
Γενικά έχω απελπιστεί με το θέμα αυτό.
Αυτά από εμένα.
Ωστόσο συνεχίζω δουλεύω, όμως πάντα φεύγω πολύ νωρίτερα επειδή φτάνω σε σημείο λιποθυμίας. Ευτυχώς μου δείχνουν κατανόηση. Δε θα έλεγα όμως ότι είμαι λειτουργική πια.
ΕΦΤΑΣΕΣ ΩΣ ΕΔΩ! ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΙΠΟΤΑ! ΣΥΝΕΧΙΣΕ!