• [b]ISTORIES GIA AGRIOUS :o [/b]

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #731  από manos81
 Παρ Νοέμ 21, 2008 9:10 am
xristo eise megas!!einai kapies stigmes pou mou vgenoun tetia kai se mena den exw xarti kai stilo exw to mialo mou gia na ta thimate.einai h stigmes pou h palia mou gnosti petheni mesa mou kai kano parti einai strigmes pou tin skotono me to aytokinito kai den afinw ixni einai stigmes pou tin pnigo sti thalasa kai tin afinw eku ston pato..eimaste dinatoi oloi kai eimaste arketa pio opoimoi apo tin gnorimia pou apoktisame me tin palia mas fili.. ;)
 #737  από dina
 Παρ Νοέμ 21, 2008 8:49 pm
Στην μικρη μας Ελλαδα μπορει να συμβουν τα παντα ακομα κι αυτο. :o
Καλη τυχη στην επιτροπη Γ.Πρωτογερε
 #757  από Μαρία
 Κυρ Νοέμ 23, 2008 10:55 pm
Γιώργο καλησπέρα,
δηλαδή περνάς απο διαφορετική επιτροπή για διορισμό στο δημόσιο ???
 #758  από Χρήστος
 Δευ Νοέμ 24, 2008 6:16 am
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΡΩΤΟΓΕΡΟΣ έγραψε:Παιδιά να γράψω κάτι και εγώ στο νέο θέμα . Είναι γνωστό τοις πάσι ότι είμαι Δικηγόρος . Παίρνω το επίδομα της ΣΚΠ και έχω περάσει τέσσερις φορές την ανάλογη υγειονομική επιτροπή με ποσοστό αναπηρίας 67% . ¨Ομως η υγιειονομική επιτροπή του Ι.Κ.Α. για διορισμό στο δημόσιο το 2000 που με εξέτασε με βρήκε ανάπηρο με ποσοστό 60% . Τώρα δηλαδή σήμερα καταθέτω τα ανάλογα έγγραφα για επανεξέταση λόγω επιδείνωσης της κατάστασης . Λέτε σήμερα να με βγάλουν ανάπηρο με μικρότερο ποσοστό ; θα είναι για γέλια .
Αμα δεν καταφερεις εσυ οντας δικηγορος να σου βγαλουνε το ποσοστο που πιστοποιημενα εχεις, τοτε δεν υπαρχει καμια ελπιδα για τον απλο κοσμο.
Ευχομαι το καλυτερο.
 #760  από ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΡΩΤΟΓΕΡΟΣ
 Δευ Νοέμ 24, 2008 9:47 am
Κατ'αρχήν χίλια ευχαριστώ για τις ευχές . Το να βρείς δουλειά στο Δημόσιο για εμάς τους πάσχοντες πιστεύω ότι είναι κάτι το απίθανο . για εμάς τους πάσχοντες με ποσοστό αναπηρίας άνω του 50% υπάρχει ο νόμος 1836/98 για διορισμό . Επειδή εδώ είναι Ελλαδιστάν υπάρχουν σοβαρά προβλήματα στην εφαρμογή του .
 #767  από litsa
 Δευ Νοέμ 24, 2008 4:06 pm
ο επιμένων νικά!!! ΕΙΔΙΚΑ σε αυτή τη χώρα!!
 #780  από ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΡΩΤΟΓΕΡΟΣ
 Τρί Νοέμ 25, 2008 11:36 am
Κατερινάκι ο νόμος που αναφέρεις είναι ο σωστόςκαι ζητάω συγνώμη για το λάθος . Λίτσα διάβασα αυτά που έστειλες και μπορώ να πω ότι στο εξωτερικό υπάρχει σίγουρα καλύτερη θεραπεία και πολλές ευκαιρές για να μπορέσει ο κάθε ένας από μας να πάει καλύτερα . Το πρόβλημα για μένα αλλά και για τους περισσότερους είναι η έλλειψη χρημάτων που συνεπάγεται στάση εμπορίου .
 #781  από manos81
 Τρί Νοέμ 25, 2008 12:13 pm
min sas pernei apokato re paidia!!lefta exoume!xrono den exoume!!
 #791  από litsa
 Τρί Νοέμ 25, 2008 7:35 pm
τι σημαίνει Γιώργο ''στο εξωτερικό υπάρχουν καλυτερες θεραπείες''?
π.χ στην Ελλάδα όταν βρεις κάποιον καλό φυσιοθεραπευτή ή ακόμα και γυμναστήριο τότε όντως η εξιδεικευμένη ασκηση προσφέρει σημαντική βελτίωση.. το έχω δει προσωπικά!
όταν πριν δύο χρόνια δεν μπορούσα να κινηθώ, όχι απο την σκπ αλλά από μέση, αυχενικό, κάταγμα κόκκυγα, και γενικό ξεκούρδισμα του οργανισμού πήγα σε ένα γυμναστήριο όπου με ανέλαβαν με την καθοδήγηση του φυσιοθεραπευτή και σιγά -σιγά συνήλθα.
Όσο αφορά την διατροφή νομίζω ότι όλοι πρέπει να προσέχουμε...και αυτή η δίαιτα του swank καλή μου φαίνεται αλλά μου κόβει το γάλα και δεν μου αρέσει..!!