• καφες πρωι καθημερινης ιδεες & συμμετοχες

• Προώθηση της επικοινωνίας, της συνεργασίας και συναντήσεων μεταξύ των μελών του φόρουμ.
Προώθηση της επικοινωνίας, της συνεργασίας και συναντήσεων μεταξύ των μελών του φόρουμ.
 #127646  από Criss
 Τετ Απρ 12, 2017 2:12 am
Μαίρη, δεν θα ήταν άσχημη ιδέα, αλλά το mol είναι εφιάλτης για μένα με τον τρόπο που κινούμαι! Για αυτό το λόγο στην πρώτη μας συνάντηση πρότεινα καφέ μακρυά από mol! Θα δω τι θα μπορέσω να βρω τώρα! Για την ημερομηνία που προτείνεις είμαι μέσα!
 #127699  από Elianna
 Δευ Απρ 17, 2017 9:16 am
Καλημέρα και χρόνια πολλά!

Θα ήθελα κι εγώ να έρθω μεθαύριο, αν τελικά τα πείτε θα υπολογίσετε άλλον έναν?
 #127718  από Criss
 Τρί Απρ 18, 2017 11:11 pm
Καλησπέρα σε όλους και όλες! Ελπίζω να περάσατε όλοι καλά αυτές τις μέρες! Πρώτα από όλα όμως να καλωσωρίσω στην παρέα μας την Elianna! Φυσικά και θέλουμε να έρθεις, θα χαρούμε όλοι να σε γνωρίσουμε από κοντά! Εγώ είμαι ο Χρήστος και αναλαμβάνω το μέρος και τη μέρα που γίνονται οι συναντήσεις μας! Δυστυχώς όμως η συνάντηση δεν θα γίνει αυτή την Τετάρτη, μάλλον πάει για την Κυριακή! Θα σας ενημερώσω όλους από εδώ! Να έχετε όλοι ένα υπέροχο βράδυ!
 #127724  από Elianna
 Τετ Απρ 19, 2017 11:59 am
Καλημέρα σε όλους!
Χρήστο σε ευχαριστώ πολύ για το γλυκό καλωσόρισμα. Αν υπάρχει κάποιος τρόπος να βοηθήσουμε στην επιλογή του μέρους να μας πεις.
Ήθελα να έρθω και στην προηγούμενη συνάντηση αλλά δυστυχώς δεν το είδα εγκαίρως. Τώρα θα παρακολουθώ τα ποστ μην το χάσω ξανά.
Ελπίζω να τα πουμε όλοι μαζί σύντομα.
Καλό πρωινό :smile-sun:
 #127729  από Criss
 Τετ Απρ 19, 2017 3:11 pm
Καλησπέρα σε όλον τον κόσμο! Elianna δεν χρειάζεται να με ευχαριστείς, το αυτονόητο έκανα! Αν θέλεις πες μου περίπου που μένεις και αν το μετρό είναι απαραίτητη προϋπόθεση για σένα για την επιλογή του σημείου συνάντησης! Θα περιμένω την απάντησή σου! Καλό απόγευμα σε όλους!