• ΑΤΑΚΕΣ ΙΑΤΡΩΝ

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #121613  από Gianna
 Σάβ Οκτ 22, 2016 12:17 pm
Μπράβο Gianna, έξοχο θέμα! :greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow:

--"Είστε πολύ απείθαρχη ασθενής σε άλλες σας αρρώστιες (ο ομόλογός του για την άλλη ασθένεια εκείνη με είχε συγχαρεί μόλις προ δεκαπενθημέρου) όμως οφείλετε να μας υπακούτε διότι εμείς είμαστε εδώ για ν'αποκλείσουμε πως πάσχετε από σκλήρυνση κατά πλάκας!"
---"Τι θ'απογίνω;;;"
--"Δεν είναι η στιγμή να μιλάμε γι'αυτό!"[/i][/color]
Καθηγητής Νευρολογίας σε δημόσιο νοσοκομείο ή "Χάιντριχ" (ενώ ρητόρευε στο "Μουσολίνι" και τα τσιράκια τους)
Ο αυθεντικός: άφησε μνήμες ως Χασάπης της Τσεχοσολοβακίας, στο wiki θα βρείτε τα λεγόμενά του

--"Εγώ, είμαι πολύυυ κακός!"
--"Δε σας λέω τίποτα: ένα σωρό νευρολόγους έχει η πόλη, κι επί τέλους υπάρχει και το ιντερνετ!
--"Που θέλετε να θυμάμαι και ν'αλλάξω όσα έγραψα για σας είναι 11 χρόνια;"

Ο τότε επιμελητής "Μουσολίνι" τωρα πλέον υφηγητής: Αν και στην Ελλάδα ο αυθεντικός δεν είναι παρά αντικείμενο χλευασμού, οι Ιταλοί που τον υπέστησαν, έχουν άλλη γνώμη... :smile-doh:

--"Βεβαίως θα σας κάνω το χαρτί που χρειάζεστε, μετά από 30 χρόνια ΧΧΧ αυτό έλειπε να μην υπάρχουν βλάβες στον αμφιβληστροειδή σας!"
--"Τόσες γνωματεύσεις σας υπέγραψα: Η Ελλάδα φάληρε επειδή όλος ο κόσμος έπαιρνε γνωματεύσεις με μίζες. Μην τολμήσετε να ξανάρθετε σε μένα για χαρτιά!"
--"Το 50% των αιτημάτων ασθενών ως πλήρως εμπεριστατωμένων είναι πολύ σημαντικό". (Δημοσίευσή του στο ΒJO)

Έλληνας οφθαλμίατρος στο νοσοκομείο αυτό, στην πόλη που διαγνώστηκα, άλλοτε καλό παιδί, δυστυχώς μεταλάχτηκε σε "Μέγκελε"
Ο αυθεντικός:
--"Όσα περισσότερα τους κάνουμε, τόσο λιγότερο φαίνεται να πιστεύουν ότι τους τα κάνουμε."
--"Εγώ εγχύνω διάφορες ουσίες στα μάτια, ώστε τα καστανά να γίνονται γαλανά."

Η ...συνέχεια, άλλη φορά: Θα σας έβαζα και φωτό, αλλά μη βρούμε και κανένα μπελά, ιδίως που μοιάζουν εφιαλτικά με τους αυθεντικούς, κι η φυσική ομοιότητα, μα ιδίως αυτή του χαρακτήρα, μου ενέπνευσε τα ονόματα...

Η γιαγιά η Κασσάνδρα
[/quote]
 #121630  από Μαρια.Δ.
 Κυρ Οκτ 23, 2016 12:27 am
πέρυσι σε νοσοκομειακό γιατρό που είχα ραντεβού και τελικά μου έστειλε άλλη για να με δεί... της αναφέρω ότι θα ήθελα να αλλάξω την θεραπεία μου και από ιντερφερόνη να βλέπαμε κάτι σε χάπι η απαντησή της ήταν εφόσον εδώ και 12χρόνια πάτε καλά μην κάνετε την αλλαγή γιατί υπάρχει πιθανότητα να μην σου κάνει και να βρεθείς ακόμη και σε καροτσάκι.
Όταν διαγνώσθηκα με σκπ από μαγνητικές ,δεν έκανα παρακέντηση γιατί ο γιατρός δεν το έβρισκε απαραίτητο τότε η πιο πάνω γιατρός που ανέφερα αρχισε να μου λέει ονόματα άλλων ασθενειών που δεν καταλάβαινα καν και έκανε βόλτες σε άλλα γραφεία γιατρών....για να μάθει τι είναι αυτό που έχω.
Όταν βλέπουν ότι κλείνεις αποκλειστικά ραντεβού πρωινά που δεν πληρώνεις σε βλέπουν διαφορετικά.Θεωρώ ότι ήτε πρωινό ή απογευματινό είναι υποχρεωμένη να σε προσέξουν.....
 #121644  από LL--MM
 Κυρ Οκτ 23, 2016 7:36 pm
Και το πιο πρόσφατο φρούτο της παραπάνω νευρολογίας, που βρίθει εφάμιλλους των ναζήδων:

Ο ειδικός στη σκπ Δρ. Χίμλερ (που συνταξιοδοτήθηκε δίχως να σώσει να γίνει καθηγητής) είχε τη μανία να απαιτεί από τους ασθενείς του να σταματήσουν να δουλεύουν όσο μπορούν πιο γρήγορα. Φυσικά, για να τεκμηριώσει τη θέση του, αναδείκνυε πόσο λίγα μπορούν να κάνουν και γιατί πρέπει να βγουν στην αναπηρία το ταχύτερο. Είχε μάλιστα φτιάξει κι ένα σύλλογο που μάζευε λεφτά για να προσφέρονται εκδρομές στους πιο υπάκουους από μας.
Μου ξεφούρνισε κι ο "Χίμλερ" αυτός (παλιός δάσκαλος του Μουσολίνι, βλέπετε): "Α, τι κακός που είμαι!"

Ο αυθεντικός :
"Η τρομοκρατία προκαλεί το σεβασμό."

Έξω φρενών η αφεντιά μου: "Η επαγγελματική ικανότητα του καθενός αποφασίζεται από τα πειθαρχικά όργανα του εκάστοτε επαγγέλματος κι όχι από γιατρούς, ακόμα και τους νευρολόγους!" Εικόνα

Ο δικηγόρος του, που είχε στήσει το καταστατικό του συλλόγου αυτού υπέρ της αρωγής των υπάκουων ασθενών σκπ, υπήρξε και ...πρόεδρος του τοπικού δικηγορικού συλλόγου. Εικόνα Κι ο σύλλογος αυτός αποκαλείται... :royalty-pharaoh: "Κλεοπάτρα"!!! :smile-worried:

Ατυχώς, ένας πολύ γνωστός δικηγόρος που έπαθε, όχι σκπ, αλλά βαρύτατο εγκεφαλικό, είχε ζητήσει στον τότε συνεταίρο του, να του φέρει το όπλο που είχε αφήσει στο χρηματοκιβώτιο του γραφείου, με σκοπό να το έχει πρόχειρο, αν αποφάσιζε ν' αυτοκτονήσει. Εικόνα

(Μην εκπλήσεσθε: Εμένα, δε με ρώτησε μια ...ψυχίατρος, επειδή είχα ζητήσει βήθεια ελλείψει επαρκούς πληροφόρησης, το βράδυ της διάγνωσης:
--Είστε βέβαιη πως δε θέλετε ν'αυτοκτονήσετε;;; :smile-wondering:
Εικόνα Όχι, κυρά μου, τη χάρη δε στην κάνω) Εικόνα

Οι επιπτώσεις του εγκεφαλικού (ακατανίκητοι φόβοι και άγχη, κρίσεις εκνευρισμού κλπ) τον έκαναν να στρέψει το όπλο αυτό στη "νοσοκόμα" του (μάλλον επρόκειτο για πεταλούδα της νύχτας) για να τη φοβίσει. Έκανε μήνυση αυτή, βούϊξαν τα ΜΜΕ, κι έτρεξε, ο πρώην πρόεδρος αυτός, να τον "υπερασπιστεί" τάχα μου, και "να τα βρει" με το νυν αφεντικό της νευρολογίας αυτής που ειδικεύεται, κατά τα φαινόμενα, στα εγκεφαλικά.

Βγαίνει ο τύπος αυτός στην τηλεόραση και λέει: "Εμείς (οι νευρολόγοι) και κανένας άλλος δε μπορεί να πει ποιος είναι ικανός και για ποια δουλειά"

Λέτε να φταίω εγώ;;; :smile-worried: :smile-worried: :smile-worried: :smile-blush:
(για την ώρα, κι επειδή δεν τον έχω ακόμα γνωρίσει προσωπικά (σχετικά φρεσκοδιορισμένος διάδοχος του προαναφερθέντα Χάιντριχ, γαρ) δεν του έχω βρεί χαρακτηριστικό όνομα ναζί, αλλά σαφώς δεν υπολείπεται των άλλων...)

Η γιαγιά η Κασσάνδρα
 #122073  από Giota23
 Κυρ Νοέμ 06, 2016 10:06 pm
Πηγαίνω το καλοκαίρι στο ΚΑΤ γιατί είχα χτυπήσει το χέρι μου και πονούσε πολύ κι επειδή έφευγα για διακοπες την επόμενη, λεω δεν παω να το δω?

Γιατρός: Έχετε κάποιο πρόβλημα υγείας?
Εγώ: Έχω ΣΚΠ
Γιατρός: με κοιτάει... παύση...
Βγάζω την ακτινογραφία, επιστρέφω να τη δει.
Γιατρός: Δεν το έχετε σπάσει, μια φλεγμονή έχετε πάθει από το χτυπημα.
Εγώ: Και τι να κάνω που πονάω?
Γιατρός: Πάρε αντιφλεγμονώδη. Αν κάνει. Καλές διακοπές.