• Καλησπερα Νεο μελος

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #125646  από new_angel
 Παρ Ιαν 20, 2017 10:56 pm
Ελιζα έγραψε:Βιταμινουλες,ασκηση,διαλογισμο,θετικη ενεργεια και ολα καλα :) :)
Μην φοβασαι τιποτα δεν ειναι!
Γερμανια εισαι? Εχει πολυ καλους νευρολογους!
Ναι Γερμανια, αυτο μου το ειπαν και στο νοσοκομειο στην Ελλαδα , μου δωσαν απο ελλαδα νομιζω τις neurobion η καπως ετσι αλλα μολις τελειωσουν φανταζομαι θα πρεπει να βρω τις αντιστοιχες γερμανικες....
 #125647  από Ελιζα
 Παρ Ιαν 20, 2017 11:27 pm
Καλο θα ταν να επισκεφτεις στην γερμανια! :)
:) :)
Σε ποιο μερος εισαι?
 #125653  από Στάθης
 Σάβ Ιαν 21, 2017 11:22 am
Γεια σου φίλτατε new_angel, κάπως έτσι ξεκινάει στους περισσότερους από εμάς, με οπτική νευρίτιδα, αλλά το που θα πάει, πιστεύω είναι στο χέρι μας.

Το άγχος είναι ένα θέμα πολύ σοβαρό, βασικό όχι τόσο το άγχος σαν άγχος, αλλά το συσσωρευμένο άγχος, δηλαδή το λεγόμενο στρές το οποίο μπαμμμμ έρχεται μια μέρα που λέμε να ηρεμήσουμε και ξεσπάει σαν τυφώνας.

Το θέμα είναι ότι θα πορευτείς στην αγκαλιά τον εξετάσεων και γιατρών μέχρι να καταλάβεις γιατί ο οργανισμός σου κάνει τέτοια 'σοφιστικέ' παιχνίδια. Λέω σοφιστικέ, γιατί πίστεψέ με το Σώμα σου έχει περισσότερη Σοφία και από το μυαλό μας, και με τα μηνύματά του μας κατευθύνει προς την ευθυγράμμιση της Ζωής, δηλαδή στο να ζούμε με όλη μας την Καρδιά, με όλο μας το Είναι το Παρόν, το Τώρα, την μόνη Αληθινή Στιγμή της Ύπαρξής μας. Οπότε εν καιρό το "γνώθι σαυτόν" θα γίνει η πρώτη Φύση σου, και θα αναλάβεις με Δύναμη και Αυτοπεποίθηση την Υγεία σου, με πολλούς τρόπους που θα νιώθεις από την Καρδιά σου ότι χρειάζεσαι να κάνεις.

Όσο για το διαλογισμό, καλό είναι να πάρεις 5 γνώσεις από τα Link των συμπασχόντων, μπορείς να ξεκινήσεις από το πιο απλό. Από την Αναπνοή. Διαλογίσου με την Αναπνοή σου, ένας εύκολος τρόπος που με βοηθάει μπορείς να το βρεις εδώ: viewtopic.php?f=44&t=5115

Υγιεινή διατροφή, διαλογισμό, άσκηση, βιταμίνες, θετική ενέργεια, σίγουρα από κάπου πρέπει να ξεκινήσεις, ο καλύτερος τρόπος είναι να μάθεις το σώμα σου, δοκίμαζε αυτά που σε δονούν ευχάριστα. Πέτα αυτά που κρατάνε πίσω. Γνώθι σαυτόν = Πολλαπλή σκλήρυνση :character-oldtimer:
 #125669  από new_angel
 Σάβ Ιαν 21, 2017 5:02 pm
Στάθης έγραψε:Γεια σου φίλτατε new_angel, κάπως έτσι ξεκινάει στους περισσότερους από εμάς, με οπτική νευρίτιδα, αλλά το που θα πάει, πιστεύω είναι στο χέρι μας.

Το άγχος είναι ένα θέμα πολύ σοβαρό, βασικό όχι τόσο το άγχος σαν άγχος, αλλά το συσσωρευμένο άγχος, δηλαδή το λεγόμενο στρές το οποίο μπαμμμμ έρχεται μια μέρα που λέμε να ηρεμήσουμε και ξεσπάει σαν τυφώνας.

Το θέμα είναι ότι θα πορευτείς στην αγκαλιά τον εξετάσεων και γιατρών μέχρι να καταλάβεις γιατί ο οργανισμός σου κάνει τέτοια 'σοφιστικέ' παιχνίδια. Λέω σοφιστικέ, γιατί πίστεψέ με το Σώμα σου έχει περισσότερη Σοφία και από το μυαλό μας, και με τα μηνύματά του μας κατευθύνει προς την ευθυγράμμιση της Ζωής, δηλαδή στο να ζούμε με όλη μας την Καρδιά, με όλο μας το Είναι το Παρόν, το Τώρα, την μόνη Αληθινή Στιγμή της Ύπαρξής μας. Οπότε εν καιρό το "γνώθι σαυτόν" θα γίνει η πρώτη Φύση σου, και θα αναλάβεις με Δύναμη και Αυτοπεποίθηση την Υγεία σου, με πολλούς τρόπους που θα νιώθεις από την Καρδιά σου ότι χρειάζεσαι να κάνεις.

Όσο για το διαλογισμό, καλό είναι να πάρεις 5 γνώσεις από τα Link των συμπασχόντων, μπορείς να ξεκινήσεις από το πιο απλό. Από την Αναπνοή. Διαλογίσου με την Αναπνοή σου, ένας εύκολος τρόπος που με βοηθάει μπορείς να το βρεις εδώ: viewtopic.php?f=44&t=5115

Υγιεινή διατροφή, διαλογισμό, άσκηση, βιταμίνες, θετική ενέργεια, σίγουρα από κάπου πρέπει να ξεκινήσεις, ο καλύτερος τρόπος είναι να μάθεις το σώμα σου, δοκίμαζε αυτά που σε δονούν ευχάριστα. Πέτα αυτά που κρατάνε πίσω. Γνώθι σαυτόν = Πολλαπλή σκλήρυνση :character-oldtimer:
Βασικα ετσι οπως παρουσιαζεις τον διαλογισμο....μου θυμιζει κατι απιστευτα απογευματα στην βαρκα με τον πατερα μ να ψαρευουμε και το μονο που χαλουσε αυτην την ηρεμια και τις εικονες του μυαλου ηταν αν τσιμπουσε κανα ψαρι..... η καμοια κουβεντα του πατερα μ αραια και που τι μου θημησες!!!!!!!!!! Η μονη διαφορα ηταν οτι δεν συντονιζομουν με την αναπνοη μου αλλα με τον ρυθμο της θαλασσας πανω στην βαρκουλα .....βασικα μπορει και να συντονιζομουν με την αναπνοη μ αλλα να μην το καταλβαινα.!? Αντε αυτο τωρα να το κανεις κλεισμενος σε ενα δωματιο και σε μια καρεκλα!!!! Με βλεπω να τρεχω στα δασοι και στις βουνοκορφες σαν τον τρελο χεχεχεχε
 #125673  από Στάθης
 Σάβ Ιαν 21, 2017 6:24 pm
new_angel έγραψε:...μου θυμιζει κατι απιστευτα απογευματα στην βαρκα με τον πατερα μ να ψαρευουμε και το μονο που χαλουσε αυτην την ηρεμια και τις εικονες του μυαλου ηταν αν τσιμπουσε κανα ψαρι..... η καμοια κουβεντα του πατερα μ αραια και που τι μου θημησες!!!!!!!!!!
Άννναααα μπράβο... συγχρονίστηκες με την θάλασσα, μην ξεχνάς είμαστε και εμείς 70% νερό, οπότε η θάλασσα βοηθάει πολύ στο να επιστρέφουμε Εδώ, στο Τώρα. αυτός ακριβώς είναι διαλογιστικό.
Το να ζούμε με όλη μας την Καρδιά, με όλο μας το Είναι το Παρόν, το Τώρα, την μόνη Αληθινή Στιγμή της Ύπαρξής μας. Απλά η Αναπνοή μας βοηθάει σε αυτό, είναι μία από της πολλές Πύλες, αλλά αρκετά βασική θα έλεγα.
new_angel έγραψε:Αντε αυτο τωρα να το κανεις κλεισμενος σε ενα δωματιο και σε μια καρεκλα!!!!
Χαχαχα, εντάξει η Φύση είναι πάντα Ενεργειακά Ανώτερη διαλογιστά, απλά η ζωή στις πόλεις δεν μας πολύ-επιτρέπει αυτήν την επαφή, οπότε απλά φτιάχνουμε λίγο τον χώρο μας, το δωμάτιο δηλαδή με μερικές πινελιές, ένα, δύο κεράκια, ΜΟΥΣΙΚΗ, δύο φυτά εσωτερικού χώρου ότι μπορεί μας βοηθήσει να έρθουμε για 2,5,10,20,30 λεπτά στο Παρόν, δεν έχει σημασία η διάρκεια, σημασία έχει η συχνότητα, τότε γίνεται θεραπευτική και Αξία στην Ζωή μας.

Καλή Δύναμη new_angel όλα κατ' ευχήν από εδώ και πέρα !
 #125678  από Στάθης
 Σάβ Ιαν 21, 2017 9:18 pm
new_angel έγραψε:τι μου θημησες!!!!!!!!!!
Τι μου θύμησες και μένα... για μια βόλτα είχα πάει στην θάλασσα πρόσφατα, και έφτασα στο σημείο μέσα σε λίγη ώρα να ζήσω όλα αυτό Των Μαργαριταριών η Πεμπτουσία.

Όταν είχα πρωτόδιαγνωστεί και είχα ένα βουνό μπροστά μου να περάσω, η θάλασσα μου προσέφερε την θαλπωρή, να μπορέσω σιγά σιγά να βρω τον εαυτό μου. Πήγαινα σχεδόν κάθε μέρα, άφηνα τον εαυτό μου στους ήχους των γαλήνιων κυμάτων, στην εικόνα της θάλασσας, στο παιχνίδι των γλάρων, στην χρυσαφένια αύρα του ηλιοβασιλέματος. Σιγά σιγά η θεραπεία μου είχε ξεκινήσει. Κανένα φάρμακο που δοκίμασα δεν έφτασε ούτε στο ελάχιστο αυτήν την θεραπευτική εμπειρία "διαλογισμού", απλά αφήνοντας τα πάντα για λίγο στην άκρη, και θαυμάζοντας το γαλάζιο μεγαλείο, με απίστευτες πινελίες, σε ένα καμβά που τιθασεύει και τις πιο σφιχτές καρδιές, τα πιο χαώδη μυαλά, τις πιο ταλαιπωρημένες ψυχές.

Πολύ διαλογιστική η θάλασσα new_angel πολύ !
 #125695  από dimos
 Κυρ Ιαν 22, 2017 5:15 pm
Γεια σου φίλε. Τα τσιγάρα και τα ποτά κόψτα ασυζητητί, τα ξενύχτια περιόρισέ τα, χρειαζόμαστε ξεκούραση. Η διατροφή σου προσπάθησε να είναι προσεγμένη κατά το δυνατόν.
Αυτό που μας σκοτώνει είναι το άγχος και οι τοξικοί άνθρωποι. Οπότε κάτι ψιλά που διάβασα για πελάγη ηρεμία κτλ είναι αυτό που χρειάζεσαι-χρειαζόμαστε.
Καλή δύναμη, προχώρα μπροστά και να είσαι αισιόδοξος.
 #125704  από new_angel
 Κυρ Ιαν 22, 2017 11:21 pm
dimos έγραψε:Γεια σου φίλε. Τα τσιγάρα και τα ποτά κόψτα ασυζητητί, τα ξενύχτια περιόρισέ τα, χρειαζόμαστε ξεκούραση. Η διατροφή σου προσπάθησε να είναι προσεγμένη κατά το δυνατόν.
Αυτό που μας σκοτώνει είναι το άγχος και οι τοξικοί άνθρωποι. Οπότε κάτι ψιλά που διάβασα για πελάγη ηρεμία κτλ είναι αυτό που χρειάζεσαι-χρειαζόμαστε.
Καλή δύναμη, προχώρα μπροστά και να είσαι αισιόδοξος.
Τα πελαγοι εδω που ειμαι ειναι αρκετα δυσκολο...βουνο δασος πρασινο.....θα την βρουμε την ακρη
 #125723  από new_angel
 Δευ Ιαν 23, 2017 1:57 pm
Καλησπερα για ακομα μια φορα,

Ξαναμηλισα με τον γενικο γιατρο αν και τα γερμανικα μου δεν ειναι τα καλητερα δυνατα ωστοσο καταλαβα αρκετα πραγματα. Α στην περιοχη που μενω υπαρχει πανεπηστιμιακο νοσοκομειο με εξαιρετικο τμημα νευρολογιας...οι νευρολογοι ειναι πολυ καλοι αλλα αν καταλαβα σωστα λογο του κυρους τους εχουν την μυτη ψηλα. Θα μπω για 2 μερες για να μου κανουν εξετασεις με ρευμα?! Παρακεντηση και θα μου παρουν αιμα. Μονο τοτε θα ξερουμε αν ειναι ΣΚΠ και τις λεπτομεριες. Γιατι οι φλεγμονες ειναι πολυ μικρες σχεδον ανηπαρκτες στο κεφαλι μ και μπορει να ειναι απλο ανχος και τετοια....υπαεχει περιπτωση να κανει καποιος εστιες χωρεις να νοσει απλα και μονο εχει ανχος....???????????

Τωρα βαλε οτι τα γερμανικα μου δεν ειναι καλα....τι ενουν εξετασεις με ρευμα???? Τρομαζω... ξερετε τι ειναι αυτο???? Μην με κανουν πειραματοζωο,,,

Σκευτομαι να τους πω να μου κανουν αυτην την εξεταση της φλεβας της καρδιας χενφα?!που διαβαζω.....Σιγουρα δεν παει κατι καλα με το κυκλοφορικο μου. Το λεω αυτο γιατι τα τελευταια χρονια παρατηρω πως αν και μονο εχω κατσει σε συγγεκριμενη θεση το αριστερο μ χερι μουδιαζει... το κουναω λιγο και επανερχετε σε δευτερολεπτα....και φυσικα κοπωση πολυ τα τελευταια χρονια

Δεν θελω χαηδεμα ....αποψεις θελω!!!!!

Απο εκει και μετα ανεξαρτητου τελικης διαγνωσης αλλαζω τον τροπο ζωης .....την ιδια στιγμη που επεσε η ΣΚΠ στο τραπεζι αναθεωρω ολοκηρη την κοσμοθεωρια μου...